skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Autodrom Most
-> Jumbo 20.04.17 00:09:23: Jo taky jsem to klukum rikal, ze jsem to nekde zaslechnul. Jen jsem to prvne videl zespoda a jeste v zavodni uprave.
-> Jumbo: jj, teda tahle generace
-> Tuner#2: Takhle to ma ale kazde Twingo, pokud se nepletu...
...hlavně teda tím kde mají motor a kterou mají hnanou nápravu 

No a tyhle závodní bobky jsou zajímavý...
Uvnitř rám, skořepiny a samá alcantara 

Prolezl jsem pár fotek a tohle bylo jednoznačně TOP auto v Mostě. M3 CSL...
-> Luky: To je fakt. A já vůl platit takový prachy za novou Molčanovku. 

-> Eidy 19.04.17 10:01:20: na to by Ti stačila shnilá vlečka 

-> vhml: Kdo nemá štafle, jako by ani nebyl.
No jo, teď už to vím taky.

-> Eidy 19.04.17 09:50:22: No 5 je slušná picovina :-) já jsem na šedivý ubiral ze 3.5 na 2.5 po přechodu na unibaly.
-> vhml: Jsem si právě ověřil, že u asfaltu zůstanu.
Měl jsem skoro 5°, teď mám 2,7° a víc už mě nepustí držáky.
-> Antony:

-> Antony:

-> Eidy 19.04.17 00:31:41: jednou jel revival a hned pochopil že asfalt je nuda
Jake jsi měl odklony a jaké jsi dal teď?

Jake jsi měl odklony a jaké jsi dal teď?
-> Eidy: toš vítej do klubu 

www.autodrom-most.cz/cz/.
../autoshow-odstartovala-s
ezonu-nadsence-neodradilo-
ani-aprilove-pocasi
Sice si nemyslím, že tam byly 2000 lidí, ale kvůli té fotce jim to prominu.

Sice si nemyslím, že tam byly 2000 lidí, ale kvůli té fotce jim to prominu.

-> ZdrubT: Hele, to bylo špatně nastavený. To musí fungovat líp i na těhle gumách ;)
-> Eidy: No jen jiný třeba na zadek? Nebo na okruh jedny kola (slicky) a na ježdění druhý.
-> ZdrubT: Jakože širší? Není co vybrat www.toyotires.eu/tire/...
/proxes-r888r
Ven nemůžu kvůli blatníku, dovnitř kvůli ramenům a navíc jakýkoliv jiný rozměr bude mít větší výšku. A nemohl bych je přehazovat s předkem.
Ale už jsem pod to lehnul a přenastavil zadek. Odklony byly strašně velký, to ani nemohlo fungovat a samosvor to jen zdůraznil. 
Ven nemůžu kvůli blatníku, dovnitř kvůli ramenům a navíc jakýkoliv jiný rozměr bude mít větší výšku. A nemohl bych je přehazovat s předkem.

-> Eidy: A jiný pneu na zadek?
-> Luky: Ale tak jsem si říkal, že jezdit pořád jen po asfaltu je už nuda, tak jsem to v předposlední zatáčce střihnul ven do kačírku.
Ono to z videa není tolik vidět, ale zadek strašně ustřeloval. Vždyť já driftoval i na čtyřku na suchu. To byla snad hned první jízda. Ten samosvor Kóču strašně změnil. Předtím to bylo zábavný, teď to bylo fakt nepříjemný. V poslední jízdě na mokru jsem hodil 3x hodiny. To mi není podobný. Ale už se pracuje na nápravě. Tedy na nápravě geometrie zadní nápravy. 

-> ZdrubT: nemáš zač 

-> Motomaniak 18.04.17 16:01:17: Tak to je paráda, děkuji, udělalo mi to radost.
-> Eidy 18.04.17 17:33:53: A tak to jo
.

-> krtik: Roztrženou omotávku vyfuku po výletu do kačírku :)
-> M@rtin 17.04.17 12:00:24: Copak to tady má eidy mezi vanou a PZ kolem?
Jo na cílovce jedu 135 na 5 při 5800. Je to divný.
No já když to provnám s tou tabulkou co je na techwebu, tak mi to docela i sedí.
-> Motomaniak: to je taky divný, já při 150 na 5 (sp3,9) při 5800.
-> ZdrubT: To je zajímavý, já na cílovce mám dle gps 154 km/h a točím 4 tak cca na 6500 ot./m
-> Motomaniak: Dle eRkového otáčkoměru 7500-8000, ale je mi jasný že kecá.
Na těhlech kolech tam na 4 při 7800 mam dle navigace 125Kh. To je nájezdová rychlost do toho pravýho dloubáku před Matadorem.
Na těhlech kolech tam na 4 při 7800 mam dle navigace 125Kh. To je nájezdová rychlost do toho pravýho dloubáku před Matadorem.
-> ZdrubT: A na kolik vytáčíš motor?
-> Motomaniak: Paráda, tak to moc děkuji. Na to se těšim. Převodovku mam tu samou a kola budou dost podobného pruměru, ale zatáčky jedu převážně na 4, jen vracák a šikanu po cílovce dávám 3.
-> ZdrubT: převodovka 4,22. Poslední jízdu, kde jsi v záběru prakticky celou dobu ti sem hodím hned co se k tomu dostanu.
-> Motomaniak: Nemáš něco natočeno, jak jedeš za mnou? Jinak stopa v celku asi dobrá a motorově to funguje krásně. Co tam máš za převodovku?
-> Eidy 17.04.17 20:00:06: NJ menší krizovka
Nejvíc mě to klouzalo v té nové zatáčce/povrchu (první video když jsem předjel Vénu s MX5 z blbě najeté stopy, ale udělalo mě to párkrát i při správném nájezdu).

-> Eidy: Zrovna jsem koukl na video z tvé 4.jízdy a to jak tam krotíš Koču je nádhera.Smekám,máš to v ruce. (y)
Možná to nejsou nejrychlejší kola,ale dívat se na to je mnohem větší zábava,než když tam furt někdo jen drží čistou stopu 

-> Tuner#2: Trochu to drncalo přes obrubníky, koukám. Až se otevřela palubka.
Ale taky Ti to nějak klouzalo i na suchu, opravdu.