skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Autodrom Most
-> Tuner#2: hmmmm 

Hele kdo je na upoutávce
www.autodrom-most.cz/cz/. ../o-vikendu-pokracuje-obl ibena-autoshow-premieru-bu de-mit-track-day

www.autodrom-most.cz/cz/. ../o-vikendu-pokracuje-obl ibena-autoshow-premieru-bu de-mit-track-day
-> Antony: No 14dní po Pohofestu jsem to už nenatočil. Od tý doby to je připojený na udržovací zdroj .... No holt 11let stará baterka 

-> Antony: Není pozdě, ve čtvrtek stačí když to nahlásím
A co zbytek osazenstva a klobásy?

A co zbytek osazenstva a klobásy?

-> CpEaRjHaY-průserář: taková podpásovka
jakpak byly by ještě možný objednat 3 balíky, není pozdě?
-> M@rtin: to dáš neboj, já měnil trysky v sedru, takže ještě nevím, jak to pojede

-> M@rtin: to dáš neboj, já měnil trysky v sedru, takže ještě nevím, jak to pojede
-> Antony: Skvělé .... já bych měl jít se podívat, jestli Felda vůbec startuje :-(
-> Antony - zrušená registrace 17.10.16 09:26:06: Ani klobásy by tě nepřesvědčily ?

Auto snad připravený, sejde-li se vhodná konstelace hvězd, tak se taky ukážu. .
No pokud v práci nikdo nevypadne tak snad. A ještě musím vzkřísit tu modrou mrtvolu.

No, snad stihnu do soboty nějak rozumně vyřešit únik vazeliny z náboje, snad bude gufero fungovat lépe, než filc.
Jedu. Už měnim brzdovku, zbytek snad funguje 

-> Antony: To já taky ne, ale s mým autem to nemá nic společnýho ....
-> M@rtin: to jsme na tom stejně, já nevrčel od pohofestu 

-> Motomaniak: To s tím nesouvisí ......
Můj příjezd budee v tom že v pátek novi nastartuji a dojedu na okruh
Můj příjezd budee v tom že v pátek novi nastartuji a dojedu na okruh
-> M@rtin: Předpokládám, že vím co v tom je, ale střízlivění s tím přece souvisí ne??? :-D
-> Motomaniak 14.10.16 22:07:40: Taky možnost, ale je v tom něco jinýho ....

-> M@rtin: Nestihneš vystřízlivět 

u mě to vypadá, že nepojedu, někteří vědí proč ...
Mám v plánu jet, tak doufám, že počasí vyjde, a klidne i bez ranní sprchy 

Pojede někdo přes Kralovice?
-> Tuner#2: jj ja spis myslel jestli se tam s nekym uvidim... teda pokud stihnu stk :D
Já bych se s dovolením také snad přijel na chvilku kouknout 

-> Antony: Ano, je to poslední naše společná akce. Pořídil se jiný civilní povoz.. Tak si ho chci ještě pořádně užít.
-> CpEaRjHaY-průserář: copak, BAGR končí? 

Doufám že se sejdeme v hojném počtu
Bude rozlučka s BAGRem 

-> Eidy: to by šlo, ale max 12-15 stupňů
takže si to bereš za úkol, oki? 

-> Antony: To taky záleží na tom, co kdo chce. Za mě ideálně ráno mokro a odpoledne sluníčko. 

Tak kdopak si vezme na starosti počasí?
-> Tuner#2: Kufa
blbej termín

Pokud to vše půjde dobře, tak na DOD budu .... jen při špatném počasí přijedu oktou pouze na kukačku 

-> yaris 11.10.16 23:07:24: JJ klidně hned několikrát, ale DOD je příští víkend. Pak jsou v týdnu klasické půlhodinovky a nebo v listopadu má být zimní. Vše mají na stránkách a na FB.
Ahoj všem.jen bych se chtĕl zeptat.jede se ješte letos do mostu???
-> MVM 25.08.16 18:23:45: JJ souhlas, jedno z NEJ aut poměr výkon cena součastnosti.
-> Nwkt 25.08.16 11:13:34: GT4 funguje krásně na hendikep ve výkonu a jizdnima vlastnostma dorovnává rozdíl oproti 991 GT3RS. Navic velký rozdíl v ceně aut.Když bych si mohl vybrat - vyhrála by GT4,už jen z toho důvodu že má manuál. I když automat od Porsche je dobrý a ve verzi Clubsport tyto GT4ky jsou mazec.
Jinak ten klučina to jede hezky,pořád je to auto do provozu,navíc M Pilot Sport2 (nevim co tam on má) jsou trošku náchylnější na tlaky. Za mě pěkná jízda v božím autě :-)
Jinak ten klučina to jede hezky,pořád je to auto do provozu,navíc M Pilot Sport2 (nevim co tam on má) jsou trošku náchylnější na tlaky. Za mě pěkná jízda v božím autě :-)
-> Vojťas 25.08.16 14:48:00: A co se Te na tom nelibi? Stopu jede skoro prikladnou a vodi to moc hezky.
-> Nwkt: No že by se mi ta jeho jizda nejak libila to teda ne,
385 koní, to se to jede :-)
-> Syny 18.08.16 14:14:04: Jako Luky a Jirik. Ty lidi jsou pristehovany dementi... Tady kde bydlim jeste bez koridoru byl slyset kazdy vlak a ze nakladni tady dost casto stavel i v noci. Je to slyset i ted pres zabranu a to jsou doma co stoji o 200m bliz nez my a maji to primo za oknem.
-> Nwkt 18.08.16 15:09:04: Člověk si zvykne na všechno, na něco si stěžovat, žádat odškodné apod. je takovej ten poameričtěnej zp. života. Lidi bydlí u trati a nebo železničních přejezdů a taky by mohli chtít zakázat jízdu vlaků od 19:00, páč chtějí spát nebo čumět na televizi.
U naší babi byla dříve silnice z kostek a jezdily tam kamiony a taky si člověk zvykl a za chvíli se bez hlomození návěsů a čtyřech bijících hodin v pokoji ani nevyspal.
U naší babi byla dříve silnice z kostek a jezdily tam kamiony a taky si člověk zvykl a za chvíli se bez hlomození návěsů a čtyřech bijících hodin v pokoji ani nevyspal.
-> Syny: To je sice hezký, ale ten okruh tam stojí už pěknou řádku let. To je jako kdyby se někdo nastěhoval k Ruzyni a chtěl jí nechat zavřít že tam přistávající letadla dělají hluk
-> Syny 18.08.16 14:14:04: Před vánoci jdu koupit pečivo a něco k večeři a halda zmatených lidí s vyvalenýma očima je taky obtěžující. Nikoho nenapadne prodejny zavřít a lidi vyhnat. 

-> Tuner#2 - zrušená registrace 09.08.16 16:12:01: Ani "v rozumnou dobu" neni povoleno obtezovat okoli hlukem, kourem atd. nad primerenou mez. Co je primerena mez je ale otazka druha.
-> Nwkt: neříkej, že obyvatelé nové zástavby si postavili domy na hranici silnice plánované dle územního plánu a pak se jim to nelíbilo? 

-> Jirik_Tuňák1983: To mi připomnělo problém obchvat Třemošné
-> Eidy 09.08.16 08:08:10: Vzhledem k tomu, od kolika je noční klid, tak bych si poblíž koupil pidpozemek a každej den tam do večera sekal trávu a na cirkulárce řezal dřevo na centimetrový proužky.
Ať má náplava o čem přemýšlet. 

-> vhml: Nu hurá konečeně přijedeš 

-> Eidy 18.08.16 12:07:32: Právě na to koukám že ne, je dřív. A Berounka naopak tejden po tom.