skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Sraz na MOTOKÁRY
prohledat
1490 příspěvků (zobrazeno 951 až 1000) od 21.01.2011 do 19.04.2018, založil/a beastyLA - ten první
Ve čt ne, to už jdu do práce.
-> WMA - navigátor :): kouknu se doma, jsem v praci
po-čt 11-22
po-čt 11-22
-> OndraKrupi: ja myslim ze PO az CT. Kdyztak se na to prosim koukni, ja nemuzu, nejsem doma az do CT. Dik
-> WMA - navigátor :): poukaz jde ve ctvrtek? ja myslel ze jde od po do st?
jinak ve ctvrtek mam do 17.30 pak mohu
jinak ve ctvrtek mam do 17.30 pak mohu
-> WMA - navigátor :): každé odpoledne po 16 hodině ;) mohu vždy

-> OndraKrupi:
-> beastyLA - ten první:
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) :
tak jak draci? Ve CT budu mit asi volno, tak co se sejit na par spolecnych kolecek? Jake mate smeny v praci,pujde to? At vyuzijeme poukazy...
-> beastyLA - ten první:
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) :
tak jak draci? Ve CT budu mit asi volno, tak co se sejit na par spolecnych kolecek? Jake mate smeny v praci,pujde to? At vyuzijeme poukazy...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : o půlnoci sleva skončila
-> OndraKrupi 21.03.12 12:39:41: Konkrétně na co? Ten svítící obojek si chceš koupit? :) Ale působí to hrozně důvěryhodně, když je tam napsáno "Už od příštího pondělí 23.5. (...)", když je půlka března a navíc to datum letos připadá na středu.
-> beastyLA - ten první: dej si bacha, vime kde bydlis 

-> beastyLA - ten první: psal jsem snad nekde ze dojedu ?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : to ano, ale měl jsem zato, že se ti to zrovna moc nehodí a že tam nebudeš...
-> OndraKrupi: dobrý nápad ;)
-> WMA - navigátor :): v pohodě :) vás z HK chápu, nechápu jiné lidi z ú..., proč tam nikdo nebyl...
-> OndraKrupi: dobrý nápad ;)
-> WMA - navigátor :): v pohodě :) vás z HK chápu, nechápu jiné lidi z ú..., proč tam nikdo nebyl...
tak kdo už nakoupil poukazy?
-> beastyLA - ten první: A proč jsi nezavolal? Od toho jsme si minule dávali číslo, ne?
-> beastyLA - ten první: ja vim, malo. Ja a DNA jsme tam prijeli nejak v 16,35. Promin, ale driv jsme to fakt nestihli, mame to 45 minut a jeste nas cestou zdrzela doprava.
Jsem si prave rikal ze tam nejsi ani ty :( tak jsme si dali jizdu aspon ve 2h, zlepsil jsem si cas (26,4)
Mezi sebou asi ani nemame cislo, tak ja ti ho poslu SZ.
Jsem si prave rikal ze tam nejsi ani ty :( tak jsme si dali jizdu aspon ve 2h, zlepsil jsem si cas (26,4)
Mezi sebou asi ani nemame cislo, tak ja ti ho poslu SZ.
-> WMA - navigátor :): a že nás tam bylo
jak trotl jsem byl venku 25 minut a nikde nikdo... i ondroi kupimu jsem volal, zda není změna, a ten o ničem nevěděl... tak jsem se pěkně projel 40 km...

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : nebejt horečky, doma bych nebyl ;) . Jako takhle dost možná přijdu o dovolenou na kostelec a orlický hory ( jako trest...podle nálady mistra ). Doufám, že mě zejtra uschopněj.
-> MerHanz: Nj, já jsem ti říkal, že to nejde takhle do nekonečna. :(
-> WMA - navigátor :): Tak to moje můžete rovnou vyluxovat taky, už by to chtělo po zimě.
-> WMA - navigátor :): Tak to moje můžete rovnou vyluxovat taky, už by to chtělo po zimě.
-> OndraKrupi: Ja mam taky na zitra zadane ukoly 
prej budeme luxovat auto a prezouvat na letni, ze jinak nejedu

prej budeme luxovat auto a prezouvat na letni, ze jinak nejedu

-> WMA - navigátor :): no nevim, přítelkyni klekl počítač, takže zítra musíme opravit, tak nevim jak to stihnu, dodělávám tu ruční brzdu, tak nevim jak to stihnu časově :-(
pokud bude chtít tak tam pojede taky
pokud bude chtít tak tam pojede taky
JO a tak nikdo další se nehlásí? dou fám že tam nebudu zítra sám teda 

-> OndraKrupi: vsak s tim se pocita, beres snoubenku?
-> WMA - navigátor :): pokud to stihnu udělat doma tak bych dojel
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : ani ti nevím, dvakrát přechozenej virus a po třetí se asi na mě nasral. dny noční v horečkách bez spánku a dál už jsem to nedal. tak snad v pondělí ukecám doktora na uschopnění.
-> MerHanz: I ty malá, co jsi robila? 

zkusim to taky jen nevim jestli nedostanu na hlidani malyho ...
pokud nekdo berete holku(manželku,partnerku ,milenku) tak ty ma obzvlast v oblibe tak by to mohlo dopadnout :)
pokud nekdo berete holku(manželku,partnerku ,milenku) tak ty ma obzvlast v oblibe tak by to mohlo dopadnout :)
-> WMA - navigátor :): pokud bude volno, tak přijedu. měla by to být tak trochu i povinnost do 50km 

-> WMA - navigátor :): jááá, nejedu, jsem na neschopence :/
Tak jo, pevný termín:
18.3. v 16h-16,30h.
Kart Arena
dáme 2 jízdy, pizzu a domů
E: jeste zjistim jestli tam neni nejaka akce a zamluvim stolek.
E2: Je tam volno, zamluven stul na jméno Bednář.
E3: berete sebou někdo holku(manželku,partnerku, milenku)? Ptá se moje manželka.
Kdo jede? Hlaste se, já jedu.
18.3. v 16h-16,30h.
Kart Arena
dáme 2 jízdy, pizzu a domů
E: jeste zjistim jestli tam neni nejaka akce a zamluvim stolek.
E2: Je tam volno, zamluven stul na jméno Bednář.
E3: berete sebou někdo holku(manželku,partnerku, milenku)? Ptá se moje manželka.
Kdo jede? Hlaste se, já jedu.
v nedeli bych se stavil taky:)
-> beastyLA - ten první: tak kvuli Ondrovi a dna v nedeli odpoledne? treba ve 4h? Pokecame pojezdime a v 6 zase domu.
.. tak to asi tentokrát nedopadne :(
já mohu až v neděli.
mohu oba dny - segra má prázdniny a bude u dědy
-> beastyLA - ten první: Ja bych mohl. Vezmes segru?
a nebo sobota?
a nebo sobota?
bude pátek? 16.3.?
-> WMA - navigátor :): tak co bylo ???
-> WMA - navigátor :): do 18 v práci ... jen pá-ne

-> OndraKrupi: no jo vlastne, zrovna jsem ti sel napsat...tak ty taky nic,
tak aspon nekdo??
tak aspon nekdo??
-> WMA - navigátor :): já mam volno, ale jsme pryč

A tak aby jsme se domluvili, v Utery odpoledne mate nekdo volno?
-> stika87: S Vama to teda je, tak vezmu asi jen bratra a pojedeme, bo uz nevim 

-> WMA - navigátor :): ty caku zejtra to nestiham :( mam toho nak moc :(
-> WMA - navigátor :): Zítra někdy odpoledne by to mážná šlo.
-> beastyLA - ten první: v po a UT to tam maji levnejsi. tak kdo jak muzete? zitra nekdo?
-> WMA - navigátor :): JJ Sarta, jen tam maj v Holešovicích děsnou zimu. . .
-> WMA - navigátor :) 09.03.12 17:42:48: co třeba pátek? sobota?
-> Antony: ja chci taky vip listky
na co to vubec je? Sparta?

na co to vubec je? Sparta?

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 09.03.12 13:50:46: Tak u mě to přišlo, jak blesk z čistýho nebe a neber zadara VIP lístky . . .
-> stika87: myslis po nedeli? tkz treba 12.3.?