-> StepaNoFUN 04.01.25 21:45:45: nevim jestli lepsi emise, jim jde spis o to, ze to je mene zavadne a podle toho jsou ty znamky
To je presne argument u nas, neprepnes? takze LPG neni zvyhodneno, kdyz pominu silnicni dan, CNG vyhody ma (dalnice, parkovani...) a pritom to prepnout muzes uplne stejne. Fakt argumentace jako u ekovypalneho - ze nizsi euro - vyssi naklady na likvidaci. Nevim kdo by dobrovolne jezdil za dvojnasobek na benzin, kdyz muze jet na LPG. V te nive jsem mel taky nerizeny, vyhodil jsem servo a proste to bylo nastaveny skrtakem a prochazela emisema krasne na ten plyn, benzin rizeny a byl horsi, ale nejakej kat tam byl, to je fakt, ten rapid nema.
Ale porad nahore pisi vsechna plynova a hybridni a nize pak resi benzin a naftu, takze podle me ten rapid bez ohledu na rok na tu fialovou narok ma. Asi to zkusim jeste jednou a rok vyroby napisu datum montaze LPG :), treba to pres jineho urednika projde, ja bych rad mel na celnim skle nalepku, ze to auto je ekologictejsi, nez jakakoliv nejnovejsi nafta :)