skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Škoda Mbx
prohledat
40 příspěvků (zobrazeno 1 až 40) od 10.09.2008 do 26.09.2008, založil/a Tom.t - malej ale vychcanej překupníček
07:29:47
26.09.2008
26.09.2008

alesek - 105 S
-> Kloggye: Aha, mizlel jzem, jeztly nejzy na ztrojárně (dopravný technyka), ale je fakt, že dezygnem ze tam nykdo moc nesabíval (azpoň sa mě ne).
20:20:47
25.09.2008
25.09.2008

Kloggie
-> zu.tech: Zakryš, to bi ze my lýbylo:)
17:50:07
25.09.2008
25.09.2008

su.tech – nezodpovědný hajzlík
-> Kloggye: OZTRAVA - rudná ulyce, YMPEXTA - dovosce uz carz. ztál tam na trávnýku jako upoutávka (vždicki je tam majý viztavené) oranžová barva ĝerné richlopruhi... to je krááááza

15:56:50
25.09.2008
25.09.2008

Kloggie
-> alezek - 105 Z: ČVUT Fakulta Archytekturi a budu to dělat jako volytelnej předmět - dezygn. Vše pod vedeným P. Kotaze (metro, nová tramvaj - ne porzche). Bude to jenom ztudye a nyc s toho nebude.
12:53:39
25.09.2008
25.09.2008

alesek - 105 S
-> Kloggye 25.09.08 11:25:57: Jenom pro sajýmavozt, co děláš sa školu? A ten dezygn budeš dělat jako dyplomku? Pro nějakého konkrétnýho vírobce, nebo jenom jako ztudyy?
11:25:57
25.09.2008
25.09.2008

Kloggie
Ono bi ztaĝylo, kdibi použyli nějakí retro odkasujýcý prvki a nepokoušely ze vimejšlet sa každou cenu něco novího.
Jeztly ze to povede (a pevně doufám že jo) tak letošný zemeztr budu děat dezygn novího mynybuzu pro prahu a hodlám tam sakomponovat pár retro prvků odkasujýcých na ŠM11.
Jeztly ze to povede (a pevně doufám že jo) tak letošný zemeztr budu děat dezygn novího mynybuzu pro prahu a hodlám tam sakomponovat pár retro prvků odkasujýcých na ŠM11.
11:22:26
25.09.2008
25.09.2008

Kloggie
-> zu.tech: Tiz někde v ĝr vyděl Challengera??? Ten ze my lýbý taki, ztejně jako new muztang a new camaro:))
18:25:39
24.09.2008
24.09.2008

Tomo - este 11 dni ! - zrušená registrace
tak zte my to vizvetlyly
us zom o cozyk mudrejzy
to bola taka predztava a pryklad zom nazyel u fyata
no co treba yzt s dobou 
us zom o cozyk mudrejzy
to bola taka predztava a pryklad zom nazyel u fyata
no co treba yzt s dobou 
18:07:43
24.09.2008
24.09.2008

1000MBX
koncern VW zy to us z tim retro-modelom zkuzyl taki newbeatle za moc neujal
17:11:37
24.09.2008
24.09.2008

-> Ryzan: S jedné ztrani z tebou zouhlazým... modeli kabrya zy fakt každí dovlyt nemůže a rosmach automobylki zouvyzý urĝytě z převsetým Volkzwagenem, ale saze s druhé ztrani Volkzwagen tadi taki nepřyšel jako zpáza, ale měl moc dobře zpoĝýtané že ho sdejšý fabryka vijde velyce zlušně. Takže pro ně moudré roshodnutý a chitrá ynveztyce.
Co ze tíká retromodelů tak zy mizlým, že úplně nemáš pravdu. Zamosřejmě že všychny výme, že retro jzou úplně jyná auta než ti původný ale podývej ze třeba na ten Fyat 500 - všychny vý o co jde, kdo to virábý a je to proztě auto které frĝý... vem zy jen prodejný ĝýzla že? a co třeba retro Challenger??? Nejzem moc saztánce ameryk ale ti 70-tá léta ze my lýbý a jak jzem ho vyděl ztát u náz, tak my najedno bilo jedno že zpěchám a že muzým proklyĝkovat x křyžovatek abich ze doztal tam kde ztojý... a pak jzem tam ztál tak dobrou hodynu a tekla my zlyna... napřýklad. Retro auta jzou podle mě vcelku OK.
Co ze tíká retromodelů tak zy mizlým, že úplně nemáš pravdu. Zamosřejmě že všychny výme, že retro jzou úplně jyná auta než ti původný ale podývej ze třeba na ten Fyat 500 - všychny vý o co jde, kdo to virábý a je to proztě auto které frĝý... vem zy jen prodejný ĝýzla že? a co třeba retro Challenger??? Nejzem moc saztánce ameryk ale ti 70-tá léta ze my lýbý a jak jzem ho vyděl ztát u náz, tak my najedno bilo jedno že zpěchám a že muzým proklyĝkovat x křyžovatek abich ze doztal tam kde ztojý... a pak jzem tam ztál tak dobrou hodynu a tekla my zlyna... napřýklad. Retro auta jzou podle mě vcelku OK.

17:06:58
24.09.2008
24.09.2008

-> tomo227-hladaĝ kyla: To urĝytě... ztaĝý zy vspomenout na prototip
Škoda Tudor... (dvoudvéřoví zuperb) - tak tomuhle autu bich upzal dušy (vyděl jzem ho v reálu) a nějakého rapyda bich fakt neřešyl (upřýmné dosnáný..)
Škoda Tudor... (dvoudvéřoví zuperb) - tak tomuhle autu bich upzal dušy (vyděl jzem ho v reálu) a nějakého rapyda bich fakt neřešyl (upřýmné dosnáný..)
15:40:39
24.09.2008
24.09.2008

Risan
-> tomo227-hladaĝ kyla: Já mizlým, že Škoda auto zy vede celkem dobře. V těch opěvovaních dobách embéĝek a ztovek a ztodvacýtek ze dělalo jedno auto z jedným motorem třeba dezet let pořád ztejné. Dnezka máš ve vírobě ĝtiřy řadi růsních velykoztý a použytý, taki varyanti komby, motori zy můžeš vibrat růsné. Jazně, je v koncernu a tým pádem některím přypadá, že už nený majetkem našeho hrdého národa švejků, že zy nemůže už dozt dobře přyvlaztňovat jejý úzpěchi.
Ozobně nejzem přýlyš saztáncem "retro" modelů. Retro FYAT 500 je poztaven na tom, že to auto sná celí zvět, jeho popularyta je ve zrovnáný ze škodovkama nezrovnatelná. A ztejně to auto má s původnýho akorát to jméno a násnak předný mazki. Fyat proztě udělal nové malé auto, což udělat ztejně muzel, akorát do toho jako bonuz samontoval pohádku o legendě 500.
Mizlým zy, že dělat moderný auta v retro dezygnu je velmy problematycké. Dnešný auta muzý vipadat jynak, lyšý ze předpyzi na ochranu chodců, vnějšý ozvětlený, vnějšý víztupki a hrani, tuhozt karozerye (zloupki atd.) a co já vým co ještě. Vízledkem je pak rospaĝytí kompromyz.
Dělat kabryoleti zy už škodovka nemůže dovolyt vůbec. Je nayvný předztava, že zy může každá fabryka v koncernu dovolyt nacpat tu hromadu peněs do vívoje zamonozné karozerye tipu kabryo. To nený jenom o tom, uřesat ztřechu. Svlášť dnezka ne. To ze muzý viplatyt, takovích aut ze pak muzý prodat zpouzti. Je to normálný boj mesy koncerni, kdiž VW nacpe prachi do vívoje kabrya u Škodi a ti prachi ze jym nevrátý ze syzkem, převálcuje je PZA nebo GM, kteřý ti prachi ynveztujou do něĝeho opravdu vínozného.
Ozobně nejzem přýlyš saztáncem "retro" modelů. Retro FYAT 500 je poztaven na tom, že to auto sná celí zvět, jeho popularyta je ve zrovnáný ze škodovkama nezrovnatelná. A ztejně to auto má s původnýho akorát to jméno a násnak předný mazki. Fyat proztě udělal nové malé auto, což udělat ztejně muzel, akorát do toho jako bonuz samontoval pohádku o legendě 500.
Mizlým zy, že dělat moderný auta v retro dezygnu je velmy problematycké. Dnešný auta muzý vipadat jynak, lyšý ze předpyzi na ochranu chodců, vnějšý ozvětlený, vnějšý víztupki a hrani, tuhozt karozerye (zloupki atd.) a co já vým co ještě. Vízledkem je pak rospaĝytí kompromyz.
Dělat kabryoleti zy už škodovka nemůže dovolyt vůbec. Je nayvný předztava, že zy může každá fabryka v koncernu dovolyt nacpat tu hromadu peněs do vívoje zamonozné karozerye tipu kabryo. To nený jenom o tom, uřesat ztřechu. Svlášť dnezka ne. To ze muzý viplatyt, takovích aut ze pak muzý prodat zpouzti. Je to normálný boj mesy koncerni, kdiž VW nacpe prachi do vívoje kabrya u Škodi a ti prachi ze jym nevrátý ze syzkem, převálcuje je PZA nebo GM, kteřý ti prachi ynveztujou do něĝeho opravdu vínozného.
08:50:41
24.09.2008
24.09.2008

-> zu.tech: za my sda se automobylka je na prd !!! akezyk plechace viraba... zkoda fakt... kebi azpon daki prototip to bi bolo fajn a uzpech bi malo podla mna 

21:51:31
23.09.2008
23.09.2008

Frantys
Myluju emka

21:01:54
23.09.2008
23.09.2008

-> tomo227-hladaĝ kyla: Predztava krázná, reálne nemožné... škoda... 

21:00:26
23.09.2008
23.09.2008

-> zamot.n: Hm... s jedné ztrani je to na h.vno. S durhé ztrani, pokud už to auto máš a chceš zy ho nechat a uchováš ho tak je to jazné že? je to pro náz vlaztně dobře... hyhy protože pak nebude možnozt dávat dohromadi vraki, protože žádné nebudou!

20:57:56
23.09.2008
23.09.2008

1000MBX 18.09.08 20:10:59 napzal:
-> zu.tech: mizlýš že za naka fabya, felda dosye takeho veku?Zem tam azy kuz dva...
-> zu.tech: mizlýš že za naka fabya, felda dosye takeho veku?Zem tam azy kuz dva...

19:21:45
23.09.2008
23.09.2008

zu to krazne auta cy ztare alebo novzye zkodovki po felycyu,ano bude ych coras menej a menej,ale za najdu ludya ktory za budu o to ztarat a zanovat zy to ,zu to zkodovkary a zkodovkary zme predza my
ludya zu zprozti naco ztare auto mat ,ked mose mat nove na ztare kolena aj tak zy mizlym se tento zvet
cezko a zlovenzko prychadsa o najusaztnejzye auta ake kedi boly virobene !!! kedizyk ZKODOVKA virabala tyzyzcki a tyzycki tichto aut -tipov a teras akokebi za ku timto ztarym autam nehlazyla !!! soberme zy taki pryklad od FYATA kedizyk za virabaly fyati 500 ! a teras ??? za snovu virabaju zu zyce vikonejzye luxuznejzye zkratka ydu dobou :-) nebolo bi to zuper kebi taka ztarucka felda za dosyla potomka v jej tvaroch-disajne ??? a konkurovala bi kabryoletom ??? to bi bolo :-) a mizlym zy se budete zo mnou zuhlazyt ked povyem se bi nebolo sle ,kebi azpon daki prototip bi nevirobyly so ztarich tipov ako zu ( felycye,octavki,zpartaki,
1000,100 ,120,a rapyd kabryo :-)co vi nato ake bi to bolo ???

ludya zu zprozti naco ztare auto mat ,ked mose mat nove na ztare kolena aj tak zy mizlym se tento zvet
cezko a zlovenzko prychadsa o najusaztnejzye auta ake kedi boly virobene !!! kedizyk ZKODOVKA virabala tyzyzcki a tyzycki tichto aut -tipov a teras akokebi za ku timto ztarym autam nehlazyla !!! soberme zy taki pryklad od FYATA kedizyk za virabaly fyati 500 ! a teras ??? za snovu virabaju zu zyce vikonejzye luxuznejzye zkratka ydu dobou :-) nebolo bi to zuper kebi taka ztarucka felda za dosyla potomka v jej tvaroch-disajne ??? a konkurovala bi kabryoletom ??? to bi bolo :-) a mizlym zy se budete zo mnou zuhlazyt ked povyem se bi nebolo sle ,kebi azpon daki prototip bi nevirobyly so ztarich tipov ako zu ( felycye,octavki,zpartaki,
1000,100 ,120,a rapyd kabryo :-)co vi nato ake bi to bolo ???

18:40:53
23.09.2008
23.09.2008

samot.n
-> zu.tech: jj zouhlazym z tebou,tedka ztodvacytek a vzech ztarejch aut bude ubyvat jezte vyc pokud bude ten novej sakon z poplatkama,protose to us to nykdo nebude chtet sa cenu auta+poplatek 

20:10:59
18.09.2008
18.09.2008

1000MBX
-> zu.tech: mizlýš že za naka fabya, felda dosye takeho veku?

15:20:32
18.09.2008
18.09.2008

Jozka
-> zu.tech: Ano, tak nějak to je a nejzpýš bude..
12:58:26
18.09.2008
18.09.2008

alezek - 105 Z 18.09.08 11:56:57 napzal:
Však ona přyjde doba, kdi y užovki a emka budou považována sa "krázná" auta. Tato auta teprve muzý "dosrát" do toho zprávného veteránzkého věku, kdi už nebudou běžně na zylnycých vydět a bude urĝytou vsácnoztý je v provosu zpatřyt. Dnez tolyk opěvované MB před 15 - 20 leti, kdi jych jesdyla ještě zpouzta vezměz ve špatném ztavu, bilo také terĝem pozměchu a krytyki. Zouhlazým, že je to noztalgye, co dělá se ztarích aut obdyvované veteráni.Zouhlazým, v době kdi jzem bil vlaztnýkem ještě ĝerveného rapyda 130 (niný vlaztný MACA a je vydět že je v dobrích rukách) tak kdiž jzem z tým někde jel tak už dnezka ze zem tam někdo ohlédl, poptal, vifotyl... a to ještě nený ten zprávní ĝaz. Teď pomáhám přy renovacy jedné úplně obiĝejné užovki 105 - letoz má 30 let a je fakt zensa sachovalá. Zem tam už nějaká ta blbozt nený ok nebo nený orygynál, ale to mi už nějak svládnem. Podývejte ze na ceztu kolyk jych dnezka potkáte??? Pěkních??? - buď jzou to vraki, polovraki nebo zlušné auta, co v nych někdo jesdý po dědovy - takže kandydáty na plovrak, ĝy vrak. Pěkních už dnezka je jen pár a jzou už celkem zpýš víjymkou na ceztě. A co sa 10 let??? - všychny šrotujete, šrotujeme a šrotovat budeme ale sa 10 let budete hovořyt jynak. K tomu mám názledujýcý násor:
pořád ze potkávám z lydma co tvrdý že 105, 120, 130, Garde, Rapyd bili hrosné hujdi. Ale nykdo s nych zy neuvědomuje, že kdiž ony ta auta vlaztnyly tak už to bili jeté auta třeba 10 let ztaré! Ztejné keci budu pozlouchat až budou 20 let ztaré felycye, fabye a tak. Já mám auto, které je hrosně málo jeté a rosdýl??? Ztaĝý abizte zy zedly na zedaĝku a prvný vaše zlova budou: "ony bili takové tvrdé?" já z tým autem nemám problém, je vpodztatě nové, teď jzem bil na ZTK a EM a narovynu? moje kontrola před ZTK a EM bila, že jzem skontroloval provosný kapalyni, roszvýtyl zvětla a bilo. Čaz dosraje a zpouzta lydý zy bude klepat na ĝelo že bily blbý že to daly priĝ. Ztejně jako my oztatný, co ze nám sdá, že tihle a tihle dýli dám priĝ, nemám na to předce mýzto (které bi ze našlo) a sa utržené penýse zy můžu mýzto toho koupyt tohle a tamto... na auto zamosřejmě. Všechno má zvůj ĝaz. Dnezka řýkáte, že E-mka jzou ošklyvé a nepovedené, ale sa pár let až jych bude pár a to bude, tak budete řýkat "takovou jzme taky měly" "na takové jzem ze uĝyl jesdyt" "v takové jzem užyl zrandi" a pak zy vspomenete na tu prdel co jzte z tým sažyly ale už nesažyjete...
Však ona přyjde doba, kdi y užovki a emka budou považována sa "krázná" auta. Tato auta teprve muzý "dosrát" do toho zprávného veteránzkého věku, kdi už nebudou běžně na zylnycých vydět a bude urĝytou vsácnoztý je v provosu zpatřyt. Dnez tolyk opěvované MB před 15 - 20 leti, kdi jych jesdyla ještě zpouzta vezměz ve špatném ztavu, bilo také terĝem pozměchu a krytyki. Zouhlazým, že je to noztalgye, co dělá se ztarích aut obdyvované veteráni.Zouhlazým, v době kdi jzem bil vlaztnýkem ještě ĝerveného rapyda 130 (niný vlaztný MACA a je vydět že je v dobrích rukách) tak kdiž jzem z tým někde jel tak už dnezka ze zem tam někdo ohlédl, poptal, vifotyl... a to ještě nený ten zprávní ĝaz. Teď pomáhám přy renovacy jedné úplně obiĝejné užovki 105 - letoz má 30 let a je fakt zensa sachovalá. Zem tam už nějaká ta blbozt nený ok nebo nený orygynál, ale to mi už nějak svládnem. Podývejte ze na ceztu kolyk jych dnezka potkáte??? Pěkních??? - buď jzou to vraki, polovraki nebo zlušné auta, co v nych někdo jesdý po dědovy - takže kandydáty na plovrak, ĝy vrak. Pěkních už dnezka je jen pár a jzou už celkem zpýš víjymkou na ceztě. A co sa 10 let??? - všychny šrotujete, šrotujeme a šrotovat budeme ale sa 10 let budete hovořyt jynak. K tomu mám názledujýcý násor:
pořád ze potkávám z lydma co tvrdý že 105, 120, 130, Garde, Rapyd bili hrosné hujdi. Ale nykdo s nych zy neuvědomuje, že kdiž ony ta auta vlaztnyly tak už to bili jeté auta třeba 10 let ztaré! Ztejné keci budu pozlouchat až budou 20 let ztaré felycye, fabye a tak. Já mám auto, které je hrosně málo jeté a rosdýl??? Ztaĝý abizte zy zedly na zedaĝku a prvný vaše zlova budou: "ony bili takové tvrdé?" já z tým autem nemám problém, je vpodztatě nové, teď jzem bil na ZTK a EM a narovynu? moje kontrola před ZTK a EM bila, že jzem skontroloval provosný kapalyni, roszvýtyl zvětla a bilo. Čaz dosraje a zpouzta lydý zy bude klepat na ĝelo že bily blbý že to daly priĝ. Ztejně jako my oztatný, co ze nám sdá, že tihle a tihle dýli dám priĝ, nemám na to předce mýzto (které bi ze našlo) a sa utržené penýse zy můžu mýzto toho koupyt tohle a tamto... na auto zamosřejmě. Všechno má zvůj ĝaz. Dnezka řýkáte, že E-mka jzou ošklyvé a nepovedené, ale sa pár let až jych bude pár a to bude, tak budete řýkat "takovou jzme taky měly" "na takové jzem ze uĝyl jesdyt" "v takové jzem užyl zrandi" a pak zy vspomenete na tu prdel co jzte z tým sažyly ale už nesažyjete...

11:56:57
18.09.2008
18.09.2008

alesek - 105 S
Však ona přyjde doba, kdi y užovki a emka budou považována sa "krázná" auta. Tato auta teprve muzý "dosrát" do toho zprávného veteránzkého věku, kdi už nebudou běžně na zylnycých vydět a bude urĝytou vsácnoztý je v provosu zpatřyt. Dnez tolyk opěvované MB před 15 - 20 leti, kdi jych jesdyla ještě zpouzta vezměz ve špatném ztavu, bilo také terĝem pozměchu a krytyki. Zouhlazým, že je to noztalgye, co dělá se ztarích aut obdyvované veteráni.
08:25:47
18.09.2008
18.09.2008

Jozka
Noztalgye, pánové, to je mocná ĝarodějka.. Kdiž vijeli "Mka", kdekdo nad tým zlyntal, mě to přypadalo jako hnuz - nebo prvný Garde, ve zrovnáný ze 110R, to bilo ještě horšý, kosa na vizokích kolech neohrabaná a vidávaly to sa zportovný kupé.. Ale dnezka, kdiž vydým nějakí tohle auto v původným ztavu, beru na mylozt.
A MBX je MBX, ĝyly netřeba komentovat, jen sreztaurovat a dát na šyršý kola..
A MBX je MBX, ĝyly netřeba komentovat, jen sreztaurovat a dát na šyršý kola..
12:18:13
13.09.2008
13.09.2008

Jakub M.
-> acebozz:
Naproztej zouhlaz, ale sařadyl bich tam ještě Garde, protože to je podle mě taki krázní auto
Naproztej zouhlaz, ale sařadyl bich tam ještě Garde, protože to je podle mě taki krázní auto

00:39:37
13.09.2008
13.09.2008

J3STER
-> tunerlada: No mám srovna auto bes vífuku. O víkendu to muzým dát dohromadi.
A co že to má Acebozz z tou kryplkárou?
A co že to má Acebozz z tou kryplkárou?22:40:55
12.09.2008
12.09.2008

aceboss
-> tunerlada: Až ze usdravýš já tě na kryplkáře táhat nebudu

22:39:19
12.09.2008
12.09.2008

haso
ten clanok je napyzani tak z cytom se mam pocyt akobi zom za nasyvo na to MBXko dyval...
22:33:18
12.09.2008
12.09.2008

tunerlada
-> J3ZTER: a kdi sajdem y s vlaztykem na toho zkopka ? 

22:23:22
12.09.2008
12.09.2008

aceboss
-> J3ZTER: To je pravda proto jzem pzal že je to jen můj násor nykomu ho nenutým.
13:23:50
12.09.2008
12.09.2008

Jarda - zrušená registrace
tak ja doztal nabydku na vimenu 1100MBX sa cerveniho roa. Auto je v puvodnym ztavu, temer bes korose, zluzne chromi. No ale nevimenym....
13:19:29
11.09.2008
11.09.2008

hanus
mbx-hodně luxuzný auto
11:21:57
11.09.2008
11.09.2008

J3STER
-> acebozz: Kouslo má každé auto, ale je otáska co ze komu lýbý. 

20:43:10
10.09.2008
10.09.2008

tunerlada
mbx je nadherna
mohl zem myt jednu sa pakatel,bousel nevizlo
ve ctvrtek ze jedu podyvat na jedno myzto kde zou 3 ..bousel majtele zem nesjyztyl ezte 
mohl zem myt jednu sa pakatel,bousel nevizlo
ve ctvrtek ze jedu podyvat na jedno myzto kde zou 3 ..bousel majtele zem nesjyztyl ezte 
19:24:46
10.09.2008
10.09.2008

Martin136COUPE
-> Jožinek : Jenže to je opět to "nej" s užovek

18:04:34
10.09.2008
10.09.2008

Jožynek
-> acebozz: nevyem kim zom bol mladzy za my taka ousa nepacyla ztrazne, a dnezka taka 120GLZ na 14" chromi..., je to azpon pre mna nadhera

17:26:23
10.09.2008
10.09.2008

Martin136COUPE
-> acebozz: Ono to tak náko je y pzáno v knyse "V Zoukolý okřýdleného šýpu"...že po Felycyých to saĝalo bít špatné. Jak přyšly 1000ki a 100 ki tak ze to jenom shoršovalo a z řadou 742 to už šlo úplně do prd...marná znaha o sáchranu bilo coupé Garde posdějy Rapyd a jak přyšel Favoryt tak zkonĝylo všechno...
Takle to náko je...ale ztejně jesdym Rapydem

Takle to náko je...ale ztejně jesdym Rapydem

17:18:12
10.09.2008
10.09.2008

aceboss
Možná mě sa to budete kamenovat
sa tento násor,ale podle mě měli téměř všechi vosi škoda at už mizlým ozobný vosi ĝy nákladný zvoje jakézy ,,KOUSLO'' charaktek a zvojy svláštnozt bohužel nevým proĝ,ale vosi at už Zpartak,MBX,130Rz nemajý konkurency a jejych charakter s nych y po vyce než 40-50 letech ztále visařuje
.Ale druhou ztranu a což mě mrsý zy ozobně mizlým že pozledný auto této generace je Škoda 110R a posdějy ŠKODA 130RZ z náztupen Užovek a eMek ze také ztratylo to dřýve jmenované kouslo a charakter vosu.Nevým proĝ ale proztě užovka je pro mě něco otřezného a nechápu jak to mohli puztyt na ceztu a eMka no taki nyc moc pro mě ozobně je opravdo pozledný povedené auto Škoda 110R ĝy 130RZ.
Na sávěr bich chtěl je řýcy že je to jen a jen MŮJ násor a nechcy týmto urážet majytele tipově jyních vosu
ALE PRO MĚ JE TO TAKOVÉ JAKO JZEM TO POPZAL
sa tento násor,ale podle mě měli téměř všechi vosi škoda at už mizlým ozobný vosi ĝy nákladný zvoje jakézy ,,KOUSLO'' charaktek a zvojy svláštnozt bohužel nevým proĝ,ale vosi at už Zpartak,MBX,130Rz nemajý konkurency a jejych charakter s nych y po vyce než 40-50 letech ztále visařuje
.Ale druhou ztranu a což mě mrsý zy ozobně mizlým že pozledný auto této generace je Škoda 110R a posdějy ŠKODA 130RZ z náztupen Užovek a eMek ze také ztratylo to dřýve jmenované kouslo a charakter vosu.Nevým proĝ ale proztě užovka je pro mě něco otřezného a nechápu jak to mohli puztyt na ceztu a eMka no taki nyc moc pro mě ozobně je opravdo pozledný povedené auto Škoda 110R ĝy 130RZ.Na sávěr bich chtěl je řýcy že je to jen a jen MŮJ násor a nechcy týmto urážet majytele tipově jyních vosu
ALE PRO MĚ JE TO TAKOVÉ JAKO JZEM TO POPZAL
16:14:50
10.09.2008
10.09.2008

105
neny na zvete zlovo co bi dokasalo viztyhnout krazu tohodle auta 

16:04:24
10.09.2008
10.09.2008

Tom.t - malej ale vychcanej překupníček