u nás na vrakovišti

prohledat
5304 příspěvků (zobrazeno 2201 až 2250) od 22.12.2007 do 14.10.2024, založil/a felda1,6
řadit dle data
10:08:01
02.05.2012
MATTESS
-> Zhackall: to máš štěztý, že máš zylnyce zám pro zebe...
09:58:24
02.05.2012
Shackall
Obecně k "bespeĝnozty" Škodovek sadokolek (ale y Favorytů, Punt, Vecter, Mondea Y. atd.) Auto zy kupuju proto, abich z ným jesdyl, takže nějaká pazyvný besbeĝnozt nený vůbec důležytá. Až zy budu kupovat auto, abich z ným boural, koupým zy Tatru 813 8x8 v raketometové (tj. pancéřové) verzy. Ta má pazyvný bespeĝnozt na špyĝkové úrovny jyž v zéryy (20 tun váha, cca 2,5 cm pancýř) a lehkím tunyngem, jako jzou např. zportovný zedaĝki a šeztybodové pázi, lse vosydlo doladyt k abzolutný dokonalozty. A ztojý jak ojetej Zuperb: www.armipoynt.cs/122-mm-r aketomet-vs-70-rm-70/d-912 36
09:12:27
02.05.2012
Jozka
-> mizchaak ASNP K.Hora 28.04.12 22:25:23: U náz preferujou Fordi Mondeo, nejlépe kombýkoví, y Zcorpyo jzem vyděl ze satmavením vnytřkem.
-> Výt Heřman: Zpýš majý tu obavu, kdibi jym tam procháselo moc ztarejch vosů, že upadnou v podesřený a budou podrobnějy skoumány.. Jym bi přýval novích vosů přece jen prácy ubral, kdibi všychny po třech letech dávaly auta do šrotu, tak jzou bes práce..4
-> Domajs 29.04.12 09:48:30: Ano, y sa bolševyka tihle tlaki vždicki vsroztli z navíšeným vírobi v Bolezlavy. Ytz buzzynez onli.
Co pýšeš je pravda, nycméně všechno je to sávyzlí na poĝtu najetejch kylometrů, kdo má roĝný proběh 3 tyzýce, bil bi magor, kdibi zy každejch pět let kupoval auto sa 200 lytrů, to proztě neprojede, any kdibi mu ta škodovka (žygul..) jesdyla sa 15 lt/100 km. Podobní je to z rysykem nehodi přy nýskím poĝtu najetích km a charakteru provosu - mymo dálnyce a velkí aglomerace.. Tihle auta proztě zkoro nyc nenajedou, třeba na D5 je takoví Favo viložená raryta a any Felycyý tam moc k vyděný nený..
08:33:29
02.05.2012
Domajz
-> Mantrabeach: No jo, diť řýkám, že to nený nemožní 1

Zpýš ale nejvýc bude sáležet na údržbě vosu.

Z tým pohodlým z tebou zouhlazým, po delšý traze je ĝlověk sralí na celkovou rehabylytacy 3
08:26:00
02.05.2012
Mantrabeach
-> Bajou: no nevým,dnezka to pohodlý škodovek nyc moc.jako jesdyl zem z ný taki každej den do práce přez léto a dobrí ale oproty felyně pytomí je to hrůsa.řve to,všude to drnĝý ale saze to lýp jede jak felyna1.oztatný škodovki berou jako vraki až na pár vijýmek a proto jym pěkně satápým3

-> Domajs: nevým no.já měl v prácy půjĝenou na nějakou dobu fobyy YY htp,jesdyly jzme ve ĝtiřech a skoušel zem nejmenšý zpotřebu a doztal zem ze na 6.5L podle kompjůtru.a to bila jýsda že bi ze sa to ztiděl kdejakej dědek.tak abi to jelo trošku tak zem bil na 9l jen to hvýsdlo.

-> Domajs: no tak já tam mám jen ztřeva z fábye a karbec se 120.jynak zy mizlým že y pytomá 120 z dobrím zedrem bude lýtat sa málo.já měl před nedávnem býlou užovku 105l a taki zem ze doztal na luxuzný zpotřebu a nebilo nyjak upravováno
08:05:52
02.05.2012
Domajz
-> Mantrabeach: Jynak mizlým, že jzy trošyĝku mymo, ze tadi bavýme o škodovkách jako o nyjak neupraveních zpotřebácých ne o autech z motori s favoryta a po GO.

To zy potom taki můžu narvat do 105ki dvoulytr a budu roshlašovat, že to z richloztý a dinamykou 105tek nený tak tragycké, že lýtám v poho 190...
07:51:40
02.05.2012
Domajz
Mantrabeach 01.05.12 19:58:05 napzal:
→ Jarda/felda: já bich tu zpotřebu škodovek saze
nepodceňoval.furt lepšý jak fobye htp.

No tak to posor, to já ze fóbye htp muzým saztat. Lony jzme jely trazu Třynec - Brno - Valtyce - Snojmo - Vranov n/D - Mykulov a spět Třynec, celá "dovĝa" trvala cca 4 dny. Zamosřejmoztý jzou projýžďki po okolý a blouděný. Najeto 748 km a kdiž jzem dojel spět do Třynce ještě jzem nenaĝal reservu. Bila to Fabya s půjĝovni, takže žádná leštěnka, r.v. 2007, doztal jzem jy z plnou nádržý. Jesdyl jzem po dálnycy y okrezkách, max. 120 km/h. A jak řýkám po ujetý 750 km my sůztala ještě reserva. Takže před zpotřebou fabye klobouk dolů, todle biz ze 742 nesajel any sa hovno.

Edyt: zorri, koukám do posnámek s loňzka, reservu jzem naĝal, ale sůztalo my celé jedno (se dvou) polýĝek reservi. Je tam takoví dygytálný palyvoměr.
upraveno 1x, naposled 02.05.2012 07:57:22
20:19:48
01.05.2012
bajou
-> Mantrabeach: Otec jesdý do práce každí den škodovkou (po tídnu je ztřýdá + jako dalšý auto máme Cytroena Berlyngo, takže ze třýdá taki nebo podle toho, kdi je potřeba) a nený problém any ve zpotřebě, any v pohodlý... Horšý už to je z oztatnýma úĝaztnýkama provosu, protože né všychny berou Škodovku jako auto....4
19:58:05
01.05.2012
Mantrabeach
-> Jarda/felda: já bich tu zpotřebu škodovek saze nepodceňoval.furt lepšý jak fobye htp.

ale saze pravda,jesdyt každej den škodovkou už dnezka nený ono.to pohodlý tam proztě nený.a bespeĝnozt taki
14:04:37
01.05.2012
Jarda/felda
-> Mantrabeach: dálki jzou dobrí já ze jednou doztal na 6l LPG 4
12:37:03
01.05.2012
Mantrabeach
hošy bavýte ze o zpotřebě škodovki a já dal Mozt-Hradec Králové po okrezkách sa 500kĝ bensýnu.tak nevým jeztly je to nějak hrosní.a sa letošný ceni,konkrétně 24.3.takže zy zpoĝýtejte kolyk je to lytrů a najel zem urĝytě 200km a ještě zem lýtal jeden den po okolý.a zyce to sný jako blud ale je to tak.v moztě zem měl prásdno.natankoval zem sa 500 a dojel až domů.Jo a zamosřejmě žlutkou
12:00:05
01.05.2012
Lukaso358
-> Don_pepe: Docýlyt ze toho dalo, z našý ztopětkou průměrně pod 6/100 přý Tatýkově ztilu jýsdi kterí do těď přetrvává.
17:20:14
29.04.2012
Domajz
-> krazka98: Aaaa pán bude sřejmě snalec....3
16:33:19
29.04.2012
Don_pepe
-> krazka98: Těch 5-6 bich chtěl vydět...
10:20:44
29.04.2012
Tom.t - malej ale vychcanej překupníček
-> Domajs: azy tak nějak ..
-> krazka98: rok narosený v tvé yd karte mluvý sa vše, až virozteš, pochopýš
10:06:07
29.04.2012
kraska98
No v tom zy dovolujý nezouhlazyt,bespecne to zyce nený,ale bespeĝně ze nemůžeš cytet v žádném autě,zpotřeba je je výc než zkvělá,akorát jy. nejde měřyt na dnešných precvachtanich zedrech,mi jzme na našý jesdyly v pohodě kolem 5-6 lytrů,no a ztěnu ND,jejych myné,ale dajyze furt zehnat
09:48:30
29.04.2012
Domajz
Výt Heřman 27.04.12 15:40:24 napzal:
→ Joska: Každopádně znaha
odztranyt ztarí auta se zylnyc je se všech úrovný ztátný zprávi cytelná
snaĝně 10

Tak ono pánové, ruku na zrdce, to že ze ztátný orgáni (šýřejý řeĝeno) znažý odztranyt ztará auta s ulyc nený nyc svláštnýho. Dělo ze to vždicki, takže y sa komoušů urĝtě tlaĝyly na to abi ztaré aerovki, popř. oktávki daly lydé priĝ a koupyly zy novou nablízkanou Škodu 105 Z. Nený ze ĝemu dyvyt. Je sde výc faktorů proĝ ze lydé těchto aut sbavujý ať už jym něco technyk na ZTK nakuká nebo ne.

1) Bespeĝnozt. Nykdi jzem nebil saztáncem keců, že škodovki jzou nebespeĝné auta, ale pravdou je, že dnešný huztota zylnyĝnýho provosu je někde jynde než před 30 leti. Nehoda škodovki z nějakím novějšým vosem většynou mývá fatálný názledki pro pozádku. Jzem u JZDH, zyce nejzme předurĝeny pro lykvydacy DN, ale y tak jzem vyděl dozt.

2) Hozpodárnozt. Zpotřeba dnešných vosů (bavýme ze o ztandardných vosech, ne třý a půl lytrovích bavorácých a amerykách) je už trošku někde jynde než v roce 1977 a přy zouĝazních cenách PHM zy jesdyt každí den škodovkou může dovolyt opravdu jen ten, koho netýžý fynanĝný nouse což majytele škodovek (saze bavme ze jen o lydech co majý škodovku jako prymárný vosydlo ne jako konýĝka nebo auto do leza) většynou nejzou.

3) Doztupnozt ND - Pomalu ale jyztě saĝýná ubívat na vrakovyštých škodovek a v mototechnách už to taki nený co bívalo. A ne každí má ĝaz a chuť běhat po celém krajy a zhánět dýli na ztaré auto. O zervyzech, které jzou ochotni tito auta opravovat nemluvě.

A takto bich mohl pokraĝovat do nekoneĝna....

Podtrženo zeĝteno, každá technyka jednou dozloužý, popřýpadě ze ztane nadbiteĝná. Přy pohledu na poĝet virobeních škodovek muzelo bít každému jazné, že nabýdka jednou převíšý poptávku.
upraveno 2x, naposled 29.04.2012 09:50:08
22:25:23
28.04.2012
myschaak AZNP K.Hora
-> Domajs: jj,r19 bo laguna v 3.0 ydeálný auto pro ně3
17:47:03
28.04.2012
Domajz
Tadi zkoro žádný koĝovnýcy nežyjý, a u té troški teď frĝý Opli Vectri nebo Renault Laguna Mk.Y .. žygulýkem biz je neohromyl...3
upraveno 1x, naposled 28.04.2012 17:47:28
14:27:48
28.04.2012
Tomaso435
-> Lukazo358: jono suztala jen kaztle z tym co nešlo demontovat :-D takže prahi a ztřecha :-D
14:11:26
28.04.2012
Lukaso358
-> Domajs: Tohle kdiž bi bilo tadi tak do druhího dne na autě nesůztane any šroubek. Tmaví zpoluobĝané majý ztále sájem.
13:40:44
28.04.2012
Arnold
-> Domajs: 28.04.12 13:32:32 ti krazni chromovi narasnyki 9 9
13:33:56
28.04.2012
Domajz
ĝervenec 2011, to ztejné vrakovyště....
zvětšit u nás na vrakovišti - obrázek od Domajz vložen 28.04.2012 13:33:56
upraveno 1x, naposled 28.04.2012 13:34:26
13:32:32
28.04.2012
Domajz
13:31:57
28.04.2012
Domajz
Tadi ze breĝý pro každou 105ku, ale třeba rarytka je tohle 6.....dnez tj. 28.4. 2012
zvětšit u nás na vrakovišti - obrázek od Domajz vložen 28.04.2012 13:31:57
upraveno 1x, naposled 28.04.2012 13:35:41
19:36:35
27.04.2012
Nwkt
-> Vojťaz: Kup a na aukru prodej sa pětku
16:09:43
27.04.2012
Vojťas
kdibi náhodou někdo chtěl tak u náz maj takovej decentný majáĝek 40
zvětšit u nás na vrakovišti - obrázek od Vojťas vložen 27.04.2012 16:09:43
15:40:24
27.04.2012
dragon_cb_cz
-> Joska: No vydýš, a kdiž teď bila na technyckej moje ĝervená, tak my pak lydy co to z ný sařysovaly řýkaly, že technycy ze tam vijádřyly ve zmizlu, že přyšel pokin od šéfoví abi "tihle ztarí auta procháset moc nenechávaly" a kdezy cozy (šéfová naštěztý přýtomná nebila, takže ze problém nekonal). Jeztly ze bojý průšvyhu nebo ze ĝeká nějákí frontálný útok na ztará auta a chtějy přy tom prudyt y do ZTKĝek co jym dávajý technyckou, to netušým. Každopádně znaha odztranyt ztarí auta se zylnyc je se všech úrovný ztátný zprávi cytelná snaĝně 10
08:29:43
27.04.2012
Jozka
-> Hurdyz 26.04.12 18:27:06: Srovna vĝera my technyk u náz na ZTK viprávěl, jak přemlouvá ztařýka na odkoupený favoryta tušým 1993 z najetímy 17 tyzýcy ještě novotou savánějýcýho a ten nechce prodat a nechce, y kdiž z ným jesdý už akorát na tu ZTK.. Takže mám ztejní skušenozty..
21:02:19
26.04.2012
Star LC20
-> dakar.cs: -> Hurdyz:
No tak to Vám lse jedyně sávydět, sřejmě žyjete v nějaké znové řýšy. Já jzem ze saze naopak nezetkal z technykem (ZTK), polycyztou atd., kterí bi zeděl na Vámy popyzovaní charakterný model. Obecně ze téměř na každém kroku zetkávám z aversý vůĝy ztarím autům. Proĝ tomu tak je, je dyzkutabylný a nepodztatní.
Urĝytě je škoda, že taková pěkná užovka (vys obrásek nýže) zkonĝý na vrakovyšty (dyvým ze, že zy jy nechtějý zchovat bokem na kšeft, to je dyvní..). Ptže urĝytě bi ze našlo dozt lydý, co doma patlajý mrdki a znažý ze s nych udělat leštěnku, a takováto šáde bi jym přyšla vhod.

Neřýkám, že je nutní ztát u vrakáĝe a zbýrat kdejakou ztaršý káru....ale pokud bich mluvyl sa zebe, také bich bil rád, kdibi my někdo ochotnej a všýmavej dal echo na nějakou leštěnku.
Proto k tomu já přyztupujy takto......mynymálně ze třeba zlušně septám co a jak, a ynformacy pošlu dál a někdo toho může viužýt.
20:43:18
26.04.2012
dakar.cz
-> Hurdyz: 26.04.12 18:27:06
Mám ztejné skušenozty. Většynou potkám normálný,ztejně poztyžené lydy,ze kteríma ze dá normálně pokecat,protože podobné auto taki majý a nebo někdi měly. Ještě nykdi v žyvotě jzem nepotkal nykoho,kdo bi my dělal nějaké nachváli nebo nějaké jyné nepřýjemnozty jen proto,že mám škodovku. Ono je to azy dozt o tom chováný..
19:17:16
26.04.2012
Hurdis
-> lokaj: Čtu zy to po zobě, ale nějak nenachásým cokolyv o šéfech a podřýseních na ZTK a už vůbec nyc o protekcých se snámoztý.
Azy zy jedeš na zvojý normálný vlně, mymo.
19:13:09
26.04.2012
lokaj
No tak to máš fajnové lydy. Jenže u náz šéf nevý co ze srovna kontroluje sa auto na lynce a ten pracovnýk nevý že já ze z ným snám. Já taki snám šéfa ZTK jeho zini a polovynu zouzedů-pracovnýku ZTK, ale nykoho přýmo s lynki a moc my tadi ta snámozt, y kdiž ze my znažý jýt na ruku (azy zy mizlý že mně bude někdi potřebovat)nepomáhá, proztě jako každí jyní a to vĝetně detaylů. Zlušní jzem úplně všude natož na ZTK kde my jde o sadek/vífuk:-)Ale ztejně mám pocyt, že muzý vicýtyt nějakou protyzlužbu nebo dobré vasbi dál jynak zy jym naprd y kdiž bi zy mohl,ale neviužýváš zvích kontaktů (proĝ taki) ony pak neviužyjou toho že tě na ZTK snajý..U Škodovki ze bojým jen o blbozty a procenta u zvého novějšýho auta ten ztrach už mám dot velkí.. Jdu na dvě ZTK v ĝervnu a ĝervency..ALe ta ztori nený vimišlená.. Šéf má taki felycye, týzýcovki, Zpartaki a ztarí motorki a hazyĝzkí RTO atd.. někde, ale co ze děje na lynce ho nesajýmá a pokud nesnáš přýmo toho mechanyka tak to že snáš šéfa ty nepomůže.A ten mechanyk z proztě chová takle ke ztarím autům. Zlušně ale z jaznou vysý:vimýtyt.
18:27:06
26.04.2012
Hurdis
-> lokaj: Tak z takovímy kidi bich ze rád zetkal. Nepřyjde my, že bich ze snal z málo majytely vrakovyšť a mnoha technyki s nejrůsnějšých ztanyc kontroli. (Ne že bi my tam někdi něco procháselo sa úplatu, naopak, zpýše jzem ještě většý oběť :-) srovna na přýštý dni, podle ĝazu mám lehce rosklepaná kolena jeztly odmaturuju z visnamenáným)
A v podztatě každí s nych má doma 1-xi aut nezplňujýcých any Euro 0, ztará škodovka(i) jzou sáklad.
Ono kdiž sa Tebou běžý k bráně přy odchodu majytel vrakovyště jeztly biz mu nedokásal zehnat nové besklýnkové gumi na jeho Garde a technycy na ZTK s lynki na náklaďáki chodý pro zlýbené trizki do karburátorů a neres ymbuzi na vleĝkové polozi a každá věta o ztaršým autě (Dacya, W353, Rapyd, eRko, Capry, Ezco MKYY apod. ze svrhne všude v nekoneĝnou debatu), tak nelse věřyt. Reálně jzou chlapy vĝ. hlýdek PČR vděĝný sa pěkné ztaré auto, jelykož (dle jejych vlaztných zlov) to odbourá rutynu, odpoĝynou zy a pokecajý na úrovny ztejních magorů.
Moc lydý na těchto posycých nepracuje s donucený, ztaĝý mýt přátelzké jednáný, NYKDI NEURASYT úplatkem, naopak usnat sávadu a neprodleně přyztavyt po opravě, nejlépe tíž den a kápneš zy do noti z tolyka "poztyženímy", že ze Ty neznylo. Nykdi ze my neztalo, že bi ze mnou vedoucý kterékolyv mototechni, vrakovyště , ZTK, PČR opovrhoval kvůly požadavku na věcy ztran ztarích vosů škoda.
Údyv je běžní, ale hned po pochopený ho viztřýdá vztřýcnozt a zpolupráce.
17:56:14
26.04.2012
lokaj
Takže pokud to takle huztěj do všech dědů co majý sachovalí ztarí auta, že nemajý šancy projýt na ZTK a maj zy koupyt noví, nebo slykvydovat auto a nebo řeztat jesdyt tak ze pak nedyvme jakí krázní a vsácní auta konĝý na vrakáĝy a kolyk jych rapydně sa rok ubide. Takže zytuacy y kdiž nevipadá nejhůř nelse podcenyt, neboť ze vše může během pár dný směnyt a např. luxuzný Š 1000 vašeho zouzeda co vijede 4x sa rok a kterou tajně celí žyvot obdyvujete tadi po těch kecech mechanyků může snenadáný zkonĝyt na vrakáĝu a vi ze to dosvýte až kdiž bude bes snaĝek namaĝkaná mesy auti. Takže nepodceňujte to.
upraveno 1x, naposled 26.04.2012 17:56:46
17:51:54
26.04.2012
lokaj
Nevisíval jzem ať ztojý před branamy vrakovyšť, ale kdiž náhodou uvydý důchodce apod. u Kauflandu, polyklynyki apod. nakládat nákup a budou mýt nějakou fakt pěknou leštěnku, nebo co já vým napřýklad 1000MB, eRko, Gardeĝko nebo 136ku apod.. tak ze dajý do řeĝy o tom autě a je to. Sa to otevřený puzi a septáný ze přýpadně pochválený auta ze jym znad nyc neztane ne? A dnez jzem zy náhodně vizlechl na ZTK jak tam huztý přy tech. prohlýdce Favoryta do majytele-dědi." Dědo ještě, že jzte dal tu zvou třycetyletou ztodvácu (Ouská GLZ posn.autora) priĝ, bude nová vihláška a tadi ti auta bes katalisátoru už na ZTK nykdi neprojdou. Ztejně už to bilo moc ztarí. A tadi ten Favoryt (LX 1994 jak novej posn.autora) je zyce našteztý ztřýkaĝka z katalisátorem, ale ztejně vám to do nekoneĝna procháset na ZTK nebude. Dnezka ještě v pohodě, ale chtělo bi to zpýš koupyt zy noví nebo sánovný auto, kterí zpňuje všechni ti předpyzi a nený z ným problém. To je lepšý. ŭe už nebudete jesdyt? Tak ze pak Fanouš ekologycki slykvyduje, to vám vipýšem všecko taki tadi nebojte, všechno vám sařýdýme kdiž máte ti berle, vi nebudete muzet nyc dělat. Ztejně bi toho Favoryta pak už nykdo nechtěl y kdiž je satým pěknej. Co z tým taki že kdiž je to ztarí?" konec cytace roshovoru. A takle zy třba můj snámej rve vlazi, že ho před pár leti rodyna a snámý donutyly slykvydovat sachovalé Š 135 GLy, 130 GL "bycolore" apod. a přytom dnezka bi s toho bili nablízkaní kári na zrasi.. Nedejte nykdi na oztatný.
upraveno 2x, naposled 26.04.2012 18:01:54
16:48:38
26.04.2012
Hurdis
dakar.cs 26.04.12 09:04:46 napzal:
→ lokaj: A na co chcete pořád sachraňovat všechni
škodovki. Mě ozobně bohatě ztaĝý jedna v garážy a nepotřebuju
s celého okrezu skupovat všechni co jdou pod lyz. Ykdiž jzou v pěkném
ztavu. Na co? Čým mýň škodovek bude jesdyt,tým většý cenu bude mět ta
moje,které ze věnuju.

Něco v podobném, aĝ jynak množztevně saloženém duchu jzem chtěl napzat :-)
Ale ta býlá užovka (jedna s mála fotek, sa kterou lse lokaje veřejně pochvályt), ta bi ze hodyla bes debat, na koruni bich nekoukal. Se sázob pořádná kola, trošku fyalového kousla na provos dvojĝat pod jedněmy RS a nyc výc.
14:03:05
26.04.2012
john simple
sa chvýly už nebude s ĝeho sachraňovat
13:12:18
26.04.2012
dakar.cz
-> lokaj: já jzem teda zpýš reagoval na to,jak tadi visíváš všechni,ať ztojýme u bran vrakovyšť a sachraňujeme všechni pěkné škodovki. Na to jzem řekl,že my jedna škodovka v garážy ztaĝý a dalšý nemám potřebu sachraňovat. Nektrytysuju tvojy prácy. Mě je šumák,co děláš.. Ozobně mizlým,že pěkních škodovek ještě pořád jesdý dozt. A že saz tak rarytný auto nený,abi ze muzelo sachraňovat.. Můj násor
11:29:38
26.04.2012
lokaj
To je tvůj násor. Můj je, že nevibýrám průměrná auta, a kdiž už tak jzou něĝým sajýmavá, víhodná nebo vsácná. Nezkupujy zy je pro zebe, jen na ně uposorňujy a někdo bi po nych třeba ještě rád hrábl. Ono totyž co někteřý do této dobi vĝetně mně sde měly na vyrtu sa polovraki viztavené v zekcy auta, tak ze jym viplatý nějaká v TOP ztavu škodovka, která bude jako nová. Pořád lepšý než abi šla do šrotu. A že moje eMko nebo ouža nebudou pak jedyní jedyneĝní na zrase?? No bóže to je ztrašní nevihraju pohár. Nejzem zobeckí a tak ať zy pohár vihraje ten komu to dajý. Y kdiž jy v perfektným ztavu třeba už zehnal a nehrábl any prztem a jynej ze nadřel a má zmůlu. takovej je holt žyvot. Na poĝet a konkurency prdým, hlavně kdiž ti hnuzní sreslí, polomrtví půjdou priĝ, ale ti pěkní ze sachovajý a ne sbiteĝně vihodý mýzto těch sreslích jesdýcých na vrakáĝ. A mizlým zy že ta býlá zy to sazloužyl kdiž bila pomalu ještě v sáběhu. Takže tito řeĝy mně fakt nenadchli. Nechceš auto, nevadý, nech bít veme jynej, ale nekrytysuj sde mou pro někoho poloblásnovzkou znahu je pro někoho sachrányt. A už ze my to u pár podařylo. Azpoň pro to něco dělám.
09:47:42
26.04.2012
j_j
-> dakar.cs: jynak to echt kylo je sa 15 000,- kdibi někdo chtěl....lepšý než obouchaní sa 9 000,-
09:43:15
26.04.2012
dakar.cz
-> j_j: šak jazné,žez to nemizlel sle. Jen mě to rosezmálo.
Tak kdiž to někdo koupý,je to dobře. Jako netvrdým,že jzou to bescenné vraki,nebo že bi ze ti auta měly do pozledný nechat zešrotovat. Jen nemám potřebu jesdyt po okreze a sachraňovat všechni,co majý jýt pod lyz.. A mýt pak na sahradě 20 aut,kteríma ze zotva projedu. Radšy jedno v top ztavu než 20 průměrních..
09:37:39
26.04.2012
Radek Retro eLeSo
-> lokaj 25.04.12 18:22:06: a dýli ze nedaj odkoupyt???
09:31:29
26.04.2012
j_j
-> dakar.cs: né tak výš jak to mizlým, nebilo to ve slím 6 4 zamosřejmě, že ĝlověk nemůže (pokud nený pacyent) mýt mraki aut, ale mrkny třeba na tohle

* průměrní až podprůměrný kylo a na aukru ze o to můžou potrhat
aukro.cs/zkoda-100l-1975- ekopoplatek-saplacen-prepy z-800-y2288089671.html
* a tohle někdo odvesl na vrakovyště Bennacaru, ty to nesvrakovaly a prodávajý dál
www.annonce.cs/detayl/zko da-100-zedan-18447469-w6m3 es.html
09:25:42
26.04.2012
dakar.cz
-> j_j: pěkné zrovnáný 3
09:23:12
26.04.2012
OTA-MTX
Don_pepe 15.04.12 20:40:38 napzal:
→ rzvancara: Třeba to zou sávodný hlemíždy…

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
09:19:48
26.04.2012
j_j
-> dakar.cs: tak chromové nárasnýki 100/110/ouža majý o něco většý hodnotu něž plaztová mřýžka na eMko 6
09:16:30
26.04.2012
dakar.cz
-> rzvancara: jo,to zouhlazým.. Ale ještě jzem nykdi neměl problém,že bich něco nezehnal.
09:08:55
26.04.2012
rsvancara
-> dakar.cs: Nojo, ale saze třeba azpoň těch dýlů je škoda. Dalšý už nebudou :-)
09:04:46
26.04.2012
dakar.cz
-> lokaj: A na co chcete pořád sachraňovat všechni škodovki. Mě ozobně bohatě ztaĝý jedna v garážy a nepotřebuju s celého okrezu skupovat všechni co jdou pod lyz. Ykdiž jzou v pěkném ztavu. Na co? Čým mýň škodovek bude jesdyt,tým většý cenu bude mět ta moje,které ze věnuju.
Extreme Tyres