124849 příspěvků (zobrazeno 34851 až 34900) od 06.12.2007 do 26.03.2026, založil/a iDawe
řadit dle data
21:19:21 08.05.2013
Tommyk
Dneska přijdu do auta, začnu startovat, točim, točim a nic.. kua, asi ten "lehounkej" deštík co byl teď 3dny za sebou se dostal až do zapalování někam a prostě to nechytlo ani za boha..
tak jsem se na to vysral a že to zkusim večer, že to vyschne.. sice to bylo všude na pohled suchy, ale buh vi.. no přijdu večer a zase nic, tak jsem vzal nějakej kontakt sprej, prostříkal a tradá..
jedu dál. zlatá felda
20:36:46 08.05.2013
Tuneman2
ne dnes, ale v pondělí- STK na feldě, legální, bez závad, na dva roky klid...aneb 1.4ka může do auta :)
20:16:39 08.05.2013
Jarda - zrušená registrace
vcera STK na felicii combi, neuverielne, brzdova trubka na valcich nepraskla a auto proslo s dvema lehkyma
19:49:56 08.05.2013
Skili
Jsem udělal tohle
Vybouchany dveře a blatníček plus trochu kitu, ale ten mi došel takže zitra budu pokračovat
Dopoledne hlídání svišťů, chvíli trochu pracovní úřadování, nákupy a hodinka na studování technických norem.
Odpoledne jsem přerovnal ponky v dílně, přivezl a zabydlel pár kovových skříní na nářadí, po dlouhé době si zavzpomínal na krátkou zámečnickou praxi a oprášil svářečku a kovadlinu a lehce poupravil vjezdové brány ke garáži a k dílně. Hodinku kroužil kolem dílny se sekačkou a tvořil green pro přístup a parkování, věnoval údržbu a sportovní sání jednomu spotřebáku (kdybych věděl, že mě v podvečer vypeče s IMMO, tak bych se na něj vys..) a Rapidu - dobitá aku s konečně po roce provozu dopasovaným držákem, abych případně nebyl dobitá já tou baterkou, osazeno dobové širokouhlé vnitřní zrcátko, hrozný nezvyk, připravena nová ručka v laku na výměnu.
Vykopán základ na nový elektrorozvaděč k dílně.
No a za odměnu pořádná zevlící projížďka Rapidem po městě. Přes 50 km aniž bych vyjel za ceduli, prázdné silnice, plné chodníky, ať si místní taky trošku prohlídnou pořádný auto :-)
Klika, že těch státních svátků není moc do roka :-))
17:03:52 08.05.2013
Majki
Tak další problém, 2000ot/min a chcipne, takže nouzák? je asi KO čildo polohy klikovky, měnili jsme za nové a s tím to nejde vubec. se starym které se na diagnostice hlasí jako KO to jede do 2000ot/min a chcipne. nějaké rady? Doufám že nové čidlo bude dobré.
16:44:16 08.05.2013
palinator
Dneska projížďka se Škóda, bavilo mě to. Pěkně jsem jí prohřál a zjistil jsem, že ta klika by už GO asi pomalu chtěla. Z volnoběhu, když jsem prudce přidal, tak hnusně zaklepala a pod 500 ot. problikávala kontrolka mazání. Asi aplikuju tekutou generálku v podobě 15W-50.
14:46:54 08.05.2013
Majki
-> Jarda/felda: tvl.... Děkuji ti! Pánbuh ti to oplatí na dětech (bude jich hodně a budou škaredé). Tam bych je opravdu nehledal... zespodu byla jednička ale nepatřila k tomu..-> m8rinek: Pokusů bylo asi 20 už jsme byli bezradní..
13:19:20 08.05.2013
m8rinek
-> Matthes, záškodník z TechWebu: přesně, pokusy stačej dva. 90% aut pálí po dvou válcích...
-> Jozka 06.05.13 08:55:22: pekne pekne .. kedysi som tu niekam pisal elaborat co kam pootocit alebo aku velkost kluca pouzit aby to slo:D
12:09:11 06.05.2013
OTA-MTX
na mamině služebáku (favorit) jsem vyměnil původně chtěl jen přezout předek, ale skončilo to výměnou předních tlumičů, na levé straně výměnou manžety poloosy a řízení, čepu na řízení. Vypadá to ještě na výměnu zadního tlumiče, na to už jsme neměl energii, uf..
Včera jsem po návratu z výletu prvně zkusil vyndat převodku řízení bez vyjmutí nebo spuštění nápravy.. sice jsem si připadal jako gynekolog, ale šlo to relativně hladce..
Né dnes ale v sobotu, jsem po výměně baterie ve felicii co ji dávám pryč, zamířil na garáž. Podívat se na mou druhou Honda CB 500 T. V lednu byla na drobné opravě jestli to vůbec pojede. Asi před 14-ti dny jsem se pokoušel o start, leč marně. Ale prostě mi to teď v tu sobotu nedalo .. a na desáté kopnutí chytla a běžela na oba válce .. udělal jsem pár koleček kolem garáží, krásně jede, výkon tam je. Tak a teď babo raď, zbavit se jí a nebo si nechat obě .. jsem docela na vážkách.