Ale zas v youngtimer cupu je větší šance na bednu

Kazdopadne tohle auto byl muj nejlepsi kup vubec :) Mam ho 6,5 roku, stalo me 5 tisic, ma celkem slusnou vybavu (na tu dobu) a vse mu funguje
Navic v me nynejsi situaci je nesmysl porizovat "novy" auto
A proc menit neco, co funguje?
Jeste jsem vcera nahodil novy koncovy wayfuck a prekvapilo me, jak je to tedko najednou hlucny
Nejen venku, ale i vevnitr. Sice to ma "tuningovej" zvuk, ale trochu to leze na mozek. A to je to standardni seriovej vejfuk - jak stredni (zanovni) tak koncak (novej).

Aneb po 3 letech rozlesten totalne zaslej lak 

co sem mel jen stazeny do kompu. Celkově jsem si vetsinu fotky tematicky prerozdelil podle typu událostí, lokací a v případě aut na jednotlivé části vozu. Jen co se týče aut mam 3 tisice fotek, a to nepočítám srazy. Tak ze toho byla docela mrda, stim ze dekuju bohu ze z jednoho telefonu se mi jich stahla jen pulka
Stravil sem u toho celej vecer a pomstilo se mi to tim ze i kdyz jsem sel o pulnoci spat, usnul jsem az ve tri
Tak ze dneska pres den nesmim usnout, nesmim usnout

i když za poslední dva roky těch příležitostí ani tolik nebylo, ale ty začátky...

můžeš potom říkat že to byla dobová úprava.. speciální :D

to asi nebylo nic neobvyklýho - viděl jsem u MB a kil vybetonovanou nosnou rouru motoru, přední vaničku kufru a dokonce i "šavle" vzadu kolem motoru.. jen co si pamatuju

takže na první pohled dobrý malá dírka zalepená cementem, na konci půlka auta vyřezaná a předsevzetí že to do 1.října složím...

navíc se to stalo v sousedním městě cca 20km od baráku

(kamarád mi jej koupil na Aukru jako náhradu za původní foťák, který dosloužil a tuto závadu jsem zjistil až já)

apropo ved zima sa blizi 

a pobočka pojištovny nebyla, ještě že tam byl poradce pro víc pojištoven shodou náhod soused chalupář a ten podle cáru papíru vypsal zelenou kartu