Možná bych kabely v místě průchodky zesílil smrštovačkou. Nebo je jen lehce mázní "mazelínou"
SIce trošku prasárna, ale mohlo by to stačit
SIce trošku prasárna, ale mohlo by to stačit

taky to tak mám už pár let
ale souhlasim dneska už bych koupil dva dráty 4 a 3 žíly místo toho lekelně drahýho 7 žílovýho 

Nechápu, jak to může být v originále vedeno tak, že kdybych to chtěl dodržet, musel bych sundat řj, vyndat chladič, o rozdělání palubky ani nemluvím. Do toho tam byly v té průchodce natahaná elektrika od palubního PC a LPG...takže do toho rozebrat středovej tunel, rozpinovat dráty u počítače, abych to mohl vysvobodit a nasoukat do té nové.... Ale co, zítra to douklidit, vyluxovat a mužem na STK.

Já jsem v ulici po prvním pětiměsíčním dvoutaktním startu docela nahnojil než jsem to spálil. 

.
.

.

. Já jsem poskládal nový zápalko, namontoval, otevřel benál, začal jsem startovat. No a tím jsem taky skončil
.
....Tak sem rovnou přetěsnil vejfuky, skontroloval provozní kapaliny a měl sem zase po měsíci ruce pořádně od šmíru..kruci jak mne to přes zimu chybělo ! ! !

Jeste jsem tu kastli celou vyvaril – snad jen na par mistecek, ktery uz jsem nestihl dodelat (ram zadniho okna, drobnost na prednim ramu okna a vymeny mostu) a pak to kvuli nedostatku casu (a vlastne i mista) ji prodal :) Tak a to je konec pohadky. Takze dopredu vsecky varuju pred strzenym zavitem na poloose! Skonci to prodejem auta