V ÚT a ST sem zkoušel kontaktovat tech. podporu Philips.

Nejdříve písemně, ale nepřišel mi dodnes potvrzující e-mail (tiket), o kterém psali, že mi přijde.
Telefonicky další den nevěděli vůbec která bije, nakonec jsme to dali dohromady, ale nikdo se mi už neozval. Pochodil jsem až v malé opravně spotřebičů v Plzni, kde mi mrkli do katalogu a dostupnost dílu. Jde o malý snadno přenosný vysavač (takovej ten bobík), jinak velmi dobrý a výkonný. Máme ještě velkej vodní, ale ten není na takové to rychlé cucání. U Philipsa praskla západka krytu hepa filtru, který poté vyletěl ven. Ten díl, mám od servisu i v. č., stál 2,40 EUR a už není dostupný. Vysavač je lehce po záruce, klasika. Buď něco vyhrabou v dalších servisních zastoupeních, nebo tam udělám nějaký home made zajišťovák, dvířka na výfuku ale neudrží ani lepící páska a vždy po spuštění na vyšší výkon vyletí. Nebo půjde prostě do elektroodpadu. Taková náhoda, zrovna když v TV otravuje zelenej zmrd, že je poslední šance koupit výkonné vysavače. Zlatej levnej Rohnson z Tesca, kterej přežil i piliny, prach ze SDK a teď je v garáži na luxování auta jako kamarád pro Kärcher.