www.promoceny.pl/detail/l idl-srodek-do-pielegnacji- lakieru-w5-97279

,ja som to strekol obyčajným strieborným sprejom,a mám jednu takú fungel novú smerovku ktorá vyzerá akoby bolo streknuté strieborným sprejom.

Vždyť pár nových originálů je u "překupníka" za 1500 Kč-> kraska98 04.01.18 15:50:12: Krytů je dostatek - problém je s nepoškozenými těly...

Věř, že kdyby byla rozumná alternativa za tři kila, jdu do ní.
Takže jdu radši cestou kvalitního ložiska a vlastní výměny, jen sbírám moudra, než to rozdělám, abych nezůstal někde 200km od domova. 

, muzes koupit delsi a pak je zakratit...

nekde u altiku to taky mam na dutych.

23.tího večer jsem díky švagrovi vletěl do montážní jámy, co má před garáží - jeden rošt špatně zasazenej...no...nakonec to vyvrcholilo včerejší výměnou náboje LZ kola, na který to kydlo a ohnul se do banánu. Mezitím sem ale stihl ujet cca 500km - nejdřív dobrý a jak začaly povolovat ložiska, tak to škrndalo, nakonec to mlátilo a tak tak sem dojel domů. A když sem se ptal po vrakovišti, koukali na mne jak tele na nový vrata. 
Z jara jsem s Fifinkou najezdil bez dobíjení a dohromady 100Ah cca 600km, uvidíme co zvládne felda s 64Ah... 

Ad co jsem udelal: Dnes sa konal sobas LEKRa so sanim s filterboxom, uspesne. 

ale jak jsem uslysel, jak se zmenil zvuk, tak mi to bylo hned jasny
vymenil jsem ho na jame u sberneho dvoru a rovnou jsem ho tam nechal...
No ještě že jsi se mě na to včera ptal ... A byla šupička?
Skoro pokaždý to povolí v pertlu. Na tom koncovým to posledně ucpala vata,proto se to natlakovalo.

2x letos na felde? ja jednou v zivote na felde 1.3 mpi, ale to uz je hodne pres 10 let
V tomto prípade z ničoho nič vyleteli otáčky na maximum(plný plyn) ,takto s tým otec došiel domov a keď zhasol motor tak to odpálilo
Po výmene rozdelovača zase všetko funkuje normálne,čiže motor ledva udrží volnobeh