No jo fáávo. Ono to jde z tuhá, dá to práci a trvá to dlouho, ale jakmile se to povede a koukáš na ten nový brzdič, tak zažíváš extázi, uvolněnost a různé blahé pocity. Prostě škodovácká onanie. 

No jo fáávo. Ono to jde z tuhá, dá to práci a trvá to dlouho, ale jakmile se to povede a koukáš na ten nový brzdič, tak zažíváš extázi, uvolněnost a různé blahé pocity. Prostě škodovácká onanie. 

jo a ted jsem byl přeparkovat auto protože tu v noci má jet velkýýýý náklad z fabriky.
.

ale nezavidim ti

tak som ich len očistil a poutieral

, pak podle plánů sme autí vykoupali, navoskovali.. trochu sem opravil stěrače, ať vidím i doprava kolem sloupku
uklidil sem v kufru, ze dvou beden vercajku sem udělal jednu pohotovostní, trošku pořádku v garáži a nějaký další drobnosti, takže jsem si víceméně hrál 
a mimo to jsem zjistil, že mi zase teče do auta..jedno člověk opraví a druhý se posere
ale během tejden po několikátý a pokaždý mi tma najednou teče upe jinudy zase..

.. predstava je urcite.. ale sem nepovim..

: skoda-virt.cz/cz/.../7719
2
a nakonec začlo chcát. No ale nejvíc mě nasralo, že když jsem to přivez bylo tam čtvrt nádrže a nakonec sem z toho vydojil dva litry benzínu...To ta mrcha vytentovala všechno na ulici. Nakonec sem si hrál s blikrama..., ale boční ne a ne rozchodit. No a zitra budem pokračovat. Volnoběh je někde u dvou a půl tisíc, nejde tachometr a chce se mi zabít teploměr o doraz, a něco kloktá v převodovce bo tam někde vzádu...prej kloub či co...tomu moc nerozumim to užovky nemaj 

JUPÍ!