Ono většina lidí nepozná vodítko od ojnice, natož vačku z PD od CR

Ono většina lidí nepozná vodítko od ojnice, natož vačku z PD od CR

A vlastně se taky divím slepé důvěře majitelů, když vysolí do nějakýho sráče (nebo aspoň PD mám spojený jako nástupce rotačky, předchůdce common railu) bez požadavku na nějakou základní hmatatelnou kontrolu provedených prací. Vždy, když sem něco nechával na Volvu dělat, tak sem dostal starý díly vyskládáno do poslední matky nebo gumičky s dotazem, jestli to chci, tak mi to nahážou do kufru.... nebo když sem nechával dělat hlavy, dostal sem do pytlíku starý vodítka, gufera i ventily....bral sem to tak nějak jako standart.

technickou jim hlásí systém podle spz a to řešit musí
světla nemusí vidět 

Kdyby to nebyl člověk co tu už párkrát byl s jiným autem, tak bych si myslel, že si dělá prdel. Jinak abych z něho nedělal zase úplnýho debila, tak říkal že to bude řešit jak tu jednotku sežene.

Samozrejme si pýtal adekvátne zaplatiť.

Ale borec se nedal, že to není žárovkou, že má v prdeli nějakou jednotku co stojí 2500. Načež teda zrovna přítomný kamarád dost nahlas-že to muselo být slyšet v telefonu pronesl „tvl co to je za debila“
Tak pánovi slušně říkám, že to nejde a i tak bych to spíš opravil, že ho akorát budou zastavovat policajti a solit mu pokuty. Čekal jsem cokoliv, ale že mi řekne že se s kolegama vždycky nějak domluvěj bylo i na mě moc

Nebo servis(tentokrát ne autorizovaný) asi pod GO myslel generální omytí

a to nikdo nechce dělat 

To že zabetonuje radiátor bude vadit až v zimě

Nevím kde se to furt bere
Naštěstí výměna vody je akce na 5 minut, kdy se jen projedeš ať se to rozvíří, shora šáhneš, vyškubneš hadici z chladiče a z kropáče tam naleješ novou horkou.
A asi si to nevymýšlí, protože takhle jezdí spousta lidí různě z ČR. S tím proplachem souhlasím, lidi na to upozornuju, když je fakt tragická kapalina, tak alespon vyměním, nebo je raději pošlu pryč, ale téměř nikdo proplachovat nechce když za to účtujete 20t a navíc jak jsme se spolu už jedno bavili, když ti pak přijede propláchnutej kodiaq z autorizáku kde nechal 25 litrů a řeknou mu že mu na to nedávají záruku že by museli dát nový chladič a nevím co ještě a v kapalině mu po proplachu plave polovina bordelu co tam měl předtím tak co si o tom pak myslet.