prostě to byl typ co se naučil nazpamět ale jak jsi se zeptal trošku jinak tak byl v pr....

prostě to byl typ co se naučil nazpamět ale jak jsi se zeptal trošku jinak tak byl v pr....

) a první má jízda byla ve smyslu:

při podřazování na dvojku v křižovatce při dobočování pochopil že cuknutí odemně nepocejtí , že s tím mám cit a neřešil už nikdy nic. Vozil sem babičku z chaty domů , jezdil si pro díly na pionýra do ustí nad orlicí atp :-D .... no a moje obvyklý akcelerace při konci obce za tři plnej a jedem na devadesát byla z pravidla vtipně signalizována již při šahání po páce zvukem " a bzuuuuuum devadesát" :-D
), prostě tady máš klíče a jedem. V roční Octě 1,6 TDI. Poznal že řídim od 13 tak se s nějakejma volovinama jako technika nebo úzkostlivým dodržováním rychlostních limitů vůbec nezabejval (akorát mě občas držel spojku, když jsem chtěl bejt rychlej (v praxi normální neopožděnej) při napojování na hlavní silnici a upozornil mě, že zkušební komisař není zvyklej na hbitý ježdění, když se dělá Bčko a prý by se vylekal a při mý poslední jízdě (imho 14 hodin místo 28) mě driloval ať tu rychlost nepřekračuju kvůli zkouškám).

Horší je, když je červená a bliká.

Hladinu samozrejme ešte nekontroloval.

), ale tohle bylo jedno z míst kde došlo i na nějaký vzdělávání, ta prohlídka byla hodně zajímavá. Tátovi jsem tam tenkrát koupil nějaký CD s jejich církevní hudbou (tyhle věci ho docela zajímaj) a to byl už skoro výlet do Asie když jsem to poslouchal, člověk by vůbec neřek, že je to základ i naší kultury.