skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124288 příspěvků (zobrazeno 112151 až 112200) od 06.12.2007 do 10.06.2025, založil/a iDawe
-> haso: myslím tedy jsem

-> haso: *filozofiu
co som dnes spravil? v podstate uplne nic
akurat sa "len" 4 hodiny uz ucim folozofiu Platona, Aristotela, Atomistov, Skeptikov, Rimsky stoicizmus a Novoplatonizmus
a tesim sa jak malý chlapec na to ze zajtra je piatoooook podveceeeeeeeer si zresetujeeeeeeem hlavuuuu
ale zas ne doslova, ale konecne bude klidek, pohoda, tabacek:)))
akurat sa "len" 4 hodiny uz ucim folozofiu Platona, Aristotela, Atomistov, Skeptikov, Rimsky stoicizmus a Novoplatonizmus

a tesim sa jak malý chlapec na to ze zajtra je piatoooook podveceeeeeeeer si zresetujeeeeeeem hlavuuuu

-> gabo00000: kongretuľejšn

Syny 20.11.08 21:09:57 napsal:
-> gabo00000: Na cem to frcis? Musi to bejt dobrej material
petr s 20.11.08 21:11:54 napsal:
-> gabo00000: Ty jsi sehnal dobrý materiál
mne predtym neukazovalo poslednych 10 prispevkov v takych temach ako obludarium...dnesny nakup..cos te dnes udelali a takee..a teraz touz fachciiiiiii

mne predtym neukazovalo poslednych 10 prispevkov v takych temach ako obludarium...dnesny nakup..cos te dnes udelali a takee..a teraz touz fachciiiiiii
-> Syny: predtým sa mu nezobrazovali nové príspevky a už mu to asi ide
-> Syny: super vydejko 

tykraaaaaaaaavooo ja si vidim prispevky v co ste dnes udelali..kto s tmy co urobil?????????

MOLSO 20.11.08 21:02:36 napsal:
-> gabo00000: videl si moju prevodovku pred ? tam bolo hnoja že som rad že to vyzera takto
pozr i sa do pred a po a potom skac:P
-> gabo00000: videl si moju prevodovku pred ? tam bolo hnoja že som rad že to vyzera takto

co ste s tym udelali????????????

-> MOLSO: ti praska? videl si moej foto prevodovky pred a po..ja som to robil aj zo zavarenim diferaku a vycistenim z vonku z vnutra za 4hodiny ci jak to bolo...pozri pred a po
-> tunerlada: víc to nešlo 

-> MOLSO: parada 

-> MOLSO: Ja to bral arvou a i benzinem. Ovsem i zevnitr
Pak pekne napatlat barvou... 

Po 6 hodinách driny a po litri arvy
sice este nem dokonaluš ale lepsie ako predtým 

-> Fén - Neznalej a neodborník: Ty, ale jedna už je namontovaná 

-> Nwkt: Tu nebo ty? :o))
-> Bohyn: no a? tak se hodila...do škodovky taky ledaskdo cpe komponenty z BMW 

-> Klubko_: To netušim, ty co mam nový origo mě stačí 

-> Nwkt: a co expanzky chladici kapaliny, ty se taky vyrabi? Bych prikupil 

-> Klubko_: Pořád se vyrábí
ale jaka je ta nadobka hezka. Ta vypada na novou a ne vytazenou z nejakyho vraku
->Karel.: přesně ták

-> Bohyn: expanzka na ostřikovače

Já jsem dneska ještě nic neudělal ale při prohlížení fotek z Lysý mě udivilo že závodní BMW používá komponent ze škodovek, kdopak příde na to který to je?

-> kuči kuči: Já osobně bych to radši rouboval naopak, topení z Feldy a nějaký táhla k tomu.
Ja dneska křižil topeni ze š120 a ovladani z feliny ještě chybi zapojit elektřinu ale tahle už mi fakaj

-> darklord: Áno si 

-> stika87: Zdar, fotky nemám, ale není to moc hezký. Bouchnul jsem to do auta předemnou bo vlevo byly svodidla a vpravo skála tak nebylo kam uhnout. Jelikož opravy mě přijdou na 10 - 12 litrů tak přemejšlim jestli za ty prachy nekoupit něco novýho.
V pondělí jsem se vrátil z mojí dosavadní nejlepší dovolené.
-> Zdeněk.: jasny mna zimu nema nic na sade

-> Bery: koukám že tě vyvařování taky nemine...za mě to doufám udělal martin :-)
-> Gemini 18.11.08 23:04:09: kráásnej..

Gemini 18.11.08 23:04:09 napsal:
antikor vyfuk hotovo pre seba si spravil ten pozdlzny vyfuk? btw tie trubky si ohybas sam?
antikor vyfuk hotovo pre seba si spravil ten pozdlzny vyfuk? btw tie trubky si ohybas sam?
jaaa som dneska naskenoval 90 obrazkov do katalogu
rapidka.blackh0le.eu.org/ ekatalog
to som ale sikovny co?
rapidka.blackh0le.eu.org/ ekatalog
to som ale sikovny co?
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: aaale prd, ja len oslavujem masivny prisun dobrych sprav.... no a ze momentalne nemam spolocnost nevadi.... so schyzofreniou nikdy niesom sam.... no ale flasa je pomaly dopita, dam este jednu spartu, hodim sprchu a rano zase budovat nemecky kapitalizmus.....
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): alkoholik samotář

-> Mr_Kubas: to ma na kazdej den jedno auto prece
-> Mr_Kubas: Jasně, třeba fóbiji 1,2 HTTP! :)
-> Mr_Kubas: na zimu? Blázníš?

-> Luda-Roman: Nic ve zlym ale nevyplatí se místo tolika vozů pořídit něco novějšího a spolehlivějšího?
-> Luda-Roman: máš doma autobazar ne? 

-> haso: A to mam este bohovske stastie, ze som doma nenasiel fernet

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí):
to je krasna predstava vecera