Jo to s těma hadicema do paneláku je to dobrej nápad... ale my nemáme ještě ani ty dejcháky, akorát se o nich mluví
Ale můžete vy přijet k nám, tahat hadice můžete až na střechu 

Ale můžete vy přijet k nám, tahat hadice můžete až na střechu 

Tady jsou další fotky... docela se mi líbí-)

na nás město prdí... 

Jen jsem viděl ten nadpis, tak jsem si řikal, že by si to tu možná někdo rád přečetl 

neco sem pochopitelne nakoupil
ovsem kdyz sem sel platit 2 pary prednich a 1 par zadnich kyvkovejch pruzin, tak na me vybafl 400kc
rikam mam 150 nebo tisicovku
tak dostanes 700 nazpatek. Tak sem to nakonec sel zaridit pres znamyho. Kdyby rekl 100kc, tak nereknu anu bu, ale 400?
Takovy prachy za par kilo zeleza, to trochu prehnali kdybych to vezl ja do srotu, dostanu tak 20 a pudu dom. Chtel sem si je trochu otukat, tak sem to rovnou neresil pres toho znamyho.
skoncili sme jen u prehozeni motoru s prevodama. A vysledek? No, zadnej rozdil nepozoruju
mozna je motor silnejsi a pujde to poznat ve vyssich rychlostech, ale na prvni vyzkouseni to stira stejne.
Možná to bude někoho zajímat 

) Ještě jsem částečně nasadil novej vejfuk a vyměnil zad.motorek stěračů,pokračování zejtra

Jinak Tomaso mel problem... s favem :(

potreboval sem se na silnici votocit tak ze zacouvu na takovou plotnu akorat to melo chybu ze sem se netrefil a spadli sme tak do metr hlubokyho prikopu z betonu takze je rapid pod naraznikem rozmrdanej a lemy sou taky vprdeli sme tam zustali vyset s prednim kolem ve vzduchu tak pul metru....to je tak kdyz clovek necumi za sebe kam jede a v zrcatkach nic neni videt jeste ktomu chcalo..takze se bude vyklepavat zadek rapida a znova stříkat