Tak jsem byl dneska u babičky od přítelkyně na narozkach a zakecal jsem se s dědou a o autech a tak. Během diskuse z něj vylezlo ze on ma taky auto ale už dlouho stojí v garáži. Tak začlo vyzvidani co to je zač, rok atd., tajně jsem doufal ve škodovku ale bohužel. První název padl zaporožec, tak jsem vykulil oči s nechapavym výrazem "co?" tak začal přemýšlet a řekl mi "Tavria". Tak mohlo začít hledání co to vlastně je, já se na chvíli odmlčel a po chvíli jsem našel obrázek ne moc hezky vyhlížejícího vozidla z ukrajiny ZAZ 1102 Tavria, no ale naděje umírá poslední tak chci znát detaily, rok, stav, najezd.... začal že v 93 si chtěl koupit favorita ale chodily jenom bílé a to nechtěl tak si mu nabídli Tavrii a on jí vzal. stav, no nějaká baba do mě bouchla na parkovišti tak je odřený lem. Můj dotaz a kilometry? "Nooo, (smích) za chvíli 15tkm!" v tu chvíli mi málem vypadly oči z dulku, a pokračoval " v zimě nejety, celou dobu v garáži!" tak jsem ho přerušil a řekl že bych ho chtěl vidět a měl o něho velký zájem. Slíbil mi že jak staje sníh a půjde se dostat do garáže tak se na něho podíváme. Asi k babičce začneme chodit častěji
jen tak mimo, kolik to tak může koštovat? v žádných inzercich jsem na to nenarazil a vůbec nemám představu