skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Tabi: No, jenom nevim, jak dlouho ti vydrží ta hliníková bábovka než ji pročistíš skrz.
Už mě nebaví všechno čisti ručně,takže veškerou droboť budu házet do vibrační čističky.
Ještě musím sehnat nějaké to abrazivo.Pouze kraťoučká ukázka,až bude v provozu,něco natočím.
http://youtu.be/9CV8_dVej Us

http://youtu.be/9CV8_dVej Us
-> Stepan FUN:
jo tag, tak to je cajk

-> Vojtisek: tak "nějakou dobou" myslím horizont roku či víc...
-> Vojtisek 24.01.15 20:04:37: těsnim to grafitem a nemam problém
-> stepan: 

-> Vojtisek: Na furt není nic, teda kromě Lenina. 

-> Stepan FUN: ja bych chtěl pokud možno nafurt

-> Vojtisek: Popraská. Ale tam kde je potřeba zůstane. Alesopň nějakou dobu.
-> Vojtisek: mal som to tak a fungovalo 

-> castrol: a nevadí, že to je pružký spoj? nepopraská pasta?
-> Vojtisek: Přesně jak píše castrol 

-> Vojtisek: pasta na vyfuk
Vyměnil druhý díl výfuku na Felicii a dal nový katalyzátor. A zjistil jsem, že mi přes grafitový kroužek prdí výfuk. Jak to vyřešit?

-> exwrcteam: Tak v inzerci měl 270, za 250 by ji asi pustil. Je to origo Cup, 220PS, Sadev, Stack...
-> Stepan FUN: Vypadá docela divoce. Sice si dost věřím, ale tohle riskovat nebudu. Dělat to častěji tak se hecnu.
-> Stepan FUN: existuje taková vychytávka no na to usnadnění, držel jsem to jednou v rukách a jde to tim docela dobře, ale taky to dobře bere lak, když se nedává pozor :D ale je toho určitě více druhu 

-> Zazaa: woo

mam zapujcenou odjednoho clena technologii tak sem si hral s limcema :)
-> Stepan FUN: Máš s tím zkušenost? Taky jsem o tom slyšel, ale horkovzduška vždy stačila:)
-> Peklo: Existuje kotouč na fólie...
-> Peklo: Tak hlavně že to šlo :)
-> Sejki: Horkovzduška je to jediné co mě zachránilo, jsou to 3 vrstvy z různých tlouštěk folie a všechny rozpraskaly. Něco stačí nahřát, něco regulérně opaluju.
-> Peklo: ani kdyz ho nahrejes horkovzduskou?
-> Sejki - zrušená registrace 24.01.15 16:38:27: no zase 10 let starej polep, už nedrží tolik pohromadě, takže to nejde pěkně stáhnout.
-> Peklo: A ted si vem kdyz jsem musel loupat polepeny fungl novy auta :-D Nastesti sem ani jedno neskrabnul...
Sundal LP blatník... pak šel na oběd 

-> exwrcteam: Nene. Červená. Cenu si nepamatuju, ale zeptám se. Je to origo CUP...
-> Tomaso435: Bez toho chýbajúceho zadného okna som aj ja na minútku zauvažoval...

vymrdanost zvana t 603,.. neni moje,...
-> Jožynek : ajo.... to mě nenapadlo :D
-> Tomaso435: T603
-> exwrcteam 24.01.15 07:17:46: co se ti to tam vzadu krčí za auto s tím nádechem v blatníku?
-> Stepan FUN: a co za ni chce? to ja ta zluta?
-> Stepan FUN: bude celolak,novej motor,..atp.
-> exwrcteam: Dle nápisu na skle jsem viděl loni na Carbonia CUPu v Mostě a chodilo to pěkně. Co jsi na tom dělal?
Mimochodem - o jedna taková na prodej stojí u kamaráda doma.
Mimochodem - o jedna taková na prodej stojí u kamaráda doma.
-> exwrcteam: Pěkný 

-> Luky: original octavie II cup...
-> exwrcteam: jako jak originál?
-> exwrcteam: pises o poriadnom aute a das fotku octavie?

-> Westas: keď vidím tie sedlá ani sa nečudujem prečo mal motor také slabé tlaky. Skontroluj ventilové zdvihátka či nie sú poškodené.
-> srdcar 120L: tiež som dorovnával príruby karburátora cez dosku obalenú šmirgľom 

-> srdcar 120L: tak jsem to našel, je to na čistění náboje než dáš nový kotouče, já to teda používám na ty hlavy :-D
shop.berner.eu/berner/... /Speedy+Wheel&
shop.berner.eu/berner/... /Speedy+Wheel&
-> Sejki: -> Westas: Na vrtačku jsou to kotoučové kartáčky s měděným drátem, běžně k dostání v prodejnách nářadí. Hlava se nejdřív nahrubo očistila a když bylo nejhůř a nebyla k dispozici magnetka na menší srovnání, dělali jsme to tak, že se dal brusný papír zrnitost kolem 500 a vyšší, na skleněnou desku a v domácích podmínkách se hlava srovnala. Trvalo to sice trochu déle, ale šlo to.

Tak včera a dnes nataženy nové trubky a hadice brzd a spojky, nová brzdovka DOT 4,
odvzdušněno, vyzkoušeno, konečně zase pořádně brzdí bez rizika prošlápnutí. A zase se bude drandit na plyn.

odvzdušněno, vyzkoušeno, konečně zase pořádně brzdí bez rizika prošlápnutí. A zase se bude drandit na plyn.

-> Westas: pokud je hlava rovna tak pouzivam takovej special kartac, je to na vrtacku a tu hlavu s tim vycistim, nereknu ti z jakyho je materialu, ale hlavu to vycisti a povrch to nijak neposkrabe... jinak to vem treba i tim pripravkem na krby, nebo Carlan pouzivam, Arva je k nicemu, pak to vem pravitkem jestli je rovna a kdyz ne tak sup s ni na magnetku
-> Jirik_Tuňák1983: