-> Sejki: -> Westas: Na vrtačku jsou to kotoučové kartáčky s měděným drátem, běžně k dostání v prodejnách nářadí. Hlava se nejdřív nahrubo očistila a když bylo nejhůř a nebyla k dispozici magnetka na menší srovnání, dělali jsme to tak, že se dal brusný papír zrnitost kolem 500 a vyšší, na skleněnou desku a v domácích podmínkách se hlava srovnala. Trvalo to sice trochu déle, ale šlo to.
-> Westas: pokud je hlava rovna tak pouzivam takovej special kartac, je to na vrtacku a tu hlavu s tim vycistim, nereknu ti z jakyho je materialu, ale hlavu to vycisti a povrch to nijak neposkrabe... jinak to vem treba i tim pripravkem na krby, nebo Carlan pouzivam, Arva je k nicemu, pak to vem pravitkem jestli je rovna a kdyz ne tak sup s ni na magnetku
-> Westas - zrušená registrace 23.01.15 14:56:54: Dráťákem bych do toho raději nedrapal. Čistil jsem hlavu Bref Power Odmašťovacím na grily, trouby a sporáky. Šlo to s tím krásně, ale nebyl to takovej rozpek jako tohle. Jediné co jsem udělal, tak jsem si zacpal vodítka, aby nechytla lišej.
Dnes som rozobral hlavu (viď foto.) pôjde to ešte opraviť/prebrúsiť? Čo myslíte? Prípadne poraďte, prosím, ako na to (mám doma Arvu, drátenú kefu (kartáč) a čistič na rúry (trouby))
-> castrol: objednal som si v AutoKelly dverné spínače a zadné zásterky, pokiaľ budú mať nápis ŠKODA nenafarbený na bielo, tak dôjde aj na smalt, nesrandujem.
k fotke, vyčistený ventil dekel (zvnútra najprv špachtľa, potom 3x profi čistič na trúby) natretý neutralizátorom hrdze a na to tepluodolná farba. Ešte hlavu... to bude masaker.
starline... to je bud kdyz nejsou prachy nebo do auta na prodej..... jinak druha vec co v baleni starline kupujete ..:) ja tedka bral na zigula tlumice plynokapalinovy a nemuzu si stezovat:) jedna vec ze nejdou na zigula druha vec ze sou nejaky nemecky :)
-> U-Geen: ja mam Varta Black Dynamic ve 120ce ke ktere jsem prisel po roce a s motorem to tocilo jak blazen... to ze nechytla je vec jina :-D Pod sedackou mam odpojovac baterie...
no od kelly neberu už pár let, nejen kvuli kvalitě ale i ochotě, výběru dílů atd. Všechny díly starline nejsou hodit do jednoho pytle, ale v 90% to fakt nestojí za moc...
Jako kompromis mezi cenou a kvalitou dělají všichni...třeba i Trost má "svoji" značku. Ale jak bylo zmíňěno...jsou to kotouče třeba bremba, ats atd..jen ve velkejch seriich a v krabicích Trostu.
U kelly je to stejně. Ale všechno má svý hranice. kromě ceny je třeba hlídat i kvalitu. Specielně brzdy jsou jedny z mála dílů, kde sjou stanovené měřitelné požadavky....
Já mám od předchozího majitele Starline baterku v TDI a super. Zatím nezaváhala ani když jsem myslel že už musí bejt po ní. Ale tim bych asi se Starline radši končil.
-> Sejki: Tak já mám od nich startér, a v pohodě, ale bral jsem ho jen kůly tomu že byl za cenu origo uhlíků, a třeba když jsme braly kotouče na mazdu tak to byly přebalený brembo .... ale tak já si v prodejně otevřu krabici a případně chci vyměnit ...
-> Mr._Nosferatu: tak nejdriv homokinetak, v baleni byl pouzitej. Pak zadni trmeny na octavii, stejny baleni avsak v jednom byla kvalitni repliks a v druhem nejaka cina. Tim sem s nima skoncil.
-> castrol: tak já mám se starline jiný zkušenosti, docela v pohodě díly, jen destičky se celkem ryche sjíždějí, ale jinak je s nima spousta lidí na výkonejších autech než jsou felicie hodně spokojený ...