-> darklord 07.01.15 17:01:37: No, mé firemní Ducato po koupi (4 roky staré) nebrzdilo ručkou vůbec - zjistil jsem, že ručka je tam přes bubnokotouče, které jsou v háji. Tak jsem pořídil (asi za 6000,-) nové kotouče a pakny, vyměnil, seřídil lanovody a stejně to moc nebrzdilo. Doufal jsem, že si to sedne, ale ani po dvou letech to není ono. Jako ručka brzdí, ale v krpálu u firmy auto rozhodně neudrží.
Oproti tomu starej Jumper, kterej jezdí neustále přetěžovanej, tak ručka u něj brzdí jak čert. A to tam nikdo moc údržbu neřeší - zadní kotouče jsou snad původní...
A druhé firemní Ducato je na tom s ručkou o chlup hůř, než Jumper, ale nesrovnatelně líp, než mé Ducato...
Jinak při parkování ručku zatahuju od doby, kdy jsem jednou zapomněl stočit kola k obrubníku a odpoledne zvonil soused, že máme auto uprostřed silnice...
Asi vypadl kvalt a škodovka vyjela ze svahu z boční ulice, přejela přes T křižovatku, vyskočila předními koly na obrubník a předek zůstal na chodníku, zadek ve vozovce...
Docela klika, že nic nejelo, neparkovalo tam žádné auto, nikdo nešel po chodníku a že byl dost vysokej obrubník - za chodníkem je stráň s převýšením 30 metrů...
Tady napravo jsem parkoval...
www.google.cz/maps/.../da
ta=!3m4!1e1!3m2!1sRz2Gcnha
n3VJ7R5sAdA6Ww!2e0!6m1!1e1