skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124419 příspěvků (zobrazeno 100251 až 100300) od 06.12.2007 do 29.07.2025, založil/a iDawe
-> doly120-ten třetí:o): VS se uci az do zari
No neuci ve skutecnosti je zkouskovy obdobi, aspon na CZU.

-> doly120-ten třetí:o): jj az do 15 se srotime :) negratuluj predcasne :) vysledky snad vecer :)
-> stika87: Vy se ještě učíte?
Jinak gratulace

-> pyroman: ona jede z prahy do ostravy tak ze by vystoupila v pardubicich ja bych pro ni zajel a vecer ji zase hodil na vlak ;-)
-> pyroman: -> stika87: Foto segry není?

-> pyroman: tak jsme dneska obsolvoval dalsi zkousku. tak doufaaaam. MUSI vyjit :)
-> stika87: není problém 

-> pyroman: a pokud ne tak prej musite zajit v praze na kavco ;-)
-> stika87: za mnou jo... paráda... ségru zase rád uvidím 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: netusim :)
-> pyroman: jeste ne az na hrochaci
jinak mozna dovali i sestra an chvilku pokecat ;-) za tebou ;-)

-> stika87: To je to slavny Havlikovy fialovy kouzlo o kterym basni?
-> stika87 29.06.09 11:17:40: už se perou 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : -> stika87:

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : jo tak to nevim jestli projde pusa mozna ale pak dostanes jeste ranu odeme

stika87 29.06.09 10:13:03 napsal:
→ dna69 – „zde je místo pro Vaši reklamu“ :) : nic si rikyl ze je davas zadara
však já za ně nechci prachy ani nic takovýho... aspoň za pusu, ale od ní ne od tebe 
→ dna69 – „zde je místo pro Vaši reklamu“ :) : nic si rikyl ze je davas zadara

-> mb136gl: To je este dobry, to na jedny felde jezdil chlap s tim co je na obrazku a divil se ze to drhne. Na opravu to dal asi po dvou mesicich a do ty doby se snazil moc nebrzdit brzdama ale motorem
Kotouc tlustej 5mm felda 1,6 

-> pyroman:

-> Pavel P..: vznášedlo 742.130 created by Pavel P

-> pyroman: už jsem o tom taky přemejšlel že je dám černý... tzv. bezudržbový

-> Svobodak: díky
-> Pavel P..: já taky ne...a když na to hodíš černý disky, tak bude auto vypadat jako by se vznášelo
-> Pavel P..: já taky ne...a když na to hodíš černý disky, tak bude auto vypadat jako by se vznášelo

-> pyroman 29.06.09 09:23:28: neřešim...

-> pyroman: az takhle jsem to nepozoroval ja jsem byl docela rad ze ze sediveho je cerny ale az budu u auta tak se na to pidivam
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : nic si rikyl ze je davas zadara 

-> Svobodak: není to Turtle Wax Black Chrom?
-> Svobodak: a jak vypadá struktura nárazníku? je zachovalá pórovitost nebo se ty "póry" zaplnily
-> Pavel P.. 28.06.09 21:11:40: koukám že máš taky kilometr místa mezi kolem a blatníkem...ale kolečka vypadají slušně
-> Pavel P.. 28.06.09 21:11:40: koukám že máš taky kilometr místa mezi kolem a blatníkem...ale kolečka vypadají slušně

-> Pavel P..: Tak to je nahovno
-> Svobodak: Ten název by mě zajímal taky

-> Svobodak: Ten název by mě zajímal taky

-> pyroman: koupil jsem cernidlo na plasty nazev zjistim vecir nepamatuji si bylo mne to doporuceno od jednoho dodavatele co k nam do prace vozi doplnky uvidim co s tim udela voda ale zatim je to ok
-> Svobodak: čím je leštíš a jak vypadá struktura nárazníku???
-> Kaprof-Los Koramos: no ja nechal na strese jednou kombinačky 

-> MOLSO: byl tam logr

-> Skoda 120 1.4 16V 28.06.09 19:51:20: sakra to chci taky a zrovna v mojí barvě by stačil udělat rostřík přes tu mřížku

-> Kaprof-Los Koramos: a stale bol plny nie ?

-> David29: no náš nejezdí nijak pomalu

-> Kaprof-Los Koramos: Tak u dědka to chápu 

-> David29: dědek si jednou nechal na formanovi hrnek vod kafe a přijel s nim z5 domu z nákupu

-> waca: Ty vole-) Já takhle nechal zapalovač na střeše... spad až po několika kilometrech v centru Prahy když jsem prudce brzdil 

- jsem se dnes vrátil ze Skorošic. Jel jsem tam v pátek dopoledne a to už pršelo, odpoledne se tam přihnal takovej slejvák, že se rozvodnil potok a strhnul asi 150 metrů cesty v kuse. Voda ted teče tam kde byla cesta. Největší prdel byla že jsem navrchu měli dvě auta a měli jsme odříznutou cestu. naštěstí jsme přes les našli objíždku dlouhou 11km, aby jsme se dostali do civilizace, policajti nás naháněli jestli jsme to přežili, bylo nás tam asi 15.
Stavěli jsme dětskej tábor, od středy to tam začíná, ale jak tam dopravíem děti nevím. ;-)
Stavěli jsme dětskej tábor, od středy to tam začíná, ale jak tam dopravíem děti nevím. ;-)
-> Mantrabeach: Ale docela mě to mrzí, potřeboval bych si trochu vyčistit hlavu. Potom šílenství posledních dvou týdnů bez zastavení a spánku. A možná dobře, akorát bych se zlinkoval jak notovej sešit a jezdil bych slalom i při sprintu.
-> Hurdis: aha tak to nic
-> mb136gl: my ked sme kupili tuto 105 bolo povedane ze je to po GO brzd ... zhodim kolo a pica z toho !!!
P:S do tych brzd sa pustim !!!!
ved treba mi este pozit trocha nech mam to kilo nech si ho uzijem dakedy ... :D
P:S do tych brzd sa pustim !!!!

-> Mantrabeach: To já jsem zvědav víc. Jako realista počítám s variantou, že na zpáteční cestu pojedeme s plaťákem 2x, pro obě nepojízdné auta. A to myslím celkem vážně. S ohledem na naprosté minimum času co zbylo na přípravu nejsou mouchy, ale masařky jako kráva.
Jinak v pátek nejedu, to je špatná informace. Budu rád, když se dostanu na den mimo pracovní povinnosti a nebudu řešit odjezd na Hrocháč ve stresu na poslední chvíli. Přivezeme cirkus až na sobotu.
Jinak v pátek nejedu, to je špatná informace. Budu rád, když se dostanu na den mimo pracovní povinnosti a nebudu řešit odjezd na Hrocháč ve stresu na poslední chvíli. Přivezeme cirkus až na sobotu.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : máš možnost se blýsknout a vyměnit mi ho na hrocháči za novej nalakovanej kterej si přineseš....

-> Pavel P..: kapota je v pohodě, skoro to není vidět, ale ten levej blatník to je katastrofa 

-> Hurdis: tak to sem zvědav v sobotu.ty prej jedeš v pátek jo?já taky tak bysme mohli jet nějak společně
-> doly120-ten třetí:o): no tam má svoje jistý a tohle byl melouch.... takže tohle ho asi netrápí :-/
-> Pavel P..: to škodovka tak by se měl snaži
I když to nebylo drahé.. každá koruna dobrá.. a měl by se snažit,prezentuje sám sebe +podnik ve kterém dělá...

I když to nebylo drahé.. každá koruna dobrá.. a měl by se snažit,prezentuje sám sebe +podnik ve kterém dělá...

-> beastyLA - ten první: No jo člověk musí být tolerantní...

-> Mantrabeach: Tak motorů je v zásobě spousta, ale ten nejdůležitější vypadá, že by se taky mohl zakousnout. Nebudu malovat čerta na zeď, nejsem motorář, uvidíme. Každopádně není šance s tím nic udělat během týdne a dávat tam jeden ze záložních 742.136 je asi fuk. Zatím funguje a jede super, ale životnost je otázkou.