→ stovkar: jasne aj to sa raz stalo jeden typek to urobil
… mal skodulu po GO len mu brzdi piskali :D tak to namastil a skodulu
roztrepal !
aj u nás bol tiež jeden tipek len akurát na liazke a tiež že furt mu nebrzdí zadok a keď sme dali dole bubon tak sama vazelína a keď mu volal vedúci že prečo je tam vazelína tak on že tam jej natlačil lebo mu vadilo keď mu brzdy piskaly
-> Tomo: len sa nevyhováraj , toto zvládne 13 ročný chalan ako nič , ved som to robil pred dvoma rokmi tak viem , robota na dve hodinky aj s malovánkami , ale vravím radšej sa vyhováraj a zabi sa natom , a stým nepribližovaním sa k bb to mylsím vážne , pretože tu nejazdí ani jedna škodovka v s takými brzdami
-> Tomo: mas tam len blby strmen s gulatou dieou do ktorej ti nič hranate nezapasuje iba ten gulaty piestik a samozrejme gumička ktora sa neda dat inak ako spravne aj cvicena opica to musi dokazat urobit
-> suri: v zivote som to nerobil ... a nechcem to rozobrat a nedokoncit ... pred tyzdnom som konecne dokoncil "vyvaranie" ak sa to da tak povedat nie som moc hrdi na to ale drzi to a nie je to uz taka diera ako kedysik ... a kilo bude tymto padom zase v nedohladne ... bo 105 bude zase o cosik dlhsie medzi nami ... inak 125 km/hod a ide to zatial dobre ... ale kilo .to je bomba ! brzdi to bohovo nato ze to nema posilovac ...
-> suri: ten lavy ako vidis na fotke tej je ok da sa vybrat ale ten pravy je KO a nejde s nim pohnut skusal som ten piestik aj dako hybat a striekat WD40 ale nic ... a taha ma do pravej strany ... cize nebrzdi uz pomali ...