→ Borin – Král tuzerů: no lenze.. najprv sa robi jedna
strana a potom druha .. :) neskruti.. snad :DMoc bych tomu nevěřill...tohle všechno odřezat bez rámu bych neriskoval...nejdřív bych k starý výstuze přichytil novej okraj podlahy a navařil k podlaze, pak bych zase lehce nabodoval novej vnitřní práh k starý výstuze a navařil k podlaze...pak pár výstuh a tradá vyříznout práh a výstuhu...u tohohle mého řešení máš jistotu, že ti "hrana na gumu" výjde přesně tam kam má a nebudeš museš řešit zapadlej nebo vyblezlej práh a někde něco zkroucenýho
-> pepek370: ted uz je asi pozde, ale navrhnul bych ti udelat sirsi vrata. Tak siroky, jak to jen de. My postavili jednogaraz a ted me sere, sirka normalne sirokejch vrat.
-> Bc. Duso: Fascinuje mě, jak každej na papírovým aute jako je škodovka uřeže najednou nosníky a myslí si ře se jim to nezkroutí...já to vždycky rámuju jak vzteklej Uřež to i na druhý straně a vlez dovnitř a uvidíš co se stane
-> myschaak AZNP K.Hora: dík, no měla to být dvojgaráž, alespoň jsem si to tak představoval , ale bude to jednogaráž s dílnou. Nejsem zedník tak mi mozek při stavbě pracuje naplno , ale snad se to povede.
Tak už se to začíná trochu podobat garáži. Ale dneska jsem se nasral, vzal jsem si v práci dovolenou, jenom proto, že budu stavět, a skoro celý den prší.
-> Klubko_: Na mou osobnost má vliv pouze jedna slečna Si piš že horoskopům nevěřím. Ale pobavilo mě, že jsem tenhle týden paltil pokutu, a přetrhnul kabel na jeřábu.