-> MOLSO: ja som nenatrel zavity štiftou ale iba hlavičku a matki som natrel iba na zadku lebo som potom prišel nato že ked som ešte odťahoval kolesa tak farba sa zodrie dole nuž som moc nerozmislal lebo cely den na praxi som natieral tak som to zobral jedným vrzom
→ Borin – Král tuzerů: no lenze.. najprv sa robi jedna
strana a potom druha .. :) neskruti.. snad :DMoc bych tomu nevěřill...tohle všechno odřezat bez rámu bych neriskoval...nejdřív bych k starý výstuze přichytil novej okraj podlahy a navařil k podlaze, pak bych zase lehce nabodoval novej vnitřní práh k starý výstuze a navařil k podlaze...pak pár výstuh a tradá vyříznout práh a výstuhu...u tohohle mého řešení máš jistotu, že ti "hrana na gumu" výjde přesně tam kam má a nebudeš museš řešit zapadlej nebo vyblezlej práh a někde něco zkroucenýho
-> pepek370: ted uz je asi pozde, ale navrhnul bych ti udelat sirsi vrata. Tak siroky, jak to jen de. My postavili jednogaraz a ted me sere, sirka normalne sirokejch vrat.
-> Bc. Duso: Fascinuje mě, jak každej na papírovým aute jako je škodovka uřeže najednou nosníky a myslí si ře se jim to nezkroutí...já to vždycky rámuju jak vzteklej Uřež to i na druhý straně a vlez dovnitř a uvidíš co se stane
-> myschaak AZNP K.Hora: dík, no měla to být dvojgaráž, alespoň jsem si to tak představoval , ale bude to jednogaráž s dílnou. Nejsem zedník tak mi mozek při stavbě pracuje naplno , ale snad se to povede.
Tak už se to začíná trochu podobat garáži. Ale dneska jsem se nasral, vzal jsem si v práci dovolenou, jenom proto, že budu stavět, a skoro celý den prší.