-> David29: No tak vidiš, to sis dával jenom důvod k tomu aby ses mohl pořádně vožrat ne? Jinak taky chodim za "modela" na stříhání, ke skoro švagrový a mam občas bobky jestli se jí povede mě ostříhat
-> David29: Tak jestli to dobře chápu, tak ona tě jakoby přehlížela jako kluka, ale jako kamaráda tě měla ráda...? Taky jsem to zažil kdysi v pubertě a pěkně mě to občas sralo, ale je to pryč a jsem rád
-> David29: Jakej potom máte vztah? Jestli jako kamarádi, nebo hodně dobrý kamarádi Nebo jestli jste spolu chodili? Hlavně se vyspi z toho ferneta a zejtra až ti bude dobře, někde k večeru Tak si to nech pořádně projít hlavou a rozmysli si jak to bude dál, jestli to s ní chceš dál zkusit... Druhej háček bude jak na ten dnešek bude reagovat ona
-> Mr_Kubas: Gšechno bylo v pohodě... měli jsem naplánováno, že spolu pojedme na hrocháš, na corsa-sraz (má corsu), nebo že dokonce by v červenci u nás cjcvíli bydlela, mezitim co jim bodou rekonszruovat byt... Prostě nejlepší kamarádi co můžou bejt... a já to všechno zničil jenom kvůli sobě..Já se bojim, že tohle byla ta práva... jenže ona mi tu šnaci nedala...
-> David29: Jo ženský někdy dokážou potrápit, já jsem si vybral dobře a zatim spolu bydlíme něco přes rok a téměř bez hádek, akorát občas když remcá, že se ji nechce vařit JOKE!
-> David29: Tyve, co se prosim tebe stalo? Po osmi letech, no to muselo bejt něco vážnýho Chlape držim palce v rekonvalescenci(nebo jak se to píše)....
-> Syny: pro dobrotu na žebrotu..... někomu něco vozíš, sháníš, kupuješ a když ty pak od něj něco potřebuješ tak kouká jak by na tobě ještě vydělal....