-> haso: este doplnim, rapid je libovka, velmi pekne a decentne spraveny...a ta kuriozita...ked je pekne pocasie majitel jazdi na Š Rapid, a ked prsi, snezi alebo nieje pekne tak jazdi na ciernom BMW X5
tak já dnes došteloval rapida stejně to ještě chvíly bude trvat než si ten motor sedne ale asi by to chtělo nák přetryskovat karbec..ale jinak jede pěkně...kdo máte fabku na karburatoru jak to mate natryskovaný kdyžtak do SZ
-> Dave - ten pátý: melouchy beru, jen ted shánim prostor kde tvořit, páč do práce nelze, a navíc tam zejtra nesu výpověd
minno.. páč to drhneš nepravidelně, a naprosto zbytečně , navíc ten plech akorát vyhřejváš takže se nepatrně kroutí, aby to pak k něčemu bylo dá to pořádně lakýrníkovi zabrat, když se na to vyprdne tak výsledek bude strašnej
-> Klubko_: bylo pridreny lozisko na setrvaku nakonec ;-) ale vymenil sjem to komplet ;-) promazal a chodi to nadherne ;-) krasne z ostra zabira a seslapavat jde jen o trosku hur ;-) tendle pritlacnak ma trochu jinou technologii nez ty stary ;-)
a dnes mi volal budoucí zaměstnavatel že od srpna můžu nastoupit, paráda, a odpo sem doodstrojil rapida a za pomocí kluků kastli hodil na vozíkkovošrot už čeká
-> Dave - ten pátý: a že to byl boj ještě tam něco cvaká asi mě mlátí klika vo sací koš ale bůh ví ale to už sou dodělávky ještě sehnat novej rozdělovač koupit baroskop a udělat technickou (ta je podmáznutá)