Ja dneska uspesne slozil zkousku z drevenejch konstrukci za 1, a pak jeste z pruznosti pevnosti za 3 :-) takze uspesnej den, ale za chvilku se zas vrhnu do uceni, ve stredu mam dalsi
-> koate: To my bysme byly poslední... páč žádnou PS nemáme PS8 a i PS12 jsem vystavily, pač je to čerpadlo k ničemu... velký, těžký, neni to na autě kam dát... prostě typicky ruská věc
jo a taky sem teda v tejdnu dodelal konečně naše hasičský áro :D..abysme se měli jak dostat na hasičský záwody :D..a mimochodem vyhráli sme 1místo :D..se starou seriovou PS12 :D..
Převodka byla komplet rozhozená a dělaná..né mnou na to si fakt netroufám.Byly vymezený vůle a měněný co bylo KO..a sámo je tam silikon..tak sem jí dál nechtěl řešit..ty šrouby sem dal do vosku jen proto že oplznou.
-> U-Geen: Abych řekl pravdu chtěl sem a počítal sem že s jinym nárazníkem to pujde taky pryč ale ten neměl výztuhu. Jinak je to tam tak šikovně navařený že jinak než jinou výztuhou se to asi nedá vyřešit.. A tak nějak sem si na to zvyknul :)
-> Borin - Král tuzerů: No proto - uz sem se lek tyjo -> Tampajs: Muzes mi kdyztak pls blejsknout jak to tam mas uchyceny vzadu ty blbosti na ty pridavny svetla? :)
-> Tampajs: Ja prave tohle auto myslim nevidel jeste a docela me mrzi, ze ted Doksy nejedu, pac bych ji rad videl. Je to co se tyce vzhledu takovej muj vzor :) Moc se mi libi...