-> Mantrabeach: No ty co jsou na autě. No nevím jestli je nazvat dobrejma, ale než bych je hodil do kovošrotu, tak by jsi se mohl na ně podívat, a kdyby jsi je chtěl, tak by jsi si je vzal, ale nevím jak na to spěcháš.
První "šáhnutí" na Rapida. Demontáž LPG, AKU zpět za sedačky, vyhození tažného a izolací, shození nárazníků, seštelování karburátoru a rozhýbání druhé klapky, zkušební jízda.
-> tunerlada: V kuchyni je asi určitě sranda, a hranolky taky. Jak říkám dvě piva(nateklé mandle) a hurá domů pač to tam bylo fakt divný když na place tancovali jenom borci a dvě baby nevalného vzhledu........modrá ústřice hadr.
tunerlada 10.05.09 09:05:18 napsal:
→ J3STER: tam nuda jak to ja když du kolem tak si to
dycky střihnu kolem kuchyně pz tam dycky krásně voní hranolky -> tunerlada: Jsem si představil jak fetuješ přepálený olej přímo z friťáku.
moje dnešní práce,jinak včera a předevčírem se vyfoukával písek a stříkaly dutiny základem.teď zbejvá dodělat jeden lem a jedna dírka a může se stříknout i spodek.
-> Nwkt: díky... vyměnil sem obě prasata a musel sem rozchodit jeden samostav a pohoda... ale technik co mě ve čtvrtek vyrazil, tak přede mnou vyhodil včera další auto