skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124351 příspěvků (zobrazeno 104001 až 104050) od 06.12.2007 do 12.07.2025, založil/a iDawe
-> havlik: aha no trochu mě to zmátlo, to máte s pavlem p. jako služebák ne?

-> havlik: hmm a pak se někdo diví že vaří

-> Pavel P..: pružinka už tam je:) ale hlavní problém je v tom že to má zaseklej sytič a nejde stáhnout:D respektive stáhnul sem ho tak že to má něco kolem 2000 a mín ale víc už to nešlo protože sem neměl žádný nářadí
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: zbláznil ses? co bych s tim dělal? Jediny co by se mi z tohohle líbilo sou papíry
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: zbláznil ses? co bych s tim dělal? Jediny co by se mi z tohohle líbilo sou papíry

-> havlik: ale s vozejkem se tomu víc jak 120 nechtělo.... hajtra líná

-> havlik: a víš proč to matesovi vařilo v kolonách a on chudák nevěděl čím to je? tim vysokym volnoběhem... ale on tomu nechce věřit a dát tam pružinku

-> havlik: cože ty jsi majitel tohto
sice ne dneska ale včera na výletě po okolí:) sice napřed to mělo krátkou měrku na olej a karbec držel volnoběh na 2500-3000 otáček ale pak už se s tim dalo docela i jet:)
a ešte som nahodil originalny tubus filterbox
namiesto toho žigulackeho orezaného. Auto znateľne ožilo 

Dnes som riešil prasknutý výfuk čo mi praskol na zbernom potrubí na zraze. Otec ma trocha zaškolil v zváraní ale pre istotu to aj tak zváral on
Takuto peknu prasklinu som si zo zrazu doniesol

Takuto peknu prasklinu som si zo zrazu doniesol

Tak, mrcha jedna .. kompletně odstrojeno mimo nápravy a řízení :-) .. teď už jen škrábat 

-> Hurdis: bejt tebou tak hledám a koupím co nejdřív nebo pak cena bude ještě větší.Já jsem rád že je doma a potom si na něj čas udělám
tak od rána se štěpánem vyšíváme na litříku, pomocnou ruku se štětcem přidal i berry, díky oběma, zbývá motor

-> Mantrabeach: Nj. asi začínám dostávat rozum, když musím nad dobrou nabídkou přemýšlet, ale je to spíš o tom, že mám pochybnosti abych si nevzal velké sousto, chtěl bych celek a ne stavbu. Jenže dneska už není možnost vybírat, buď to bude vrak a kompletní přestavbě se nevyhnu, nebo budu marně vyhlížet uloženku a za rok, dva mě na úkor rodiny nebo definitivního bydlení přejde chuť hledat. A když jsem před chvíli zahlédl na internetu inzerát na kupátko, které mi nevyšlo zakoupit před vánoci a nový majitel zvedl původní cenu na 200%, tak mi začalo být poněkud smutno.
-> Hurdis: kua neser.aby tě to pak nemrzelo že si ho nekoupil.Tak ti bude zatím jen tak stát a potom na něj přijde řada.Se podívej na mě.erko mám skoro 4 roky a ještě jsem na něj pomalu nesáh.nějak ho pořád obcházím.nejdřív žlutá,potom rapid,teď ještě felina ale ono na něj dojde.
Odpoledne jsem se byl podívat na dvě eRka ku prodeji. To druhé - pěkný skelet na nápravách s téměř kompletní novou plechařinou v ceně mě bude ještě chvíli hlodat v hlavě, navíc když je prodáván nadšenci na slovo vzatými. Mít tak aspoň trochu času, chjo, to by se lépe rozhodovalo co s tím. 

tak jsem dneska dokončil lem na felině,jen jsem ho nahrubo kitnul a natřel základem aby to mohlo stát venku.příští týden ho dodělám snad.
-> Vojťas: ale joo, uz len natriet na zltu a je hotovy emental
( je tam pridany roztec 4x100 a 4x130 na M12-ku + strediaci kruzok znizeny na 57mm)

-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: jj no eště se tam na dilně obevujou kousky u kterejch fakt čumim jak se o ně ty doudove celej život starali

-> Kaprof-echt Gottwald: já dnes potkal nejspíš 120l tak 80,81...žlutá KHB.... a svítila už z dálky,jak z linky...škoda že jsem jí nestihl blejsknout
-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: jj
ted tam byla do patku nadherna ouža byla sic teda 83 ale jak nova

-> Kaprof-echt Gottwald: no jako v zimě červenou....se na mě vysr*li že maj plno a já jí dělal venku před barákem na štědrej den)možná pašíka vám tam pošlu na rozvody a asi čerpadlo vyměnit,nejspíš zapadává nafta

-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: myslel sem do Časky jako v zimě červenou pred stk
jaj sendra
ale todle je original tak nebude problem ja jezdim Velim

-> Kaprof-echt Gottwald: jo takhle...ee,já si myslim že projde bez problému....když prošla její sestřička s jen jednou Bčkovou

-> Kaprof-echt Gottwald: kam k vám?v sobotu plánuju do sendražic...
-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: žlutka k nam nepujde pred stk?

a dopřipravil jsem žlutou na sezonu,teda hned jak projde tk+e

udělal jsem si doma soukromej sraz...účast 100%tní,dostavily se všechny tři šáde co mám na papírech

-> darabos - www.mscfilakovo.sk: neni tech der nejak hodne?

-> Matthes, záškodník z TechWebu: no sláva že sis všimnul.... myslíš že já bych si dával na auto kyvkový ramena?
guma neguma, natřít se to musí a tam to ničemu nevadí.. naopak, ještě na to pujde černej vrch a pak na autě ještě tlumex stříbrnej.

-> Pavel P..: Ajo dmnc... vyztuhy
Nemels patlat tu gumu barvou, pak bych to poznal
No lepci nez kdyz tu nejaky jouda prodaval sikma ramena natrena na zeleno vcetne kulicek lozisek
Asi vymezeni vule

-> disco_punk: ano ano....
-> Matthes, záškodník z TechWebu: to teda nevíš... tak nepindej když nevíš, to jsou ramena vlečkový prvovýroba s vlečkovejma silentama...

-> Matthes, záškodník z TechWebu: to teda nevíš... tak nepindej když nevíš, to jsou ramena vlečkový prvovýroba s vlečkovejma silentama...

-> Yogi55: Jo sem si rikal ze to auto odnekud znam 

-> kto bol vcera na zraze ??? ako bulo ? je daky fotoalbum ?:

a tu je fotka...nejako sa stratila pocas putovania cez routre na virt...
navstivil som sustruznika a vyzdvihol upravnene naboje...
Včera a dneska jsem posvářel nějaký to sání...už stačí jen doladit a vymyslet kam fouknout podtlak od posilovače...
-> disco_punk: S kyvkovejma silentama nevim nevim 

Pavel P.. 25.04.09 22:15:57 napsal:
natíral jsem nový ramena…
Začínaš makat na tom aby neboli Ačka cooo
natíral jsem nový ramena…

Začínaš makat na tom aby neboli Ačka cooo

pocal sem pretahavat veci z jednoho sklepa do druhyho, aby se v tom prvnim udelal novej regal na vsechny ty veci a co sem nasel:
- 3x starter (na co mam 3?)
- vetsi mnozstvi vsech druhu tlumicu na sade (predni, zadni, kyvka, vlecka, rozebiratelny, nerozebiratelny)
- 2 i 4 pisty
- 3x hlava favo
- vetsi mnozstvi tycek ventilu
- 2x LERK+sani 1x sedr, 1x karb z nejakyho 2,5l
- 3x nizkej rozdelovac (snad z nich udelam aspon jeden pouzitelnej)
- 3x kontakt inducka (na co?)
- komplet predni naprava, zadni vlecka i kyvka
- 3x 1. dil favo vyfuku (to vim, na co to mam
)
- 2p kotouce, favo kotouce (novy, sou na prodej)
- vetsi mnoztvi brzdovej a spojkovejch valcu, pedalovou konzolu i pedaly zvlast
- 3x volant
- 2x altik (42 a 55A)
- vytopenej 781.135 motor bez hlavy
- 3x prevodovka (suhej, mokrej 5q, suchej 4q 4,22)
- mrte dalsich drobnosti
ze bych stradal dily este na jedno auto?
z toho co mam mit prazdnou kastli, tak to i zpojizdnim 
- 3x starter (na co mam 3?)
- vetsi mnozstvi vsech druhu tlumicu na sade (predni, zadni, kyvka, vlecka, rozebiratelny, nerozebiratelny)
- 2 i 4 pisty
- 3x hlava favo
- vetsi mnozstvi tycek ventilu
- 2x LERK+sani 1x sedr, 1x karb z nejakyho 2,5l
- 3x nizkej rozdelovac (snad z nich udelam aspon jeden pouzitelnej)
- 3x kontakt inducka (na co?)
- komplet predni naprava, zadni vlecka i kyvka
- 3x 1. dil favo vyfuku (to vim, na co to mam

- 2p kotouce, favo kotouce (novy, sou na prodej)
- vetsi mnoztvi brzdovej a spojkovejch valcu, pedalovou konzolu i pedaly zvlast
- 3x volant
- 2x altik (42 a 55A)
- vytopenej 781.135 motor bez hlavy
- 3x prevodovka (suhej, mokrej 5q, suchej 4q 4,22)
- mrte dalsich drobnosti
ze bych stradal dily este na jedno auto?

vydali jsme motor nikdy nebyl venku byl dost zaoxidovanej
-> Z.Korky: nas bylo v uvozovkach, byl kamarada,ja mu jen pomahal s renovaci, vloni v zime ho prodal
Tak to je moje noční práce
.od devíti od večera doteď.novej lemík na felině.už je napasovanej,přibodovanej,
až se vyspím tak ho dodělám.

-> beastyLA - ten první: mi povidej, ze mas podobny pracoviste?

-> Klubko_ 25.04.09 23:17:21: to mi něco připomíná
není to foceno u mne u kompu?

-> Apple STS Chvojkovice-Brod:
-> GRED-Činpokomon :D: tomu vysokymu jasu bych aji veril. U toho, co mam na kolejich to mam dost stazeny, aby mi to nevypalovalo oci.
-> Vojťas:
ee
ja to zacpavam ted cokoladkou
a malem sem zapomnel, dnes sem si konecne udelas odpojovac batekry
uz me nebavilo furt odmontovavat minus, kdyz sem chtel neco pribliknout COckem primo na aute 

-> GRED-Činpokomon :D: tomu vysokymu jasu bych aji veril. U toho, co mam na kolejich to mam dost stazeny, aby mi to nevypalovalo oci.
-> Vojťas:

a malem sem zapomnel, dnes sem si konecne udelas odpojovac batekry

-> Klubko_: a mas snad k memu jidelnicku nejaky pripominky ?