-> Klubko_: aky pristroj? to mi bezal motor asi hodinku na 1500ot...nikdy sa mi este zvody tak necervenali..a keby ste videli ake boli ked som dosiel domov s jednej asi 4km cesty...som sa velmi cudoval...vyborne je motor nastaveny...farba sviecok jak s knizky...akurat ked drzim otacky a pustim plyn tak sem tam... fakt zriedka..vcera napr pocas 2hodin len 2x vyslahne plamienok z vyfuku:D este by sa s tym trebalo kusa vyhrat ale hlavne sa ten motor musi kusa zabehat...o take 3-4 hodinky uz bude dostavat fajnovo zabrat dnes:D
dneska sem si chtel ve skole zlepsit znamku z elektroniky tak sem si dobrovolne napsal pisemku a dostal sem zni za 5 takze sem dvojnasobne vprdeli uz tam mam dve petky asi propadnu
-> Klubko_: o té sobotě v plumlově vim, chtěl sem přijet podivat s GLS, ale ráno něco mám a odpo du do práce .. na tom letiště to bude fungovat od kolika hodin?
-> Vojtik: Počkej ještě půl roku, krize v ČR posílí a pak můžeš koupit nějakou výrobní halu po zkrachovalé fabrice.
Už přemejšlím nad podnikatelským záměrem v naší firmě. Buď patrovou dráhu na motokáry, Velkou diskotéku, nebo Vitkongu jako tržnici. Popřípadě hřiště na airsoft nebo na paintball.