skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124329 příspěvků (zobrazeno 104551 až 104600) od 06.12.2007 do 03.07.2025, založil/a iDawe
-> Mr.Lumpy: promin blba rychlost :)
-> stika87: čeče ja na čj nijak moc nebazíruju ale umyl s měkkým i ;-D
jsme tedka kompletne umyl auto :) vyluxoval navonel nalakoval. a nez sjem dojel domu zacalo chcat no to na ....

dneska nám přejeli, naozaj velmi peknu mačku, vykopat díru, zasypat vápnem atd.
dál jsem demontoval snad válečnou kadiboudu, před chvílou jsme jí dořezal, hřebíky jsou svinstvo, 3 jsem dostal.
dál jsem demontoval snad válečnou kadiboudu, před chvílou jsme jí dořezal, hřebíky jsou svinstvo, 3 jsem dostal.
-> krup: zacatek je oficielne stanoven na 13 hod

-> Vojťas: jj presne tak mam zty skoly nocni mury a tak do ni radsi moc casto nechodim

-> zidlik: ...zlepsit znamku...dobrovolne napsal pisemku...scifi horor 

dneska sem si chtel ve skole zlepsit znamku z elektroniky tak sem si dobrovolne napsal pisemku a dostal sem zni za 5 takze sem dvojnasobne vprdeli
uz tam mam dve petky asi propadnu

Tak sjem dneska pridelal do Mka Vysilajdu na zitrejsi srazek :)
Matthes, záškodník z TechWebu 17.04.09 06:34:08 napsal:
→ Trax: Jaka skola? Na CZU z toho maj lidi bobky

O kousek vejš, na CVUT... A bobky z toho mame taky
→ Trax: Jaka skola? Na CZU z toho maj lidi bobky

O kousek vejš, na CVUT... A bobky z toho mame taky

-> Pavel P.. 17.04.09 12:07:29:

ano, spravne 5cm podlozka z poctive ocele 

-> havlik: Aby se lip kroutili ty ramena pod vetsim momentem 

no podložka má asi 5 cm
-> Pavel P..: ajoooo, no je fakt ze na garde to ma ty kola vzadu siroky :) Tak to jooo :)
-> Syny: ne je tam nějaká drsná podložka

-> Klubko_: o té sobotě v plumlově vim, chtěl sem přijet podivat s GLS, ale ráno něco mám a odpo du do práce .. na tom letiště to bude fungovat od kolika hodin?
-> Pavel P..: nechybi mu vzadu na tom kole ta matka? Je to naky cudny ten naboj...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: JJ přesně takový Áčka má i TUNER když povolí příčku jako Ty

-> Matthes, záškodník z TechWebu: tohle jsou taky chutný áčka.... mekkvákovo garde

-> Klubko_: no a v sobotu mam prave taky dalsi :)
-> Gryzly: v sumperku? tak tam jedine dalsi trznicu vetkongu
s nicim jinym tam trzbu netrhnes
-> stika87: ty to mas tento tyden samej srazek
napred se mnou a ted dalsi 
no my teda taky mame sraz v sobotu ze...

-> stika87: ty to mas tento tyden samej srazek

no my teda taky mame sraz v sobotu ze...
-> Vojtik: Počkej ještě půl roku, krize v ČR posílí a pak můžeš koupit nějakou výrobní halu po zkrachovalé fabrice.
Už přemejšlím nad podnikatelským záměrem v naší firmě. Buď patrovou dráhu na motokáry, Velkou diskotéku, nebo Vitkongu jako tržnici. Popřípadě hřiště na airsoft nebo na paintball.
Už přemejšlím nad podnikatelským záměrem v naší firmě. Buď patrovou dráhu na motokáry, Velkou diskotéku, nebo Vitkongu jako tržnici. Popřípadě hřiště na airsoft nebo na paintball.
-> Vojtik: jo a nebo pane řidiči mužete mi ukazat kolečko z tachografu??a víte pane řidiči že vozidla maji mit brzdy??

-> Vojtik: mas asi velkou zahradu co 

-> vaclav785: Já byych i jel, ale těžko bych asi reagoval na slova " Dobrý den pane řidiči, předložte mi ke kontrole doklady od vozidla...

-> Vojtik: já myslel, že pojedou po vlastní ose, když jste je dali do pojízdného stavu

-> Trax: Jaka skola? Na CZU z toho maj lidi bobky 

Ja dneska napsal prvni započtak z mechniky 2. Z 80 lidi napsalo 12

no ja som bol na stk zo spotrebakom a....neprešiel som.Vadili mu o jeden palec vačšie kolesa a ručna brzda ktoru som robil pred dvoma tyzdnami zlihala jedno koleso vobec nebrzdilo inak ok
Tak jasně, na co se se starým vrakem namáhat. Pak už jenom naložit na kontejner a do šmelcu.
-> U-Geen: pevny dvojky :D
-> ZbyŠek: naopak na zdravou je to fajn.. na schnilý je to nebezpečný že mu urveš dveře když bude mít prahy na prach

-> Matthes, záškodník z TechWebu: no kdyz mas dost dlouhe vidle tak proc ne ze ;)
-> aDAm: No jasne pak to neni problem, deda to normalne delal v praci ze zvedl celou skodovku, lepsi nez jama 

-> ZbyŠek: tak kdyz to podlozis tak by nemel byt problem a melo by to fungovat jako klasika hever
-> Pipo26: fajn napad.....ale na zdravou a krasnou skoduli je to skoda, co ?

Dnes v robote bola nuda az pokial nedosiel jeden pan nieco nakupit a ked odchadzal tak dosiel na to ze ma defekt na zadnom kole ....
Samozrejme nemal zdvihak tak dosiel za mnou ci mu nemam ako pomoct...
A mne uz vela netrebalo a startoval som destu a vysledok je na fotke
Ta 120ka je v takom stave ze jej to vobec neuskodilo
Samozrejme nemal zdvihak tak dosiel za mnou ci mu nemam ako pomoct...
A mne uz vela netrebalo a startoval som destu a vysledok je na fotke

Ta 120ka je v takom stave ze jej to vobec neuskodilo

-> Tuner#2: mno každý má rad asi něco jiného ;) my raději chodili po tržišti a okukoval co tam maji, kdyby jsme měli každy večer něco koupit tak by to byl asi problém na letišti ;) ale ne každá procházka znamená nakupovat ;) Navíc jsme byli ve staré části města takže bylo i co fotit. Jeden den jsme skočili i do sakaly ale tam to bylo peklo a jak jsem to tak pozorovali tak jen pro zbohatliky.
-> aDAm: Náš hotel byl "jen" 4*, ale co jsme slyšeli o ostatních hotelech i více *, tak jsme si opravdu nemohli stěžovat. Bezvadná ochota a obsluha. Jinak kolem hotelu jsme měli krásně volno a chodili na procházky po pobřeží, na nákupy a dohadování se mě moc neužije a ani Mášu. Luxor zas tak špatnej nebyl, hrobky a údolí králů bylo moc pěkné a i plavba po Nilu byla super. Giftun jsme taky zvažovali, ale nakonec jsme byli v "ponorce" podívat se na útesy a rybičky.
-> Tuner#2: jinak luxor se nám zdal jako zbytečnost za ty prachy, tak sme dali jen kahiru, poušť s beduiny a výlet na giftun
-> Tuner#2: aaa chyba ;) my jsme byli přímo v centru hurghady ;) hotel triton empire, sice asi ne tak velky luxus jako byly ty hotely mimo hurghadu ale řek bych že bylo lepší být v centru města ;) každy večer procházka po bazaru a okolních obchodech ;) a vzhledem k tomu že byl ramadan tak celkem sranda je sledovat jak se tam potí bez jídla a vody.
-> aDAm: JJ to nám taky říkala a jakmile nějakou zanedbáš, tak jde zpět ke své rodině, ale pořád jí musíš živit, dokud nemá jiného muže :-) Byli jsme asi 5km od Hurghady hotel Palm Beach - můžu vřele doporučit, naprosto ochotný perzonál, čisto a dobré jídlo. Jeli jsme na dva výlety, Luxor a Káhira což byla pro mě povinost, chtěl jsem vidět piramidy a Sfingu.
-> Gryzly: no prima peklo ne ;)