skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124351 příspěvků (zobrazeno 105101 až 105150) od 06.12.2007 do 12.07.2025, založil/a iDawe
-> minno: Já myslel že sním přez zimu nejezdíš... že odpočívá v garáži:)

-> minno: este jednu tyc vedla vyfuku a je z toho taky povacsi furik :D 

-> minno: no sem se pomalu lekl, ze bys to zas rozdelaval
Ty mas letnaky i zimaky na apollech?

Ty mas letnaky i zimaky na apollech?

-> jednoducho TOMO: to si sprav aj ty, ja som si spravil a je to dobré
-> Klubko_: nie nie, našťastie už je to v poriadku, len som menil zimáky za letňáky :-)

-> Klubko_: nie nie, našťastie už je to v poriadku, len som menil zimáky za letňáky :-)
-> minno: uz zase poloosy?

-> minno 08.04.09 19:24:29:

-> minno: tak z stvorkolesovej skodovky troj ? daka nova moda ? :D
-> Pavel P..: áááá, a mužeš mi poslat dodatečně?
-> VeTëV: tak v mem okolí je asi 5 aut s tímto těsněním, co budou brzo likvidovany, takže jen čekám
.. a čelo snad nebude problém .. já ústupky moc dělat nechci..

-> krup: jééje takový antény jsem kupoval nový pro Dale_Estella .... kdybys řekl dřív tak jem ti jednu mohl za nákupku přibalit k liště... Dale než si pro ně přijede tak to bude trvat věčnost a už mě to nebaví furt to skladovat a uhánět aby přijel.
-> krup: huma na predku - prestal jsme resit -. bezklinkova je nizsi a tesni - klinek nesezenes - ten GLSkovej...celo jsem nejak spatlal z Rapidackyho .. uvidis, ale porste jiste ustupky jsou nutne - holt delalo se to kratce a je to trosku problem na to pa rveci sehnat
-> VeTëV: jinak děkuji za pochvalu a velmi rád přivezu GLS na nějaké focení 

-> bnjaro - bnzima: sorry, ale neprodám, spíš se tu anténku pokusím nějak zeditovat, páč ty díry v "A" Sloupku tak nenechám .. poř. bych ji naopak koupil od tebe, kdyby byla možnost
-> VeTëV: na obrázkách vypadá skutečně k světu, nicmméně je tam pár detailů .. přední nárazník pominu, ale škoda je zadního čela - to bude třeba nové, těsnění přendího okna a třeba na dveřích už jsou zatírané puchýřky :-/ .. a skutečná sranda bude po sundání toho nesmyslu z prahů :-(

-> VeTëV: na obrázkách vypadá skutečně k světu, nicmméně je tam pár detailů .. přední nárazník pominu, ale škoda je zadního čela - to bude třeba nové, těsnění přendího okna a třeba na dveřích už jsou zatírané puchýřky :-/ .. a skutečná sranda bude po sundání toho nesmyslu z prahů :-(
-> krup: pekna antena...skoda..
jinak to auto vypada fakt pekne a musim jen gratulovat ke spravne volbe - je to poste nejkrasnejsi GLSko :-)) treba se nekde sejdem a udelame spolecne foto
jinak to auto vypada fakt pekne a musim jen gratulovat ke spravne volbe - je to poste nejkrasnejsi GLSko :-)) treba se nekde sejdem a udelame spolecne foto

-> krup: hele zajimave zo by si za nu chcel ? ja mam zas antenu v hajzlu ale antena je fajn tak by som skusil ich skombinovat ak ju nechces
já se radoval z bastlu, co děda nechal na "A" sloupku .. pak sem ale za sedačkama našel anténu, jenžě ta je bohužel nepoužitelná - plasvoé části rozlámané na sračku a slepené jakýmsi hajzlem
( a pak se ji holku zarajčatoval .. lukr.rajce.idnes.cz/120GL S_rv.82
)

( a pak se ji holku zarajčatoval .. lukr.rajce.idnes.cz/120GL S_rv.82

-> Syny: Mám odzkoušené, že ten nárust výkonu poloosy snesou :)
-> havlik: musíš mít ten filtr čistej

-> ZbyŠek: Třeba já jsem si ho neudělal...
Tak dneska som prebudil svoju ČZ 250 typ 455 zo zimného spánku a trocha ju prevetral v hore 

-> havlik: ...... a časem jak je pěkně krabatý 

-> zidlik: líp vypadá? to je krása se koukat pak na ten zasranej filtr

-> ZbyŠek: já to takhle uřízlý měl taky neposlouchej je
sice to je khovnu ale aspon to líp vypadá a krásně to syčí

-> ZbyŠek: já ho taky neměl. To byla móda před 10ti lety

-> Nwkt: Ja se bojim ze bych pak z tech 90 koni mel 190 a nekde bych se zabil 

-> Syny: Udělej na Seatu, ten to vydrží 

-> havlik: Ja taky ne, bal sem se, ze byme ten brutalni vykon oddelal poloosy...
-> ZbyŠek: já se dobrovolně hlásim že tohle sem na autě fakt neměl
-> havlik: no tak visjak, rekni mi kdo si ho neudelal, verim tomu ze nejsem prvni ( je to na cas v budoucnu treba prijde neco lepsiho )
-> ZbyŠek: aha to je hrozně sportovní uříznout filtrbox a nechat motor nasávat ten teplej vzduch

-> havlik: prave ze vsechno 

-> ZbyŠek 08.04.09 13:06:00: co je na tom sportovního?

-> Vojtik: Dle mě neni problém skoda-virt.cz/cz/.../5118
-skoda-706-rthp-mates
-> Vojtik: hele držim ti palce, jsem zvědavej na renovaci.... je fajn vidět že jsou daleko větší "blázni"
kde to všechno parkuješ...tohle přecijen nějaký místo zabere....

kde to všechno parkuješ...tohle přecijen nějaký místo zabere....
Mě by ten postup prací taky zajímal
Mně se víc líbí ŠD, měl jsem jí jako malej v plastu s "dálkovým" ovládáním lankem a knoflíkem, je elegantní, RTO jsem bral jako starý kraksny (veteránisti prominou;)

-> Vojtik: ty kravo cumim- nebo zaloz nejaky tema na foru a tam davej fotky z postupu praci..kezdopadne klobouk dolu a budu se tesit ajk todle budes davat dokupy - ja se jen jednou bavil an setkani RTOcek s jednim maniekm a kdyz em ukazoval ty fotky, popisovla uskali tak sme si rikal ze ja jsem totalni hovinko a bridil...
-> ondie: presne tak

-> Vojtik: normálně sem ty autobusy dej,většina těch normálních se ráda podívá...držim palce...tohle už je jiný kafe renovátorský 

-> vaclav785: ee, jen dva, jedno RTO a jednu ŠD, ostatní jsou na díly, prodej, nebo výměnu za něco jiného