udělal sem vývod na diagnostiku do rapida normálně mě naběhne na vagcomu jednotka ale nejde vymazat chybová pamět a na nic to nereaguje kurva já už chci jezdit
-> venni: nebojim...dnes skusim 32ku..len tak zo srandy co to spravi...zvrchuje to uz dost natesno ale zo spodu este amtrosa dost..aj po stranach..t.ak ked madari spravili 46mm kanal tak ja 32 spravim tiez
-> ondie: prosimte kde ten most je? bejvalo tu kdysi tema s podivnejma stavbama, ale ja uz ho nak nenasel, tam o tom mostu bylo vic... jinak Rapid nadhernej, kola delaj auto
este cez vikend... sme sa po zime po vypaceny dvier na garazi dostali ku kamaratovmu golfu v garazi..mno teda "puch" tam bol teda riadny a vlhkost ako v dazdovom pralese..bodaj by nie ked mal v jame 40cm vody..aha co to urobilo z volantom a nielen snim
-> m8rinek: Nevim jestli to nezkresluje trochu ta fotka...respektive mezi kolem a lemem je cca stejně...ale dolu by to možná sneslo vždycky (předek i zadek :D)
..je to tažený z Deutchlandu a asi to tam v tý době frčelo...je to takovej ten nástřik jako koženka....přijde mi to celkem hezký,ale neni to dobře udělaný provedením...vrchol slasti pro mě bude až to udělám striktně alá LSE.
-> gabo000000: ok, uz budem ticho... idem vymysliet nejake atrakcie pre zmes, aby lepsie plnila valce.... co ma rada taka zmes? Rozmyslali ste niekedy o tom, co by ju vo vacsom mnozstve a rychlejsie pritiahlo do vlacov? vanilkova zmrzlina? Alebo cokoladova?
-> gabo000000: ahaaa, uz chapem, ty chces pre svoje auto len to najlepsie a pre zmes si sprevil aj zabavny park, toto je kolotoc :-) Nic neprida viac koni ako stastna a vesela zmes