Ja sem dnes na zkoušku nasadil letní plecháče na barumkách OR 34...ale stačí mi to....neeeeee kecam...sou to RHčka z porsche:-)...kola dělaj auto...slintal sem u toho
-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: kde jako u nas ve velimi sou taky mirny no laka me to nač mit dvě emka když mužu mit užovku na mko podvozku atd
-> Kaprof-echt Gottwald: hele ptal jsem se na jedný stk zda projdu když mám auto úzká kastle 81 rok,na 130 nápavách a bylo mi řečeno že pokud to bude svítit,brzdit.....tak neviděj problém)
-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: twado ja bych ze svy šedy rad udal oužu vzadu už to mam ale že by se mi chtělo každy dva roky prendavat blatniky
-> havlik: jo ta 77 prdelka má taky svoje kouzlo,asi to už takhle zůstane,lr vana byla jen na zkoušku,bylo to zajímavý ale co si budem povídat řidičák mám jen jeden....
-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: pekny:) hele jak to maš s papirama ty to maš puvodně mko snad žj ale z čeho maš papiry ja uvažoval že bych jedno mnko predal na oužu:)