-> Tomo-čistič karbecov: jasne, jen sem vcera nepobral, ze je to mezifaze. Ja to taky napred nabodoval a pak provaril 2-3cm svar, 2-3cm mezera...myslim na TW sem cetl, ze tak nekdo delal.
chtel bych se zeptat ...mam rozbity svetlo a zjistil sem ze aji kope kdys se knemu priblizim a je zapnuty.....ni a dnes se mi vybila cerstve dobyta baterie....ani skyt a navic mi zacal haprovat motor spatne reaguje na plyn skube sebou a chcípá....nevim cim to je ...neni to tim svetlem ze nejak probiji ???bo co??
Sme s kamaradoj prevazeli od lakyrnika jeho 130 a na ceste dlouhy 5km sme potkali dva curaky co nemuzou rozdejchat skodovku, fakt kreteni Sme jeli dost pomalu, kamarad bez skel... Hlavne ze kokoti musej predjet dve skodovky Ale kdyby aspon predjizdeli inteligentne a ne tak ze nas div neodhodi do skarpy...
-> suri: myslsi ze mam na to cas? sak ja sa musim na maturitu ucit a cez zimu aj tak na nen nechodim.. a to budem riesit ked pojde do povod stavu tipujem tak zacitakom juna
-> suri: sak som bol pecatit. an nej ale som sa nemohol ponut mui lamelu menit.. a chcem ju dat do povodneho stavu a spravit s nej lestenku..dufam ze to pojde :) neni cas na to ani pocasie na vymenu :)