Sem vymenil chladic kvuli tomu zacyklovanymu spinaci vetraku a sedi nejak hycmo Nestoji na ty pravy gume dole No ale nehyba se, tak snad ok, chladi ok.
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: takhle chodim do práce už skoro 3 měsíce si jen sednout na 8.5 hodiny do kanclu a nic nedělat:) a hlavně od prosince nemít prachy
-> zidlik: jen fabie, nemá nic moc tvar kanálu, sic tam netrčí vodítko, ale je zahnutej (myslim sani), na hlave s nejmensima kanalama, je jde alespon trochu uměle narovnat....alespon proto se pouzivaj hlavy nizsich modelu s 5k, protoze kde nic neni, nema ani dabel co brat :))
-> Maxx: máš to taky konický ..ale já budu ještě pokračovat až budu mít aspon jeden kanál celej tak pak řeknete jestli dobrý nebo špatný je to spíš taková soutěž mezi mnou a sousedem kdo to bude mít lepší
-> gabo000000: konický to je ale celej kanál se ještě zvětší v zadní části ale tam už se bojim abych se neprobrousil někam kam nemám..ale je to víceméně zkušební hlava-> Maxx: vim že to mám nakraji víc ale je to dělaný na kraji podle těsnění protože i svody by tak měli bejt dělaný tak aby to na sobě celý sedělo..zadní část se ještě kolem vodítka vybrousí
-> zidlik: no tato uprava je takova o nicem jak rika gabo00000 je to jen konicke zvetsení a to neni ono treba ja jsem to nejdriv vyfrezoval na hrubo a pak to brousil a pak lestil ale pomahal jsem si kovovou kuličkou abych mel stejne rozmery v "celem kanalu" ty to mas zvetsene jen na okraji a uprostred jen minimalne.... ale na to prijdes
-> zidlik: je to moc konicke..tak kde treba uberat neuberate a tam kde netreba uberate....ked si videl vyfuvy kanal v reze tak by si mal vediet kde to treba ubrat btw takmto kanalommôzes konkurovat gemovej hlave..vyfukovym..on ich totiz viac menej len lesti...ale sakyho vyfukovym kanalom urcite tymto konkurovat nemôzes