→ Tomo-DK: a skontroloval sviecky … treti valec vynehava
ale neviem preco … sviecka vypadala v pohode … az na olej
okolo …vsak ta sviecka nema medzeru medzi elektrodami ja som ju potom vimenil :) za novu uvidime ako bude zajtra startovat :) ak zas na tri valce tak ma je.... !!!
-> Kapřík faster: no ne, to sem pocten ze se muj napad takle ujal
-> doly120: ty ho mas taky udelanej?
-> Nwkt: ja si svaril tu zakladu tak, aby presahovala motor, pak primo na motoru naladil sklon tech zavitovejch tyci a pak podperny trubky navaril k zakladne primo pod autem
-> Nwkt: já sem pobral materiál co byl po garáži a z toho jsem to svařil 2 kolečka jsem ložiska, druhý 2 jsou z nějaký garnýže a pak pár jeklů, trubka a 12ctka kulatina a pak pár osmiček šroubů...a moře trpělivosti
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Iskravar funguje Akorát jsem zjistil, že nemůžu vařit na maximální 6tku..při ní nám vylítnou v baráce pojistky Na 5tku ale vpohodě a to provaří poměrně dost, takže no problemo
-> Nwkt: no spíš to byl pokus omyl Něco jsem navařil, pak jsem zjistil že to nepasuje, tak jsem to zase uříznul, navařil jinam. Ale nakonec se to povedlo. Měl jsem k dispozici blok motoru, takže jsem to mohl zkoušet na něm. Rozměry žádné nemám. Mohl bych to oměřit, ale ještě to není vyzkoušené přímo na autě..
-> Tomo-DK: to bych rekl, ze jim z toho titulku uteklo slovo "nove". To bych rekl, ze je realny, aby po vyrobcich pozadovali montovat do vserch novejch aut system ESP, ale kolik milionu auto to nema. To by bylo ponekud nerealny.
-> haso: mas jednu vyhodu,ze mas aj ine auto,ja tu vyhodu nemam ale tie "200 km " je hruby odhad, mozno to bolo menej mozno ani 150 a mozno ani 100 km som nenabehal ...
-> haso: auto muselo jazdit cez zimu sice len obcas ale aj tak sa soli nevyhlo :( ale snazil som sa jazdit len vtedy,ked bolo sucho ,alebo ked to bolo vsetko zamrznute ...