-> Tomaso435: Mám pocit, že ta tvoje "výzbroj" bude provokovat policajty k důladnější kontrole vozidla a jeho majitele až tě bude stavět hlídka. Takto narafičená pálka budí spíš dojem zbraně než sportovního nářadí.
-> Klubko_: jojo pamatuju jak jsem je prohřejval... samej studeňák pod BGAčkama.... ale to se to ještě vyplatilo.... když na něj narazim tak ti ho vezmu. :o)
-> Pavel P..: tyyyy brdo, tak ho z kose vylov esi byl funkcni. Z nostalgie bych ho chtel. Se mi strasne libi. Prave to, jak je mrnavej je supr. Pry primo pod tlacitkem YES je signalovej integrac. No a jak se macka macka, tak to namaha spoje kolem nej az signal neni.
-> stika87: udelals dobre, zes to prehodil. Ty tuningovy (vpravo) to fakt radsi ee. Pochopitelne kvuli svetelnejm vlastnostem
a ja este dneska pouzivam nokiu 3310, najlepsi telefon podla mna, nikdy sa na nom nic neposralo, vsetko funguje bez problemov a mam ho uz 9rokov mama za tu dobu vystriedala asi 6telefonov a stale "daco bolo zle" a ta nokia je držák
-> Pavel P..: tyyyy woe! "matrix" to uz sem hoooodne dlouho nevidel tenhle telefen. Tak je to ale vzdycky. Zacit od te nejjednoduzsi veci. Nejede ti sit? Podivej se, esi mas sitovej kabel. Nefunguje mi mikrofon! A je tam vubec?
BTW shanim taky jednoho veterana Ericsson T66 nevis o necem?
Tak já dneska vyřešil jednu velkou záhadu proč mi po renovaci tohodle veterána nejde MIC..... po třídenním zkoušení měření a nadávání jsem zjistil že do toho krásnýho fungl novýho flipu jaksi zapoměli dát mikrofon
→ tomo-DK: Jinak jak staré máte svářečky? neviem veru nemam ani cancu :) je to dost stara technika :( aspon co ja robim na tej zvaracke je sice stara ale fajna :) ide super :) ale samozrejme mame i novsie "stroje" :ň tri nove dikytalne ...