skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124316 příspěvků (zobrazeno 111301 až 111350) od 06.12.2007 do 23.06.2025, založil/a iDawe
-> Nwkt: On se pohybuje po Praze?? Tak co tady řešim kontakt.. Ho rovnou mužu fyzicky skontaktovat s mojí pěstí.. BTW odbor v kterym je on sem tam nenašel mělo by to být OMČ

Právě jsem dopil tři deci osmileté vodky. :o)
-> Tampajs: www.env.cz/cz/contact
-> Tampajs: napiš mu jako novoroční blahopřání a odhlaš na něho stodvacítku

Chlapy nemáte kontakt na Bursíka?? Chtěl bych mu stručne napsat co je za kreténa

-> haso: aha...sem zvědav jestli zase další oběť silničního magora nebo jen hříčka osudu....teď jak byla u nás ta šílená mlha před dvěma dny...to bylo bouraček jedna za druhou...se divim že tu toho není víc..
-> Tuneman2: neviem ti vobec povedat kto, kde a kedy ho zrazil...asi v pondelok v skole najskor zistim to nevie ani priatelka a ta snim chodi do triedy...
-> haso: to ano...jako kdyz si to clovek obrátí fakt lepší umřít namístě nez se pak treba týden trápit zbytečně na JIPce..mě tohle nikdy nepotkalo..ale zaviděníhodný pocit to určitě není...holt život jde dál no...a co to?..to ho srazil nakej opilec nebo jen proste blbá souhra okolností?
ale tak musela to byt slusna narazova rychlost kedze zomrel...
ale zas, mozno lepsie takto nez keby bol cely dolamany...ach...
ale zas, mozno lepsie takto nez keby bol cely dolamany...ach...
-> haso: tak to je hodně smutne...holt osud je někdy pěkná svině a nevybírá si....snad mu tam nahoře bude líp...
-> haso: to je fakt smutné, viem ťa pochopiť, tiež som prišiel o super kamoša, len trochu inak, je to hrozný pocit, keď vieš, že ho už neuvidíš....

-> Matthes, záškodník z TechWebu: no pravě..podělali neni tak neslušne...Ugeen nam to promine:-D
-> Tuneman2: Ja sem chtel no "Co jste dnes skurvili" ale nechtel sem prudit Juzina vulgarnim nazvem tematumu.
-> Evž@: a moje zuby to přežily...babička akorat přemyšlela odkud se to bere...ja totiž veneček pekl tajně když nikdo nebyl doma

-> Evž@: nene..nepapali sme věneček:-D...ale i po dvou týdnech měl v té troubě upečený koláč prapodivnou chuť

-> Tuneman2: a zuby vylámané(nemyslim na věnci) 

-> Evž@ 12.12.08 16:01:15: jáááá pekl taky...pak se cela rodina divila ze ma kolač divnou přichuť

nenapadlo někoho z vas chlapi když už je tu tema co jste dnes udělali založit tema "co jste dnes POdělali"?...myslim že by se to taky uspěšně plnilo..co vy na to?

-> Fén - Neznalej a neodborník: Ale v tento okamzik... 

Matthes, záškodník z TechWebu 12.12.08 19:20:59 napsal: -> tomaso435: No nevim, ptas se "co jste dnes udělaly?" a ja rikam ze tu holky nejsou... A co Žufaannka? Takhle ji urazit. :o))
-> Matthes, záškodník z TechWebu: jakto že ne? něco málo tu je ..dobře... tak udělali 

-> tomaso435: No nevim, ptas se "co jste dnes udělaly?" a ja rikam ze tu holky nejsou...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: to bylo myšlený trochu jinak,,,,

-> tomaso435: Tady moc holek neni aby odpovedely 

co jste dnes udělaly? no tak já umyl nechtěně tonovaný skla, přez který už nebylo vubec nic vidět 

Tak a je tam...tak tak
-> Matthes, záškodník z TechWebu: načo kupovať poliak? nájdi starší pekný
-> suri: Pak me este napadlo ten venec otocit a zbrousit zuby jako jsou origo 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: a na vrakali su krasne
-> suri: Ale novy je novy 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: a je problem ísť na vrakáč nájsť pekný zotrvák s vencom a prehodiť?
-> Matthes, záškodník z TechWebu: ja nevim popravdě co to je....jedine co vim že sem ho sháněl a nikde ho neměli....nakonec mě ho sehnali a byl poslední na skladě
....jinak cena 350,-

-> suri: Ale zas tahat motor ven :(
-> Matthes, záškodník z TechWebu: tak prinajhoršom ho ojebe štartér a za 200 není čo riešiť
-> suri: Fakt jo to me prekvapuje.
Mozna bych zkusil no 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: ja mám poľsky drží ale VIKA sa ohlodal už ked sa tam dával
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Nemam
-> Nwkt: Nemas zkusenosti s druhoskou? Bych zase musel shanet starsi dobrej setrvak a sundavat venec 

-> Evž@: 120 věnec
-> Evž@: To same. Mas origo venec nebo druhosku?
-> Matthes, záškodník z TechWebu: -> Nwkt: to samý co já...nebo něco jinýho?...

-> Evž@: To já pek loni 

-> Evž@: Taky sem nedavno pekl, kupodivu ani mama nenadavala 

ja si dnes dovezl veci z práškové lakovny....komaxit je moc hezký

Při dnešním rozpoložení raději nic.
-> Gemini: to uz mas icko?
-> Eidy: taka lepsia 1400ka