zacal jsem v pondeli a dnes karoserii dodelalted uz tmelim,ale jedem lem sem mel uz hotovy z minula stejne jako jeden predni podbeh,zbytek sem dodelal za necele tri dny
No, téměř po roce jsem aktualizoval kartu s autem, uvědomil jsem si jak ten rok kur*vsky utek a já vlastně skoro nic neudělal. Padla z toho na mě nějaká depréze, tak to zalejvám lahváčema.
-> tunerlada: No jestli je to ta škola na olomoucké tak se ani nedivím. Chtěl jem tam dělat nádstavbu. A protože byli vyloženě arogantní, jsem se na ně vysral a šel studovat na COPT do Kroměříže kde to bylo v pohodě. A co vaši, jak to vzali?
Nějakej zásek ne?Já byl na Olomoucké 4 roky a náhodu ani jeden problém a chování učitelů a mistrů naprosto v pohodě ještě mi tam dovolili dělat spoustu věcí na auto co jsem potřeboval upravit (brousit,soustružit,frézo
vat..)
-> suri: kto by sa s tym drbal ? 3 ja som ich potreboval len vyčistit
mimochodom dnes som do domčeku termostatu narezal zavit pre čidlo teploty, zabrusil ventily v hlave a vyskušal tesnosť ventilov naliatim kvapaliny do kanálov. Kolko asi tak majú ventily vydržať držať lieh ?
-> doly120: já mám dnes přihlášeno.... jseom spokojen... není mi 18, tak jsem jen vlastník ataťka je provozovatel... úspěšně po dvou hodinách čekání je vše vyřešeno....
-> J3STER: mno naši to nevzali nijak..neví to holt si to jak debil odpracuju a smaže se mi to hadat se sněma nebudu aby mě nevyhodily ptz u nas se vyhazuje za uplny kokotiny
-> tunerlada: No jestli je to ta škola na olomoucké tak se ani nedivím. Chtěl jem tam dělat nádstavbu. A protože byli vyloženě arogantní, jsem se na ně vysral a šel studovat na COPT do Kroměříže kde to bylo v pohodě. A co vaši, jak to vzali?
-> tomapa: ty vole, jako z tvých historek jsem věděl, že je to mazec škola, ale tohlle To má být nejlepší automobilka jo? To tam máte teda pěknej bordel, prej půlka učitelů z kriminálu
-> aceboss: voe to bych dopad navic by si mysleli ze si to vymislym ze nic takovyho nedelam ptz podle nich su uplnej výmaz -> tomapa: jéé kua ty se mas ,my sme u petrase nedelali nic a neska nastupuju do motortecu tak uvidim mno
-> gabo00000: jak se ti to stalo? 50km/h scuchane letne gumi..snezenie..utlacena vrstva snehu..meirna zatacka..smyk..tancovanie asi 100m a tak priekopa
-> tunerlada: Zkus to uhrát na momentální pomatení smyslů. Ke kterému jsi přišel při montáži zadní nápravy do Rapida za hustého sněžení a nízké teploty.....Třeba se nad tebou slitují když dodáš,že i po 4 hodinách tvrdé práce jsi to odložil na jaro
-> Tom.t: to bys mohl mýt nebo plánuješ zaměstnávat jen popeláře a bezdomovce jako na většině ekolikvidací, protože například z naší školy vylezou všichni tak znechucení, že nebudou chtít na auta v budoucnu ani šáhnout já sem říkal škola je dobrá na to aby člověk zjistil, že to dělat nechce a šel do jnýho oboru a až to zjistí i tam tak je pozdě