-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): ja mám novú úzku polos a jednu staršiu malo jetu bubny ešte uvidím nohavice nechávam staré ramená mám nové a ostatné veci tiež
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): jasné ale hovorím že 80% vecí sa dá zachovať ked sa tá náprava zrepasuje a je to to isté ako keĎ je všetko nové
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): PS: asi vacsi problem bude s vecami na zadnu..... take uzke nohavice alebo uzke poloosi made in CSSR.... to asi tazko najdem....
-> suri: no ked som nasiel novu za 500, no nejup to :-) a ked uz to budem robit, tak poriadne - pokial dokazem nove veci zohnat, tak dam nove. co sa nebude dat, bude sa repasovat....
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): napravnicu ti uznavam tu novu davam aj ja kedze stala par korun ale vecsina je zozratych i ked pouzitelnych ja mam aj spodne ramena lebo som nevedel zohnat a boli v odbrej cene inak sa daju pouzit stare takisto kozliky cepy ramien
-> suri: Zavisi od toho. co davas vsetko nove alebo vacsinu dielov repasujes..... Ja zatial len nakupujem diely, nieco z inzeratov, nieco z obchodov.... a zatial som niekde na 3000,- skk
Napravnica snek - 500,-
uzke ramena horne, dolne spolu 1500,-
Capy ramien, kozliky, zvislaky + milion drobnosti okolo 1000,- .....
Takze ked s trochou stastia zozeniem vsetko, tak odhadujem, ze v materiali to bude okolo 6 - 7000.... ale vsetko funglovky :-)