Já dnes vyměňoval uložení zadního tlumiče na báwu,vyměnil fridex komplet a ještě zvedl prdel protože byla dole.otázka 10 minut než jsem na to přišel a pak jsem si jen hrál s výškou hydraulicky.když to bylo úplně nahoře tak to bylo tvrdý jak prase .Ale aspoň už to nemá takový áčka
ja som dneska popracoval konecne na tom, aby mi nevyhackovali auto, prvy krok som uz spravil este dalsie su naplanovane, ale raz sa zacat musi, snad to stihnem este do zimy a pak som kamaratovi pozical auto a bol z toho uneseny ze skodovka je uplne super :))) hehe
Já vyměnil čepy ramen na favu..hnus..ty stary měly praskly prachovky a vazelina z nich vytekla..vsecko kolem zahnojeny ód toho..tak jsem to nahrubo očistil a složis s novyma..nejvic prace mě čeká od pondělí...zase rozhodit..natrit ramena a tehlice..dat novy silentbloky, pak namonti kuláky a šup do servisu na geometrii...namontit vsecky ctyri novy tlumiče a dvě noby kola a hurá..uz se v tom nezabijeme:-D...a buse se moct konečně začít dělat na motoru...doma už mam hlavu po GO...na "zbytek" zatim neni cas..
-> Fén - Neznalej a neodborník 25.10.08 01:08:56: sunda ale stravi s tim tak 5x dyl... sam to rikal... takze se to vyplati sundat... ja to poctive vse oskrabal.. (fotky v karte auta :) )
-> havlik 25.10.08 08:17:47: přeju přijemnou zabavu pri luxovani
-> Tichy Radek 25.10.08 10:10:20: nj ale tak to nemusis drit na plech...