já se právě vrátil z Prahy a už nikdy tam nechci jezdit ve tmě...bylo to šílený a zajímalo by mne, copa to tam na mostě máte zase za schůzi? Nějakej průvod, z každýho auta se tam linula jiná hudba, všude policie a Praha v tom směru totálně ucpaná
Dneska som obral asi 250 kil jablk a vecer som sa pokusal odliat lukoprenovu formu na nove smerovky na Cezetu... som zvedavy, ci to do rana vytvrdne....
dnes som kapku poladil brzdy co slo je nove akurat pedal ide troska nisko ale brzdi ok je mozne ze prerobenim 2piestikov za 4 piestiy treba neako vymedzit volu?
-> Matthes, záškodník z TechWebu: pocitam, ze to bude tak neco okolo 100kg + pochopitelne zkraceny pruziny a uzky blatniky. Vychazim z toho, ze podobne to vypadalo, kdyz sem v kufru vezl 110kg nautilu a bombu k COcku.
-> havlik: tam bylo vylomeny uchyceni pantu ze sloupku. Ted je to cerstve svareny a zatreny zakladovkou. Jen tam mam kousek plisku jako podlozku pod pant(a ten zreznul).
-> Klubko_: měl rakovinu tlustýho střeva ztratil asi 20 kg a po třech měsících mu začali selhávat ledviny byl na transplataci a teď teda v pátek ráno zemřel
u prednich dveri je na to teda trochu min mista ve sloupku a musi se jeste ve sloupku provrtat vyztuha. Ale vysledek kazdopadne stoji za to muzu jen doporucit. A trva to cca tak hodinu na jedny dvere.
a vecer uz sem se venoval svemu napred se mi podarilo krasne sestelovat ridicovy, ze sly zavirat, ale kdyz sem pak delal pruchodky, tak sem to zas cely rozdrbal a uz zas nejdou