skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124281 příspěvků (zobrazeno 113901 až 113950) od 06.12.2007 do 04.06.2025, založil/a iDawe
ja som taky stastny ze je felicia z vyvarky doma ako nikdy som nebol taky rad....
-> Matthes, záškodník z TechWebu: je světlá... ale ve skutečnosti jsou trochu tmavší, až je nasadim tak vyfotim normálnim foťákem
-> matoo: tak to je hodně dobrý nechceš sem hodit nějaký další fotky?
-> Pavel P..: Fotka zkresluje :(
-> Matthes, záškodník z TechWebu: 2094 hnědá průjmová
-> tomo227-hladač kila: jo je to pomaranč.. ale jak řikám, zbytek laku je +- stejnej takže se to ztratí..

-> Pavel P..: Cislo barvy 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: já nemluvit jazykem tvého kmene

-> Pavel P..: nie je to take vrubkovane ???

-> Pavel P..: 2040? 

tak dnes som skusil streknut jeden stred a prirovnal som to ako to bude vyzerat...mimochodom nechce niekto kupit bielu farbu(taka s tym zelenkastym nadychom)
tak konecne som sa dostal na net
celkom fajn je vo VESELI NAD MORAVOU videl som par peknych kar ci uz liboviek alebo i v horsom stave ,zatal som ale zadne kilo nevidel
jednu 1000 bielej farby dnes pri lidli
cachovali stav a nakoniec jedno erko !!! stav nic moc
ale aky mala odpich pani to som cumel !!! motor dymka ale ako uhana to nieje normalne !!! inak ,nevedel som o tom ze erka su take nizke
sice som erko videl prvy krat a na vlkastne oci :-)
*13*
ESTE JEDNA OTAZOCKA a to ta :je tu niekto z VESELI NAD MORAVOU ??? co ma dake kilo ,erko,1000 alebo insiu karu po radu rapid ??? nudim sa na intraku
*10* tak sa ozvyte co ma *179*

ESTE JEDNA OTAZOCKA a to ta :je tu niekto z VESELI NAD MORAVOU ??? co ma dake kilo ,erko,1000 alebo insiu karu po radu rapid ??? nudim sa na intraku
*10* tak sa ozvyte co ma *179*
-> haso: ASi poculi o tvojich problemoch s brzdami, tak ti poskytuju sluzbu
Ale asi budem musiet castejsie na WIPku chodit, ked robia takuto akciu, mozno sa tam najde aj nieco pouzitelne :-)

-> haso: mě někdo něco podobýho narval mezi dveře a sloupek u Rapida chytnout ho tak ho asi zabiju
-> Matthes, záškodník z TechWebu: aspon som sa po ranu zasmial

-> Gemini: no moderna...akurat mala novu kamo

-> haso: Chytit je pri tom tak by si neco vyslechli 

ja dneska prichadzam rano k autu na parkovisku a vidim ze daco mam za stieracom, pozrem a co nevidim 

-> krup: hele mohl bys mi poslat tu fotku "wallpaper" v plnym rozliseni na mail? dik
Asi pred hodinou crash...
zitra pridam fotku. Je to podel...

-> gabo00000: z hliníku to jde hůř než z litiny tam toi nahřát navařením matky většinou de bez problému a povolíš šteft...u hliníku je to horší...nezávidím ti
.. a nakonec sem si pro rados .. udělal novej wallpaper do práce 

-> vaclav785: jistěže ne
.. to bylo jen krátkodobé zoufalé zavzdechnutí .. ( skutečnym umyslem bylo to konečně odtahnout do garáže, abych na tom mohl začit dělat
)
.. a proto sem si dnes celej den hrál a konečně sem z teho vystrnadil šecky dráty .. ( by mě zajimalo, kdo to tam pak bude vracet
)

.. a proto sem si dnes celej den hrál a konečně sem z teho vystrnadil šecky dráty .. ( by mě zajimalo, kdo to tam pak bude vracet

-> gabo00000: hezká cena, já nechávám vážit vše zvlášť a cena je 1000
nocna mora..a ja som si najivne myslel ze kazda sruba sa da vybrat navarenim matky

dnes som si so sudruhom jordisonom vymenil kolesa za balonove 165/80 kvoli STK
dalej som zistil a za jordisonovej pomoci opravil unikanie brzdovky z jednej malo dotiahnutej trubky
The car is ready to going to STK

The car is ready to going to STK

-> Bedřich: Hmm, pěkný... Viděl jsi na konec kapoty nebo jsi musel nasadit brýle na dálku 

utiekol z prace
ja som dnes za vyvazenie klukoveho mechanizmu zaplatil 535.50Sk:))))))
-> Tuner#2: Jaguár E-type serie 1. bylo to coupe

-> Bedřich: A včem jsi se povozil?
Mi se dneska splnil jeden ze snů...sice jsem nic neudělal (na autě), ale zato řídil a vozil se.
-> U-Geen: Promiň Ubuntu Linux, ale pletu to, ten běží v jiné učebně. Zde to vypadá na běžný RedHat Enterprise Linux v4, což jsem taky mohl poznat podle toho kloboučku vlevo dole.
To víš, celoživotni mrkvosofťák se snaží ovládat něco nového. Budu si to muset doma nainstalovat a trénovat. Vypadá to už docela "user frendly", tak možná bude brzy i "FORM frendly".

To víš, celoživotni mrkvosofťák se snaží ovládat něco nového. Budu si to muset doma nainstalovat a trénovat. Vypadá to už docela "user frendly", tak možná bude brzy i "FORM frendly".

-> FORM: ... jinak v terminalu prej
cat /etc/*-release
cat /etc/*-release
-> FORM: no UNIX je komercni, Ubuntu je linux, cili nekomercni open source...
-> U-Geen: Asi se pletu, az zjistim kde jsou nejake systemove informace, tak napisu
-> U-Geen: Joo, to sam nevim, ale tak mi pripada, ze by se to mohlo jmenovat.
Holt nova silena pocitacova ucebna.

-> FORM: co je ubuntu unix?
Ja prave zkousim jak funguje virt na UBUNTU UNIXu, vubec ten system vypada zajimave.
Vcera jsem tunil feldu, pak hodim nejakou fotku co provedl novopeceny TUNER FORM
Vcera jsem tunil feldu, pak hodim nejakou fotku co provedl novopeceny TUNER FORM

dál mám vplánu dálkový ovládání

-> Milos: ty sloupky sem vepředu lehe vohnul aby to mělo jinej sklon ale není to vidět asi ztohohle úhlu..ještě je na tom hodně práce sem zvědavej jestli to někdy dodělám je stim strašný sraní

-> zidlik: to vyzera a bude, ked to mu nedas sklon predneho stlpiku inak ako saab900