skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124261 příspěvků (zobrazeno 114201 až 114250) od 06.12.2007 do 30.05.2025, založil/a iDawe
Já dneska nejsem schopný nastartovat jedno auto....

Já sem dneska ze Zelený vyhodil GL palubku, provizorně posadil FE palubku, uklidil vevnitř a umyl zvenku 

-> gim: ahaa, tak to je paráda 

-> rolls: smiem vediet kde ti striekali autocko?
-> Tuner#2: tos napsal dobre s tim nadsenim a elanem
Spis to hlavne chci zkusit, jak se to s takovym sp. bude chovat. Co sem s tim zatim jel, tak na nic jinyho, nez na ty sprinty to fakt nebude. Na 4 2300rpm cca 60km/h a v 90km/h tam bylo kolem 3500 s tim se fakt neda jet delsi streka 

-> Klubko_: Vozik taky udelam casem, pak je to na chvili no, kdyz clovek nemusi cekat az prijde tata z prace abychom vytahli motor 

-> Klubko_: Hezký, je z toho vidět nadšení a elán, tak ať je výměna něco platná, já už bych na to byl dnes línej

-> Matthes, záškodník z TechWebu: ja mel auto predloni odstaveny taky tak mesic.
Je ale pravda, ze mi tu vymenu dost usnadnil vozicek, co sem si na to udelal. Sem to proste komplet vytahl, vymenil prevodovku a soupl to zpatky. Tady je vozicek videt asi ze vsech fotek nejvic.
Je ale pravda, ze mi tu vymenu dost usnadnil vozicek, co sem si na to udelal. Sem to proste komplet vytahl, vymenil prevodovku a soupl to zpatky. Tady je vozicek videt asi ze vsech fotek nejvic.
-> Tuner#2: ne uplne na sprinty, ale tule vymenu sem udelal konkretne na sobotni sprint. V nedelu pujde zpatky 3,9
-> Matthes, záškodník z TechWebu: začalo to všechno na rozlučáku v květnu, když mi ožralej kamarád odřel a promáčknul celej bok, mno, tak jsem to začal spravovat, trochu jsem se rozjel a teď to vypadá, jak to vypadá...skoda-virt.cz/cz/.../9802
3 

tak dneska jsme s Větévkou dovařili nejhorší místo, tj konec prahu na pravý straně kterej byl durch... dalších pár maličkostí, takže z 90% vyvařeno, jedna strana nalitá tlumexem, druhá se dobrousí, natře základem, vytmelí a taky naleje tlumexem a hurá spasovat a nalepit blatníky.

-> Zdeněk.: Tak to ses dobrej, moje maximum byl mesic a pul odstavka
Taky blatniky, predni tlumice a naky kokotiny okolo 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: to nic není, já měním blatníky a opravuju vady na kráse už 4 měsíce, už ani nevím, jak se ve škodovce jezdí

-> Klubko_: To je auto na sprinty?
-> Klubko_: Njn, ja kyvku vyndaval a vlecku nandaval 6 dni

ja si vcera cvicne rozebral 1,6 MPi a zase slozil 

Tuxik 02.10.08 13:52:32 napsal:
Dneska jsem odnesl znacky do depozitu... Snad to za rok stihnu dodelattezko

Dneska jsem odnesl znacky do depozitu... Snad to za rok stihnu dodelattezko

-> Turda: jen smirek 180 na sucho, 240 a 600 pod vodou a pak na dolesteni houbickou na nadobi tou hrubsi stranou s realem ;-) holt sem doma a vsechny tydle el pomocniky mam na chalupe
-> RON: asi joo....jde to všelijakými způsoby!!!! koukal sem na fotky těch kol, jak máš inzerát odkaz na RAJČE! mě se nezdá že by nějak extra lezli....

som si dnes priviezol ARCcka z opravy a konecne mozem z casu na cas polestit

-> Turda: videl bych to na růčo prácičku se šmirglem a drátěným kartáčem, popř něco dráťákem na flexe
-> Turda: a čim si to brousil, nějakou mini bruskou?
-> minno: jak malo lesku? nesvietilo slnko

-> havlik: no po dvou letech pořád drží 

-> Turda: to brouseni sem mel za necelou hodku hotovy, neni to do zrcadlova, ale tak akorat
-> gim: máme stejný volantík...
, já bych ho potřeboval jen přebrousit je celý opráskaný....ale je to parádní věc

-> hawkeye: tak až se ti uklepe tak ho pozdravuj
-> Gemini: je pekne len volaka nevydarena zakruta
tak tady je v cely svy krase :-) dneska brouseni necelou hodku a pak si vyhrat kozenkou cca 2hodky, jezde prisit tu kozenku co je pres nejty a bude to ok
odniesol som 9kg nerezu(plech) do zberu a dostal som za to 250sk

-> Tuner#2: já taky jezdim s vejfukem jen na svodech ale že by to bylo v něčem lepší to se mi moc nezdá..
Já dneska přidělal umyvadlo 

ja dneska lestil volant, ale nejak se mi kousnul telefon a fotak ma v haji kartu takze fotky asi pozdeji
Dneska jsem odnesl znacky do depozitu... Snad to za rok stihnu dodelat
-> MATTESS: no tak kdyby tam dali pevne spoje ke kastli tak to ten vyfuk urve...
-> aDAm: ale princip je stejný. Taky tam mohli dát pevný spoj. Ale rezonovalo by to a dost. každý pevný spoj přenáší vybrace, chvění. Stejně tak držák od výfuku k převodovce.
-> MATTESS: a proč ostatní auta mají výfuk na silentblokách? protože jim vede pod celou karosérií...a ne jak u shades kde drží jen na motoru.
-> Klubko_: já dřepím ve škle a ty si vesele pracuješ koukám, to se pak budu muset přijet podívat a hlavně svést s tím horským převodem to poletí jak o život

ještě se doporučuje dát pod přírubu výfuku dvě těsnění pro zmenšení přenosu vibrací, velký efekt už to asi mít nebude, ale za zkoušku by to stálo
-> Tuner#2: Syny takhle jezdil 2 roky 

-> minno: JJ MATTESS má pravdu, zkus si někdy ject s výfukem jen na svodách. Neboj vydrží to, jezdil jsem takhle asi týden a byl to fakt rozdíl.

-> minno: no jistě, ale druhé uchycení je pružné. Zkus někdy ten držák odstranit úplně.
-> Klubko_: tie matky na bloku sa vykrúcať nezvýknú, jedine ten jeden vypušťák na vani....teraz je to utiahnuté, a do ďalšej výmeny oleja bude pokoj :) no a potom sa maximálne oškrú hrany, povrch matky sa nepoškodí....
-> MATTESS: hej lenže touto úpravou je výfuk stále pevne nehybne spojený s motorom na prírube...