skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124233 příspěvků (zobrazeno 114501 až 114550) od 06.12.2007 do 25.05.2025, založil/a iDawe
-> castrol: přesně tak to chci u formana..černa napravnice, červeny ramena a těhlice s pružinama:-)
Ja sem toho dnes stihl hodně..na fáčku co je už kámošky sme s jejím bratrem vyměnili uřvaný la%dák za serii, nalakovali sme kufr, nasadili zástěrky, zapojili rádio a vyměnili hlavu za serii po GO...a večer sem se udobřil s jedním dobrým kámošem, se kterym sme se jak kreteni dohadali kvuli tisícikoruně(on ví za co
) a aspoň ja uznal že to bylo zbytečny...a taky sem se udobřil s bejvalkou..už se aspoň když se potkame zdravime a bavime se jako lidi...proč jen pořad musim milovat:-(....no a jinac auto zase do patku musi počkat...MU Brno volá

-> pitrs-84@: To bude vypadat dobře
Držim palce 

->Borin: jj mřížka by byla dobrá ale plánuju jiný repra a uvidim až jaký koupim, některý maj pěknou mřížku už v balení a rozhodně nechci klasickej gril

-> MOLSO (Hlavný nanášač alkytonu :): jéé vidim konecne hotovo
technicka uz se třese 

sem konecne dotvoril LP blatnik jeste vycinovat...........
-> Pavel P..: ajeje vetev se vyprd na karieru a otevrel klempirnu :-D ale kluci musite za nim casteji at ma i na zdi ty svoji garaze ;-)
...ale tady ten pán
Max. speed je opravdu realita, ale na válcové motorové brzdě. Dneska jsem si splnil sen a změřil výkon motoru. Dělali jsme celkem 4 měření a pokaždé to bylo mezi 88 - 89HP a točivý moment kolem 130 Nm. Více u mě u auta včetně grafu

Max. speed je opravdu realita, ale na válcové motorové brzdě. Dneska jsem si splnil sen a změřil výkon motoru. Dělali jsme celkem 4 měření a pokaždé to bylo mezi 88 - 89HP a točivý moment kolem 130 Nm. Více u mě u auta včetně grafu

-> Nwkt: Bohužel jsem to neřídil já

-> Tuner#2: tak to až budu mít někdy v autě digi tacho, tak mě vezmeš na lano, ať můžu machrovat, jak mi to jezdí

dnes odpoledne jsem po včerejší bujaré noci nemohl dělat nic technicky náročného, tak jsem umyl podběhy a přední jsem natřel první vrstvou tlumexu

-> Bohyn: Dej mřížku...16ky sou u felicie tak vyblitý že je dost snadný do nich kompout když na to zapomeneš

-> M@rtin: Myslíš Mášu? 

-> Tuner#2: Tak to je už docela hodně, to už by tě u mě pomalu mlátil omezovač

-> Tuner#2: asi taky nejsi čech když nemůžeš napsat:6100 otáček 

já jsem stihnul tátou a tchánem za víkend udělat věnec na baráku,už se počká jen na tesaře a jede se dál

-> M@rtin: Asi 6100rpm

-> Gemini: pekne

-> Tuner#2 28.09.08 17:26:49: A kdy padne 210km/h? kolik ten motor točí při takový rychlosti???
KW bergtrophy - 2. miesto v kat S1400
perlicka : na karburatore EDSR Skoda 105
viac info Forum/ Srazy a akcie
perlicka : na karburatore EDSR Skoda 105
viac info Forum/ Srazy a akcie
-> Nwkt: nějakej nepotřebnej bordel ale zánovní najeto +-3000km
-> Klubko_: dik za fotoo 

-> hany:

Dnes som dokončil brzdový a spojkový okruh, zajtra sa ide odvzdušnovat
a súdruhovi jordisonovi som dokončil karburator

a súdruhovi jordisonovi som dokončil karburator

-> Maxx: jj musim lakýru pochválit 

-> hany: krasna pracicka

je to tam
-> Zdeněk.: tady máš detail...více foto na
hany08.rajce.idnes.cz/Rez inka_2008
ale až za chvíli musím je tam nahrát
hany08.rajce.idnes.cz/Rez inka_2008
ale až za chvíli musím je tam nahrát
-> Tuner#2:
přece by jsi neporušoval předpisy u nás že?
přece by jsi neporušoval předpisy u nás že?

-> maca: Jak to víš? 

Tuner#2 28.09.08 17:26:49 napsal:
Dneska jsme se byli s TUNERem project a v pytli za ním padla konečně dvoustovka
na německé dálnici jo?

na německé dálnici jo?

finish! btw. vyfukove sedla ide stale tak tazko zabrusit?
ospravedlnujem sa, nestihol som ich dat dole, ale pojde na ne toto
-> AlBugni: Jeste ze mam vepredu chladic a ty zozplacnuty svine litaci nejsou videt

-> minno: stříkal sem na jednom místě a podvozky sem udělal dva... jak na zeleným SUVerénovi, tak i na hnědákovi, aby zase nějaký ten pátek vydržel...ale slušně sem se toho nadejchal... celkem i s pláňkama na zábradlí padlo 12kg barvy a nějaký to ředidlo...
-> m8rinek: jj, mam noťas v posteli

-> Zdeněk.: jooo hustě takže máš notes v posteli? :)))
to tam taky taková akce byla, mohl jsem jít ke kamarádce, no ale pak jsem se z nepochopitelnýho důvodu ocitl na hajzlu, ale nevim že bych blil...asi preventivni duvody
to tam taky taková akce byla, mohl jsem jít ke kamarádce, no ale pak jsem se z nepochopitelnýho důvodu ocitl na hajzlu, ale nevim že bych blil...asi preventivni duvody
já se před chvilkou vzbudil po včerejší pouťový, nevim jak jsem se dostal do bytu, nevim proč je u mě tolik lidí a ani neznam jméno tý slečny co leží vedle mě
a je mi špatně, takže jsem i asi něco pil

a to jsme si zas řikali jak se tam jen kouknem a pujdem spát....
-> Pavel P@nkáč: ale prd ono to bylo od soboty od 10ti, jsme šli na pivo a kulábr, nakonec na něj nedošlo, o půlnoci jsme šli do rockáče, tam měli hnusný pivo tak jsme dávali panáky....probudil jsme se asi v 5,30 zamčenej na záchodě, moc si toho nepamatuju, ale určitě to bylo super :D
-> m8rinek: v nedeli rano jo? masakr:D