skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124233 příspěvků (zobrazeno 114601 až 114650) od 06.12.2007 do 25.05.2025, založil/a iDawe
-> Nwkt: Ve mě.
-> Gabriel: V čem je problém?
havlik 27.09.08 14:21:42 napsal:
-> Gabriel: a to je chybaje ale co nadělám. já bych rád něco dělal ale jaksi ještě futr nemůžu
-> Gabriel: a to je chybaje ale co nadělám. já bych rád něco dělal ale jaksi ještě futr nemůžu

-> haso: AHA HO cirkusanta
a ja mam zase napravy z kolotoča no 

Já dneska dělal karbec na fáčku.. a zjistil jsem, že je úplně jinej než SEDR
A pak vyměnil jednu žárovku v přístrojovce u Feldy...

-> havlik: óóó 

-> Gabriel: a to je chyba
já jsem neudělal nic jako obvykle
-> J3STER: good idea:-)
Pavel P.. 25.09.08 21:41:17 napsal: -> minno: ano ano.. cikáni si to odvezli...
Ne ty bereš gumy ja radio.
Ne ty bereš gumy ja radio.

-> Samantus (Ovce? Ne dekuji:-)): Zkus klátit ořechy.....už padají ze stromu.

-> maca: si ho stihl už i přestříkat jo?

sakra ja bych klatil............
-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: zachraňuju

-> Klubko_: na tom taky něco bude

-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: co my vime, do ceho vseho dela. Treba se za tohle stydi
ale necim toho zavodaka zivit musi 

-> Matthes, záškodník z TechWebu:

zacal vařit druhou stranu
-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: No ten sortiment ktery myslis se neprodava jen tak... musis rict heslo a pak projit tajnejma dvermama

-> Klubko_: akorát koukám že nabízený sortiment nějak neodpovídá

-> T: prijd si to vyzkoušet :)))
-> m8rinek: : nemam a kdybych mel tak neprodam,ale mylsim jiny hola treba :-)
-> Pavel P..: co jí to děláš?

-> T: máš loukotě? prodáš? :D
-> Pavel P..: coze? on to predal?
-> m8rinek: : tak az je budu delat tak se obratim an tebe :-P

-> Pedros: žejo... taky si řikám 

-> Pavel P..: já bych to přefik flexoue
-> T: dle konzultace s lidma co loukotě jezděj, tak se neosvědčil komaxit, dokonce snad ani spešl nátěry, nejlíp držel alu tmel, jemnej tmel, pak plniš a vrchní barva, jen slabé vrstvy, kdybych chtěl to kolo víc na šampona tak nechám stočit límce, středy a ještě tak 2h prstíčkama brousim, nicméně, koleček mám 8 a jsou na závoďáka tak jsem to nepřeháněl, při blízkém ohledání je vidět pár vad, ale dokud mi u těch kol nebude nikdo klečet jsou super...problém je jen s korozí elektronu no...
-> m8rinek: : takze opiskovat,zaklad nejakej spsl a barva? a lak taky?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : neni ti to blby jezdit v lete i zime na stejnejch kolech?

-> minno: ano ano.. cikáni si to odvezli...

-> Pavel P..: takže je nakoniec pravda, že to vetev už hodil zo skaly, kedže jeho auto už pod prístreškom nevidím

-> minno: jojo větef taky řikal....

-> Pavel P..: ty to fakt kazíš....a taklé zdravé auto to bolo

Tak včera jsem si přivez kola na zimáky a dneska jsem první stranu stříknul základem
zítra druhou a pak barvu 

Tak sem v týdnu povolil bratrovi aby s mladou navštěvovali moji garáž když tam nejsem a to sem neměl dělat.. Myslel sem že má rozum.. Dneska se tam jdu podivat a z papírový lepenky na okně píča auto vevnitř kompletně od ořechu byli tam ty zelený olupky z vlašáků skořápky bordel.. Zapnutej větrák chlazení světla tzn baterka totálka auto zvenku celý od popela a tosem tam výslovně zakázal kouření.. po garáži slupky a skořápky z ořechů.. okna zahamtaný no strašný uplně sem se zděsil.. Brachu sem to nechal zhruba uklidit dal sem nabít baterku na zítřek sem ho zaukoloval a má co dělat chlapec

-> Bohyn: možný to je
ale celkově mi přišla taková lepší než ty co ještě normálně jezděj

tak a je tam cerny nebicko :) kdyby nekomu chybelo tak tu mam jeste jedno
-> T: postup stejnej jako při lakování karoserie...
-> m8rinek: : moc hezky :-) povez postup :-) jak jsi k tomu dosel?
-> Martin33: spíš se snažim dostat 2sady kol do použitelnýho stavu na závoďáka, ale vypadaj hezky :)
-> FORM: Kdo se bojí sere v síni, nicméně kola byla v dobrém stavu, asi tak lepší střed, kdyby tak vypadaly všechny....
-> Dvordy: -> Karel.: jo taky bych rád viděl loukoť kde se třeba utrhne střed od límce, nicméně vařit to asi nemá smysl...
-> FORM: Kdo se bojí sere v síni, nicméně kola byla v dobrém stavu, asi tak lepší střed, kdyby tak vypadaly všechny....
-> Dvordy: -> Karel.: jo taky bych rád viděl loukoť kde se třeba utrhne střed od límce, nicméně vařit to asi nemá smysl...