skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124237 příspěvků (zobrazeno 114701 až 114750) od 06.12.2007 do 29.05.2025, založil/a iDawe
-> Pavel P..: no bolo ti to treba zhadzovať tie blatníky? pokiaľ tam boli tak to bolo krásne zdravé

-> Pavel P..: a pujde do šrotu i s těma hliníkovejma plecháčema?

Pavel P.. 23.09.08 22:30:21 napsal:
jde to do šrotu
taková malá dírka a ty by si jí hned chtěl sešrotovat
jde to do šrotu

-> Daff: To já měl dvanácettrosku, myslim že to byl i stejnej výrobce, ale když jsem byl malej, tak jsem holt byl zmetek a zbyl mi po ní asi jenom podvozek 

-> MOLSO (Hlavný nanášač alkytonu :): A ne kdejaká... eLeSo!
ja mel taky takovou krasnou 120GLs oranzovou a rozsekal sem ju, kdyz sem byl malej beee

-> Daff: týýýjo
úžofka 

-> Tampajs: cvok

Já dneska navštívil mototechnu tady za rohem a to co sem tam viděl všemožnýho co bych chtěl no až sem se jim tam v křeči svijel na zemi a cukal sebou

tož já sem dbneska do pul 3 ráno měnil motor kámošovi v rapidu a dneska nic dělat nebudu , maximálně ležet

tak ja jsem dneska třidil gumy a kola tohle jsou 13ky 14ky a 15ky jsou pouze po 15kouscicha taky jsem sehnal new kola
sice na kšeft ale za ten peniz:D:D
sice na kšeft ale za ten peniz:D:D
-> Duso: pěkně :)
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: co si to zase přitách?

-> FORM: šikovné dievky :)
Pohled z patra na hromádku zbytků. Ono patro je už ve výšce asi 1,5m, celé to má tak 3m.
-> minno: jo přesně tak zachranil jsem ji před lisem

-> FORM: Tak hlavně že tam má podlahu... aby ho nenapadlo tam čůrat, jako mě v tee-pee

-> David29 - Mrázovka: vono to má podlahu, okénka budou mít alespon kříž aby nevypadl a navíc nikdo neřekl, že na dveřích nebude petlička zvenku 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Nesmíš se bát 

-> David29 - Mrázovka: To sem chtel napsat ale bylo mi to blby 

-> FORM: Proč okna apod? Šoupnětě ho tam spodem, a máte na celej den klid 

-> Mil@n: rovno z pod lisu?
Zbylo nám pár prkének z přístavby kůlny, tak jsme synovcovi postavili "menší" domek na hraní. Ještě zbývá vyřezat okna, dveře a dodělat pár blbin.
dnes jsem zjistil ze hlava co jsem dal na repasi k mechanikovi je uplne KO a ze se vyplati sehnat jinou :-(
je to na Senovaznym namesti, Budejcaci znaji 386355450, chlapik byl solidni, rpoto mu delam reklamu, tak me nekamenujte :)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: no vidiš jinde sem si to opravil, ale tady sem na to pozapomněl, nj asi bych se mněll vrátit do školy a na základku

-> RON: tak piš...
Tak dneska nejak marodim, ale nasel jsem kontakt na Budejckou prodejnu autodilu. Chlapik ma spousta novych veci na skodovky, Fava, Feldy vetsinou za 50% ceny, kdyby byl zajem, tak sem dam kontakt.
-> MerHanz: Ty vole umil

-> peto19:
ta vypadá fakt nádherně

-> peto19:

Tak som po velmi dlhej dobe vybral 105-ku z garaze ,oprasil,umyl a stav posudte sami :),chybaju jej tie krytky na vyduchoch C-stlpikov ktore sa bohuzial zlomili ale objednane su nove :)
po dlouhý době sem umil škodnou 

zatím bez uspěchu zháním sací potrubí na škodu 135,136 na 8smi kanálovou hlavu.kdybyste někdo měli,tak pište do id!!!díky.
-> MOLSO (Hlavný nanášač alkytonu :): na oboch stranach je iny odpoor? pokial je nove lozisko a namazane tak jedine diferak
-> Klubko_: No, lanko 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: takze licna je lanko ne?
-> MOLSO (Hlavný nanášač alkytonu :): No mas drat a licnu. Drat je tvrdej... proste medenej drat... a kdyz ho budes ohybat dostatecne dlouho tak prdne. Licna je z takovych jemnych dratku a snese vic ohybu :)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: samomluva ?
aj tak či tak neviem co je licna

aj tak či tak neviem co je licna