skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124233 příspěvků (zobrazeno 114951 až 115000) od 06.12.2007 do 25.05.2025, založil/a iDawe
-> Dakos: krása sama pane redaktore, volantík je personal? :)
-> Klubko_: tak tak
ono ale celkove burt, ja sem se snazil abych si to nepokapal a stejne po po dvou letech porezlo

-> Bedřich: kdyz mas hadicku plnou brzdovky a tu ponorenou do nejake nadobky, ve ktere mas odtecenou brzdovku a sikovne tu hadicku stahnes, tak neukapne skoro vubec
sem to ted tak delal. Ale to pro tebe asi neni nic novyho 

já jsem včera úspěšně renovoval kulisu řazení... a už to chodí jak má a nic nevibruje

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): to nevim co jak odolava, ale alkyton jde dolu hned :)
-> RON: Když budeš odvzdušňovat zůstane ti v hadici brzdovka a z té ti skoro vždy ukápne.
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): tak si na odvzdusnovak navlecu hadicku.... to vas nenapadlo kuci ?
-> Syny: no... nic nieje dokonale..... a co odola brzdovke? Komaxicht alebo podobne veci?
-> Syny: Tak to potom zatřeš no
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): Prave ze nema... Jak na to kapne brzdovka tak se loupe a pa pa :)
-> AlBugni: Zaujimalo by ma presne to co Synyho - ma Alkyton nejaku odolnost voci brzdovke, benzinom, olejom a podobne?? co na to -> MOLSO (Hlavný nanášač alkytonu :): ako najvyssia instanci a propagator?
-> AlBugni: so sem zvedavej jak tam dlouho vydrzi :) Jednou to odvzdusnis, kapne to vedle a je po prdeli :)
-> MOLSO (Hlavný nanášač alkytonu :): Odhadoval bych 3020.
-> AlBugni:
velmi pekne .... aky odtien ?

to venni: Protože mi dlouho žádný auto nevydrží a nechci to pořád měnit
.

-> Dakos: jak to,že takový pěkný auto nemá založenou kartu? 

-> Nwkt: Hm.. jo
tunel Mrázovka 

-> David29 - antiDriver 17.09.08 12:58:38: To máš za ten tunel 

RON 17.09.08 11:41:48 napsal:
ja dneska dodelal dalsi skupinu ridicaku
Mě ji snad brzo zas vemou

Mě ji snad brzo zas vemou

-> Jožynek : Sme holt pacietnti
Jináč já si dnes vyzved výzvu k podání vysvětlení

Jináč já si dnes vyzved výzvu k podání vysvětlení

já jsem včera nahodil novou jednu půlku nárazníku a bílé blinkry a trošku vylepšil klakson

-> David29 - antiDriver: já taky, a ejha ono to jde

Já si dneska přivstal, abych zjistil zda jde virt 

-> matoo: pekne...ale co tam robi pri striekani zadne sklo?
-> matoo: velice hezky 

dnes som sa konecne dostal na virt 

-> haso: tesco tuning pedale tiez neuznavam ... ale toto je fakt husťárna
ešte by to chcelo na čelne sklo nalepku STS- Chvojkovice - Brod a namiesto vyfuku pridrotovat lešenarsku trubku a bolo by to dokonale 

Ja som sa dnes nudil a konečne oskenoval pár dobových článkov, samozrejme sú tu:
skoda-virt.cz/cz/.../5150 -osetrenie-dutin-skody-105 -120
skoda-virt.cz/cz/.../5151 -kaskaderi-timu-skoda
skoda-virt.cz/cz/.../5152 -novy-motor-pre-favorit
skoda-virt.cz/cz/.../5150 -osetrenie-dutin-skody-105 -120
skoda-virt.cz/cz/.../5151 -kaskaderi-timu-skoda
skoda-virt.cz/cz/.../5152 -novy-motor-pre-favorit
-> MOLSO (Hlavný nanášač alkytonu :): chlapec ale vies jak je to fajn, som zvedavy jak sa stym "dobovym rychlym plynom" bude jazdit po blave
a nazivo to vyzera dooost dobre a neni to hnusne a odflaknute jak tesco tuning pedale

-> haso: omg 

-> haso: Ale to budes mat vysoku spotrebu topanok, ti to zoderie podrazky.
-> haso:
ja UMREM ty si takýýý tuner 

rodicia si dneska kupili novu pracku a haso si vytvoril zo starej pracky pedal
este zajtra ma caka spojka a brzda

-> MOLSO (Hlavný nanášač alkytonu :): no je pravda, ze sem si s tim hral tak dobry 3 hodky ze
-> Klubko_: mn by sa s tym nechcelo srať ani ten jeden raz 

ja dneska namontil Hi-End osvetleni kabiny a nasel zajimavy clanek na webu www.evalbum.com/391 skoda ze neumim englicky

nevim, esi je to tim, ze uz sem tim autem tak dlouho nejel nebo je to tema vyvarenejma nosnikama nebo tim nastrikem, ale mam pocit, ze to auto je ted tissi od predni napravy
-> MOLSO (Hlavný nanášač alkytonu :): sak to tam jednou das a je pokoj
-> minno: tak to uz by byly asi prilis velky omalovanky

-> MOLSO (Hlavný nanášač alkytonu :): sak to tam jednou das a je pokoj

-> minno: tak to uz by byly asi prilis velky omalovanky

-> MOLSO (Hlavný nanášač alkytonu :): a ked ti nieco prdne tak v tom hladaj chybu
-> Klubko_: si mal tie trupky aspon farebne odlisit, prvy predny okruh zelenou, druhy predny zltou a zadny cervenou

-> Klubko_: si mal tie trupky aspon farebne odlisit, prvy predny okruh zelenou, druhy predny zltou a zadny cervenou

-> Klubko_ 14.09.08 01:15:03: mohol by som sa vysrat na cele 4piesty aby som mal hentaku splet trubiek pod kufrom 

-> Mr.Lumpy: zatal leh hruba stavba ako pise-> Pedros: 

-> Klubko_: aha, to mam tiez na aute, len som nevedel ze sa to tak u vas vola 

-> Jožynek : jak psal RON prelakovatelna nastrikova hmota, ktera zustane mekka po vytvrdnuti a neodloupne se ani rapatak ani lak, kterym je to prestriknuty. Dava se tedy hlavne na prahy.
-> Jožynek : typoval bych ze takovy to cerny tupkaty svinstvo na nastrik podvozku a podbehu