skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124233 příspěvků (zobrazeno 115001 až 115050) od 06.12.2007 do 25.05.2025, založil/a iDawe
-> minno: ej ha..fajnovka

-> Klubko_: co je to ten rapatak?
ted jdu spat. Jak se probudim, tak pujdu rozbalit svuj darek a dokoncit to tak, aby auto zas jezdilo 

nakonec vseho pasovani a sesazovani (to uz mozna bylo dnes) sme auto zabalili jako vanocni darek a strikli rapatakem
sam sem jeste nahodil predni napravu a namontoval 4 pisty a pak uz s noufem sme pilne jako vcelicky pokracovali v pasovani cela, blatniku, dveri, aby sly hezky zavirat a kdyz sem zavrenej v kufru ladil panty, tak sem zjistil, ze mam kapotu prohnutou az je vepredu skvira

-> Mr.Lumpy: to asi né,počítám jen hrubá stavba
-> castrol: komplet i s energiema?
no tak dnes som obral asi tak cca 500kg hrozna to zas bude

-> minno: nie bohuzial nemamaj toto bolo len na rychlo potom nafotim
-> castrol: ten dom co je na fotke si postavil za pol dna?
viac fotiek zo stavby nemas?

-> Mr.Lumpy: montovany dom ten postavis za pol dna a cena 3,5 až 4 miliony
J3STER 13.09.08 19:36:09 napsal:
-> maca: Jé to je Tatra s tou pěknou mřížkou. Ty pozdější mřížky už tak pěkné nebyly.
je to Tatra 138
-> maca: Jé to je Tatra s tou pěknou mřížkou. Ty pozdější mřížky už tak pěkné nebyly.

je to Tatra 138

-> castrol: to de tak rychle? kolik to koštuje takováhle stavba?

Já dneska spočítal spotřebu 

-> Mr.Lumpy: ee dom
-> castrol: a nebo žebřík 

-> Matthes z TechWebu (musim zas něco vymyslet): -> Mr.Lumpy: ee postavil ten montovany dom
-> Matthes z TechWebu (musim zas něco vymyslet): -> Mr.Lumpy: kdepak šel krást k sousedum

-> castrol: balkon?
já sem dnes najebaný, zadělával jsme měřil jsem celej den abych ankonec zjistil, že ten kus plechu je tam k hovnu pač nesedí pomalu tam nejde dát reflektor a lp blinkrviz obrázek
není lepší sehnat origo? nebo něco strašího schopnýho?

není lepší sehnat origo? nebo něco strašího schopnýho?
-> castrol 13.09.08 18:19:27: Oprel zebrik o barak?

Vyrobil sem adapter pro nabijecku GPS modulu pac origo se posral 

byl jsem s Tatrou na 120tém výročí založění hasičů v Rudné u Prahy
foceno telefonem
foceno telefonem

-> Samantus (Ovce? Ne dekuji:-)): napadlo mě to hlavně podle toho tranzita ptz ho určitě nenechávají servisovat jinde
-> michalik: vystihl naprosto presne pane detektive:-)
-> hawkeye: v mirosu určitě nedělá toto je auto školy svítání a samantus dělá asi v servisu ford tipuju auto in
-> Samantus (Ovce? Ne dekuji:-)): děláš v Mirosu? já tam jezdim zapojovat GPSky do aut :D
-> David29 - antiDriver: Kdo umi, umi. Kdo neumi, cumi 

-> Klubko_: A to si toho za 50 minut stihnul celkem dost 

-> Klubko_: Takhle v noci, jo?

vymenil spojkovou trubku a az na 1 trubku a jednu znicenou kostku vepredu jsou tam zpatky brzdy 

-> Matthes z TechWebu (musim zas něco vymyslet): Kunde 

ja som dneska bol hrat paintball a bola to straaasna sranda
odporucam sa takto zabavit, je to nehorazna haluz

-> Samantus (Ovce? Ne dekuji:-)): Nojo, to neni jako Mirek 

-> magor-no1: už mi to bylo vysvětleno T#2,bylo mě právě divný,že by se tahal výstup z předzesíku rádia přes celý auto

uzavřel jsem povinné ručení na "červenáka"